Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(6)
Raspunsuri - Pagina 7
galliciana spune:
blue!!!!! FELICITARI!!!!!!
Sa curga sampania!!!! azi bem pt tine!!!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
menics spune:
floricica felicitari!
yupiii, garviduta noastra , a inceput bine luna!
vreau si eu
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
ada29 spune:
Salutare fetelor,
BlueFlower,
Felicitari,felicitari,felicitari!Doamne-Doamne ti-a ascultat rugaciunile!
Dumnezeu o sa fie in continuare alaturi de voi,o sa fie bine.
Azi sunt fericita,pentru tine
Mona,ai incredere,o sa fie bine!
Nico,felicitari pentru cele doua stelute
Galli,Mayan,Lumi,Soricica si pt.toate fetele,multe vesti bune va doresc
Eu o sa intru mai rar,dar sunt cu sufletul alaturi de voi.
Va pupicesc,
Ada
ancamac spune:
Buna fetelor!
Blue Flower - felicitari! O sarcina usoara sa ai!
Galliciana - multumim de articol, e foarte interesant!
Mona - suntem alaturi de tine! Va veni si randul nostru curand!
ancamac spune:
Mayan - buna draguto! Nu ne-am mai intalnit de mult timp pe chat, dar vad ca esti bine si super ocupata!
blue_flower spune:
Fetelor, multumesc frumos pt urari, majorete, dansuri si toate gandurile dragastoase trimise catre mine.
Momentan inca nu mi-am revenit, astept sa mai fac un BHCG joi, sa vaz si io cum creste frumos, si ...ce sa zic....nu ma stresez, mananc cirese la greu....ca imi plac la nebunie si ma voi rasfata ingrozitor toate aceste luni.
Intrebari:
- eu acum sunt vopsita blond. am voie sa revin la culoarea mea satena cu ajutorul unui nuantator si apoi sa nu ma mai vopsesc?
- unghiile alungite cu gel dauneaza bebe-ului? sa le scot?
- fondul de ten, machiajul dauneaza bebe-ului?
Of, incep sa am milioane de intrebari.
-aceli multe la toate fetele care m-au sustinut.
va tin la curent
soricica spune:
neata la toate fetele, ]
ce de veselie.....
Blue, gata,asta a fost.nu pot decat sa iti urez sanatate maxima si sa iti multumesc ca ai spart gheata la noi in gradina .
monanu mai este butoi , fir-ar el sa fie, uite, ca sa iti mai indulcesc ziua vin cu pana la tine si iti ofer cele mai frumoase .
nicofelicitari si tie pentru steluta.
galli, draga mea, ce articol minunat ne-ai trimis in dimineata asta.
inca nu am apucat sa descar pozele, dar diseara cum ajung acasa, promit ca ti le trimit ca le pui in albumul gradinei noastre.
ada, menics,lumy,mayan, micomic,libra,ancamac, ellanik,uratica va pup si ce mai , haideti la party, cum a zis galli.
buna dispozitie, veselia, bucuria sunt invitatele noastre astazi in gradian cu pitici.
sa petrecem
soricica spune:
scuze de greseli , dar azi sunt f racita,abia vorbesc, de fapt nu vorbesc, scriu mult si ...prost cum s-a vazut anterior.
dar nu-i nimik stiu ca ma intelegeti .
asta nu inseamna ca nu pot participa la party.
voi sta intr-un colt si voi dansa .
blue, cand ai aflat ieri sau azi???
pupici
blue_flower spune:
Ieri am aflat, pe la 5 jumate seara.
Am fost la BIOS si i-am rugat sa imi trimita rezultatele pe email, rezultate care sunt gata de obicei in 5 ore.
Dar...au gresit adresa de email pe care le-am dat-o eu, desi imi mai trimisesera rezultate pe email. In fine, am sunat, am corectat adresa, tot nu a ajuns, am sunat din nou, le-am dat alta adresa....in sfarsit la 5.30 am primit si eu emailul.
Urmatoarea jumate de ora am bocit, apoi am plecat spre casa. Iubitul meu sot ma astepta :):) cu un ranjet pana dupa urechi!!!!!!!!
menics spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Fetelor, multumesc frumos pt urari, majorete, dansuri si toate gandurile dragastoase trimise catre mine. Momentan inca nu mi-am revenit, astept sa mai fac un BHCG joi, sa vaz si io cum creste frumos, si ...ce sa zic....nu ma stresez, mananc cirese la greu....ca imi plac la nebunie si ma voi rasfata ingrozitor toate aceste luni. Intrebari: - eu acum sunt vopsita blond. am voie sa revin la culoarea mea satena cu ajutorul unui nuantator si apoi sa nu ma mai vopsesc? - unghiile alungite cu gel dauneaza bebe-ului? sa le scot? - fondul de ten, machiajul dauneaza bebe-ului? Of, incep sa am milioane de intrebari. -aceli multe la toate fetele care m-au sustinut. va tin la curent |
1. primele trei luni ar fi bine sa nu te mai vopsesti, varianta cu nuantatorul (sau henna) e buna.
2. unghiile nu afecteaza dar sa nu mai faci reconstructie la ele, ca lampa aia cu UV nu e buna, daca le dai jos, prin pilire, e ok, dizolvantul pt ele nu stiu cat este de nociv , mai bine fara
3. fondul de ten cat si make-up- in general, nu cred ca dauneaza ...doar sa nu fie cine stie ce firme no-name, care sa-ti puna oricum sanatatea in pericol...
in rest , acid folic, odihna, no stres, bucura-te de fiecare clipa, mananca fructe dar ai grija la cele care constipa...
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu