Vitamine romanesti in Germania (28)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
m0oniik spune:
Neatza !!
Clau - am dormit super bine ne-am trezit doar odata sa facem pipi
.Nu fi supi ,aici nici eu nu am prietene dar sincer nici nu am nevoie , am avut si eu o tentativa de prietenie dar ce sa zic ....mai bine nimica .
Aici e vreme faina , fac repede o supa si ma pun pe terasa
Ahh ati schimbat parola la Bloq ? ca eu nu pot intra
Monik 34+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
m0oniik spune:
Vedeti ce toanta sunt am uitat :
MULTUMESC pt urari
Monik 34+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
mikiriki spune:
Pup pe toate
Monik, cum te simti acasa?
Simo, am scris pe blogul meu. poate o sa scriu si la noi..
Adina, da , se intampla ceva azi.
Pup pe toate....fug sa spal catzelul si mai tarziu mergem la casuta
trischa spune:
Buna ziua la toata lumea!
Multumesc de cafea,de supa si de ce ati mai dat.
Eu am chef de treaba azi,fac ce nu am facut toata saptamana...da sa ma tina.
Am facut pateu de linte,mmmmmmm si acum ma apuc de alte cele.
Va pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzi_p_simona/zuzi_p_simona.jpg)
zuzi.simona spune:
miki da eu nu stiu unde-i blogul tau...
trimite-ti ceva de mancare si aici ca eu n-am chef sa fac
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
claudia74 spune:
ceva de mancare, eu fac brocoli ablauf, dar dupa masa cand vin de la medic,acu am venit de la shopiing,mi-am luat liege noua sper sa fie si vreme buna sa stau si eu la soare cata ca-s vampir ce alba is
, acu s-a gatat ciorba acra ce am mai avut, geschnetzel cu sos si cartofi natur, salata, bey simono intra la mine pe bloq si de acolo gasesti bloqul lui Miki me and myself, daca nu te descurci dau cu rosii,pass auf I trust u this time
.
Ioana pe unde umblii, cauti flu-flu-uri .
Monik
vai fug am termin la medic ptr kurantrag, tre sa fiu tare convingatoare aleluia suflete germane
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzi_p_simona/zuzi_p_simona.jpg)
zuzi.simona spune:
am fost la mal, cu barca! mi-a tatait curu nu gluma!
am cautat si eu brocoli clau dar nu aveau la aldi si lidl e tocmai pe malul celalalt deci pas! bafta la doctor!
pup la toate
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
claudia74 spune:
alooooo vitaminele dormiti,trezirea..........
simo wow ce romantic cu barca, cine a vaslit ?????????????
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Clau, nu am reparat masina, nu e asa rau zgariata, o s-o faca sotul cu polish cand are timp ( a se citi "chef"). Eu saptamana asta stau acasa dimineata, doar dupa-amiaza merg la servici iar de saptamana viitoare incep cursul de franceza. Asa ca dimineata am dat cu aspiratorul si am iesit si o tura la cumparaturi.
Ieri seara am facut o salata de boef si o ciorbica de vita, iar in seara asta ma bate gandul sa fac niste clatite dar sa vedem ce chef am. de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
tumpi spune:
Buna ziua vitamine.
Sper sa reusesc sa trimit mesajul ca azi toata ziua mi-a facut figuri netul ca am schimbat serverul.
Clau, umblu dupa cai verzi pe pereti.Am fost ieri si pana in H&M ca mai mult nu am apucat sa umblu ca eram in criza de timp si mi-am luat doar o rochita, nu am gasit din cele flu-flu.Voiam ceva vaporos, da nu gasesc si pace.Am Gasit pe Otto ceva, am dat comanda acum sa vedem cand vin daca imi plac.
Miki, bafta iti doresc si fie ca noul inceput sa fie unul bun, iar drumul sa-ti fie de acum presarat numai cu bucurii, iar zambetul sa nu-ti mai dispara nicicand de pe chip.
Simi, voiam sa te intreb ceva, da nu mai stiu ce
Codruta,n-ai mai iesit din bucatarie?
Monik, bine ai revenit.
Eu tocmai ce am facut niste vinete pe grill unse cu ulei de masline amestecat cu balsamico, usturoi si patrunjel. yumii, as mai manca o portie,da nu prea merge asa gol.De ieri am incercat sa nu mai mananc dupa ora 18, mi-a reusit, sa vedem cat ma tine, nu de alta, dar mi-am comandat si costum de baie cu sutien, ca am zis ca sa-mi bronzez si inaintarea.
Daca ma tine serverul mai revin .
AMR 20
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)