Vitamine romanesti in Germania (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Monik bine ai venit si noua ne-ai lipsit iubita, ma bucur ca e totul bine, Doamne Ajuta acu mai 1 luna sa nu fie totul bine.
Trischa ce ma parasti imediat umfla bitziglele ca mergem in hawaii.
Alexandra imi pare rau ca agti fost bolnave, tu nu ai mai spus ce ai facut cu masina, ai reparat-o sau nu a fost cazul, insanatosire grabnica va doresc.
mai vreau sa zic ceva dar mai bine ma abtin, asa ca merg sa pregatesc abendessen
Dora intra bre pe mess si trimite poza cu vaccinurile ca altfel nu te pot ajuta, unde fras umblii, iara bagi arbeit ca berila .
poate mai revin........

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Citat:
citat din mesajul lui trischa

Monik,multa sanatate si putere!!
Sti ca e o vorba,,toate bubele rele in fundul babei mele,,dar trece si asta,vine bebele si o sa uiti alte belele.eu am vrut sa te sun dar mi-a zis Clau ca nu ai voie cu tel.

ai dreptate , iar cu telef , da a fost cam nasoala , dar acuma sunt aici si putem vb .

Iar tu Clau nu fi supi ca ai fost parata , uiii din partea noastra ca sa-ti treaca .
Lexi - multa sanatate .

Noi am fost un pic in gradina , ohhh ce bine a fost la are curat dupa 2 sapt de stat numai in pat , dar si sunt rupta fac un dus si in pat cu noi
De maine ma apuc sa citesc Cap 26,27 , ehhh dar vad ca cap 27 lipseste , Claudia uii ai treaba ia baga cap 27

Va doresc o seara placuta .

Monik 34+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

iubita tu mai ai putere sa ne pupacesci atata inseamna ca ne iubesti nu gluma .
O declar disparuta pe Codruta, Puiul,Kaiuda,Celesta,Dora,Claudelele,Mirilut,DidiAlex,ofer recompensa .
Angi faci pregatiri.
Ioana gasit fluflu ?
Corino trimite otzara soare si mare si aici.
Iulia gata salata de cartofi,ce ai mai facut pe langa?

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Va pup pe toate. Suntem rupti in freza si eu si catelul. Mergem la culcare. Maine e ziua cea mare .

Iulia, te sun maine sa-ti spun daca ajung joi in Ulm. am fost dimineata acolo la o cafea

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

monik bine ai ajuns acasa, sanatate multa!
fetele eu am urcat la vapor abia pe seara ca suntem intr-o balta, apa mica si nu se poate apropia prea mult de mal, nu va spun cum am urcat pe scara...deci am stat pe mal si am intrat in magazine, am probat de m-am plictisit, nu mi-au venit nici jumate din alea probate, cica nr. meu asa ca m-am duc si am papat o inghetata de ciuda
deci ioana te inteleg, si nici eu nu am partener de shopingareala!
alexandra, mersi, mai da voi ati racit acu vara ca oamenii sanatosi! parca asa se zice; sanatate si voua
miki, nu mai scrii nika pe acolo?
clau, daca cu am aterizat ce mancare sa fac, am papat de la baieti , racitura!

pup la toate

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

monik, bine ai revenit, ma bucur ca ai trecut hopul cel mare. Stii sexul bebelusului?

Clau, dar lui Deni de fapt ce nu-i place aici in De, c-am intzeles ca si aici are destui prieteni? Fiecare varsta cu problemele ei ...

miki, mie mi-a scapat ce se-ntampla maine, dar se pare ca un pas important, succes itzi doresc!

Simona, eu mai nou nici nu-mi doresc colega de shopping, vreau sa fu singura in frustrarea mea .

Am plecat sa-mi tratez durerile de spate, o seara linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Fetelor ...., nu imi merge mie netul , sau nu da nimeni cafea astazi ?
Daca nu dati , atunci dau , pentru toata lumea .
Copilul meu este in picioare de al sase fara zece , azi noapte la 11.30 nu se lasa dus la culcare ......
Am avut o vizita din Romania , un prieten bun , a fost in trecere , iar Matei a fost tare incintat , nu l-a lasat pe bietul om nici sa isi traga sufletul ...si i-am spus ca e bine ca este asa , asta e repetitie pentru cind o sa aibe copii.....
In rest ieri cu copilul peste tot , in oras , la cumparaturi , la spielplatz , coloram , ne jucam cu plastilina , dar ce nu facem .....ma invata un cantec de la gradi.....e o nebunie , se face ca e pe scena si prezinta si canta si danseaza ....e intr-o verva ....Eu sint terminata , dar trebuie sa tin pasul cu el ...ma bucur ca este asa decit cum a fost cind era bolnav...Saptamina asta e vacanta , asa ca asa va fi mereu ...
Daca nu vreti sa beti un pic de cafea si cu mine ....
Moonik , bine ai revenit , sa speram ca totul va fi bine !
Clau ....iata-ma , deci nu sint disparuta ...!Vii la o cafa?
Va doresc o zi minunata !

Mergi la inceput

da vin iubita is aici,mi.am facut griji ptr tine , pe mina ma supara rau spatele, dar acu Doamne Ajuta am 2 zile libere sa ma dreg otzara,multam de cafa.
offfffffff Adina e poveste lunga cu Deni, nu uita insa ca ea e crescuta si educata acolo 10 ani care nu se uita asa usor, mai ales la varsta ei,plus bunicii, prietenele care nu se compara cu astea de aici in mentalitate, cum sa-ti spun noi stam intr-un sat foarte mic,aici nu are pe nimeni cu cine sa se joace, mai e o fata a unui italian dar are si aia stolul dupa ea, cand are chef de joaca cand nu,mai mult nu are, cel putin nu asa intensiv ca Deni,care ar sta 12 din 24 cu fetele la povesti la varsta asta nu! are niste colege de clasa dar cu alea numai la scoala cat se vede ca stau departe de noi, in fine, plus tata vitreg .
Simo,Ioana what about me, io is ca cucu aici,nici magazine nici prietene .
Monik süsse cum ai dormit la tine in patut?
Miki vb azi.
Simonelu cum fu tort olandeza?

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

asa de dimineata

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

m-am trezit si eu si-s teapana toata, ma intorc ca lupu, de la aerul cond. cred....
ma duc sa fac o cafe ca alea virtuale nu ma ajuta azi
tre sa ies la mal si nu stiu cum , is in mijlocul baltii , cica doar cu barca dar eu nu suport cand se leagana, of ma doare si capu
da, tortu a fost taman pe gustul meu, pana si toni a mancat si ea nu prea le are cu astea...

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput