Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(6)
Raspunsuri - Pagina 6
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Ce harnicute sunteti azi!
Revin si eu cu cafeluta imediat!
Calde imbratisari tuturor!
blue_flower spune:
Fetelor, mi-a iesit BHCG-ul ieri, la 11 zile de la embrio-transfer 54.93.
Am plans de fericire. Si inca nu imi vine sa cred.
Va pup pe toate si de abia astept sa aud o inimioara batand. Of! Cat mi-am dorit copilul asta.....ma rog in fiecare zi lui Dumnezeu sa ne dea sanatate mie si bebe-ului meu, la toti oamenii cinstiti si cu inima curata, la toti carora cred in EL.
O zi frumoasa la toate.
Mona40 spune:
'Neara fete dragi,
Nu am activat in ultimele zile,dra sunt putin in butoi...
V-am citit cu drag, si acum incet , incet, ma culeg...
Sunt in Z13 dupa iUI si in Z24 de CM....
Evident ca am toate simptomele pe care le-am mai incercat in ultimele luni...sani tensionati....mici senzatii in zona de jos...
Asta e...
Din pacate nici nu pot luna asta sa merg la alt medic, fiindca, doc la care am vrut sa merg pt consult, nu are rand liber pana la sf sapt viitoare, pt ca nu sunt pacienta ei...( deci nu beneficiez de serv de urgenta)...
Dupa calculul meu vai primi uratii la sf sapt acesteia, deci e prea tarziu sa astept pana atunci...Va trevui sa icep deja trat cu doc meu....deja mi-am facut rand si joi si duminica...
Am aproximat cand trebuie sa vina cM si trebuie sa merg la el in Z3...
Daca imi vine azi maine...merg joi, daca vine in weekend, merg duminica...
Uffff...
Eu mai fac luna asta si apoi fac pauza, ca voi fi in rom...doar dupa , cred ca ma bag pe ganduri de fvi...
Sorry, fete, nus ce am, mai bine nu mai scriu, ca ma apuca depresia...stiti voi senzatia...
Blue, sper ca macar tu sa ai noroc, tu esti lidera noastra...tinem pumnii...
Gali si soricica, m-a bucurat tare mult tot ce ati scris....
Sper sa ne putem si noi lauda cat de curand cu asa intalniri...
Pupici, fete frumoase...
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Libra P.S. Inca mai astept model concret de rochie lunga verde. |
Deci concret:
- pozitia 6 (...te imbraci in rochie de seara); deschizi pagina, cele doua modele de langa cea galbena scurta
- pozitia 7 (rochii de seara deosebite); modelul alb cu "brau" negru dar sa ti-o faca verde cu o dantela sparta deosebita argintie/ aurie, in fc de accesoriile tale
- pozitia 14 (rochie de seara din voal); modelul mov dar desigur, sa ti-o faca pe verde padure
Pt a suplini lipsa de "dotari personale", sa-ti ataseze cupe din burete imbracate in acelasi material ca al rochiei (se gasesc la mercerii)
http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=rochii+de+seara&um=1&ie=UTF-8&ei=_9EkSpCeNMTesga0sbHQBQ&sa=X&oi=image_result_group&resnum=4&ct=title
Sa-mi spui pt ce ai optat.
Mona40 spune:
Blue floricica....Abia acum am vazut mesajul lau..
It's about the time....sa avem si noi soarele pe strada...
Pupici din inima si asteptam inimioara....
Mare bucurie...suntem alaturi...
Eu deja ma simt mai bine dupa asa o veste
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
guzelnico spune:
Floricica e graviduta noastra!!!!!!
Te pupacim si te imbratisam !!!!!!
Poate se ia si la noi.
DD ajuta sa decurga totul bine! Sa ai grija de tine: mananca sanatos, nu te obosi, nu te stresa, nu te enerva!
MayanMistica spune:
Floricel felicitari pentru minunata veste.
Mie mi-a venit ciclul sambata .Nu ca nu mai tine , ,ma duc la doctor sa vad ce si cum....
guzelnico spune:
Monicuta, nu mai avem butoi, nu stii?!
Nu te descuraja! Ai uitat ca esti o luptatoare optimista!
Anul acesta vine cate un bb pt fiecare! Are DD grija!
Fa o pauza, incarca-ti bateriile si nu te lasa!
guzelnico spune:
Galliii, ai vazut ca am doua stele-n frunte?
Ieri le-am primit!Dar nu m-a atentionat nimeni! Le-am vazut tarziu si eu. Credeam ca se lasa cu felicitari, focuri de artificii, premiu in bani ....