Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

AHA

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Lylysor, si daca tb sa astepti, asta nu inseamna ca nu tb sa incerci bb natural . Ai cerut si o second opinion altui medic?
Cum sa te sarim?! Trecem sa te luam!

FlowerBlue, in niciu caz nu folosesti vopsea, mai ales in primele 3 luni, asa cum ti-a zis si Menics. Apoi, eventual una cu extracte naturale de plante. Ma interesez si-ti spun. O intreb pe surioara mea.

Menics, ia sterge tu pozele care nu-ti fac placere. Pt asta s-a inventat butonul "Delete". Butoi nu mai avem, nu-ti amintesti? Au ramas doar sipci pt si gratare.

Iubita,astept ca la asta ma pricep cel mai bine
Alt dr nu am intrebat pt ca dr ginecologi nu prea accepta embolizarea, ei vor sa taie.....Embolizarea o face dr radiolog si ginecologi nu prea accepta ca iti pierd clientii si este o chestie mai noua....Oricum dr meu ginecolog si-a dat acordul pt embolizare ,pt ca nu puteam sa o fac la Sp Municipal,dar mai mult eu am insistat...
Dr ginecolog de acum este pt natural,dar ma gandesc ca la varsta mea mai tb si altceva, ca natural am tot incercat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

draga lyly, este grea asteptarea intradevar dar trecem noi peste toate. important este sa nu-l lasi asa, eu cred ca mai bine incerci cate ceva, asa cum crezi tu de cuvienta, decat sa ignori.
eu as incerca si niste tratamente naturiste, acum nu stiu exact ca nu am facut-o vreo data dar am inteles ca sunt destul de eficiente si cu rezultate, daca nu embolizarea este si ea o solutie buna
nu inceta sa crezi si sa speri

menics, zilele trecute ma intreba sotul daca sunt constienta in cazul ca raman insarcinata pot sa pierd sarcina. si i-am raspuns ca as plange, normal, dar m-as si bucura caci asta ar insemna ca pot sa raman insarcinata fie si prin IA si e un pas inainte.
stiu ca doare o pierdere dar in cele mai multe cazuri e de bine, inseamna ca poti sa ramai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

da, micomic, asa este, eu raman insarcinata, dar trebuie ca dl sa-si ia tratamentul, dar din pacate dupa pierderea sarcinii el a zis ca nu mai face tratament.. ma rog... nu stiu ce va mai fi, om vedea.

dragelor, eu ma retrag, va doresc o seara frumoasa, iar maine sunt iar aici, va

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Lyly, eu nu spun sa renunti la doctorul tau, ci sa ceri doar parerea altuia pt acel "ceva suplimentar". Am citit chiar azi despre emolizarea fibromului si, intr-adevar, metoda e mai putin invaziva si cu sanse pt pacienta de a avea bb. Abia asteptam sa ne dai vestea! Suntem aici. Asteptam si noi ....

Micomic, te admir mult pentru ca poti remarca partea plina a paharului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Guzelnico, nu vreau sa ii spun de fapt adevarul deoarece sotul meu deja se simte exagerat de vinovat si nu vreau sa il fac sa se simta si mai rau.Eu sunt mai tare la chestii de-astea si daca indrazneste cineva sa imi mai dea sfaturi de genul "du-te la plaja daca vrei sa faci copii" le-o tai de nu se vad.Hehe!Sunt rrrreeeeaaa!!!!

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Guzelnico, nu vreau sa ii spun de fapt adevarul deoarece sotul meu deja se simte exagerat de vinovat si nu vreau sa il fac sa se simta si mai rau.Eu sunt mai tare la chestii de-astea si daca indrazneste cineva sa imi mai dea sfaturi de genul "du-te la plaja daca vrei sa faci copii" le-o tai de nu se vad.Hehe!Sunt rrrreeeeaaa!!!!

Si al meu sot este cuprins de o tristete adanca, il vad si il simt. De aceea, nu i-am reprosat NICIODATA ci am tratat neajunsul ca pe o problema a NOASTRA. Si eu obisnuiesc sa- mi protejez sotul, poate uneori excesiv, dar e al meu si .... am simtul proprietatii foooarte dezvoltat.
Acea "rautate" vine tocmai din faptul ca esti o luptatoare puternica.
Iar raspunsuri normal ca ai, doar esti cadru didactic. Am eu o banuiala, ca si argumentezi "raspunsurile" pt acele persoane care iti dau "sfaturi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ohoho! Banuiesti bine!Si inca ce!!!Daca sunt persoanelein acest caz la tratez fin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

lyly, si o prietena a mea a avut fibrom, ei i s-a spus ca embolizarea ii poate afecta ovarele, si a facut varianta cu diphereline, acum are un baiat de 1 an, mai intreaba totusi, nu te grabi cu embolizarea.
am fost la eco. in ziua 13, am 2 foliculi imaturi. oricum, nu prea aveam ce sa fac cu ei!

Mergi la inceput

Lyly_mar, uite ce am gasit:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137513

Mergi la inceput