Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(6)
Raspunsuri - Pagina 3
soricica spune:
aha .
la intalnire am folosit si galli si soricica si alina si adina .
uca, vine de la adinuca .
acum ca am spart gheata cu intalnirile, cand ziceai ca ajungi in buc???daca tine eu bine minte stam cam in ac zona :militari, sau ma insel???
pupici fete cu lipici
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui soricica aha . la intalnire am folosit si galli si soricica si alina si adina . uca, vine de la adinuca . acum ca am spart gheata cu intalnirile, cand ziceai ca ajungi in buc???daca tine eu bine minte stam cam in ac zona :militari, sau ma insel??? pupici fete cu lipici uka |
Ahaaa, am inteles, dragut.
Da, da, ai retinut, langa parcul Politehnicii, relativ aproape de blocul unde sta femeia cu gripa "porcina".
Dar asta nu ma opreste sa vin acasa. Sper ca va fi saptamana aceasta dar cel mai sigur saptamana viitoare. Nu stiu inca.
soricica spune:
care din ele?
ca au mai aparut inca 2 cazuri???
stai linistita, porcii fug de pitici, le e frica .
pupici
blue_flower spune:
Salutare la toate fetele.
Eu am avut socrii in vizita in week-end si au luat-o si pe mama mea cu ei. Am facut cirba de vacuta, a iesit f buna, si tarta cu lamaie. Felul doi a fost gratar, muult gratar, pastrav si mici.
So...am inceput o noua saptamana. Sper sa fie cu vesti mari. Imi doresc f f f mult.
Va tin la curent.
Descrierea mea: 32 de ani, blonda vopsita, cu ochi albastri, sagetatoare nascuta pe 23 noiembrie, dusa cu sorcova si incapatanata, momentan stau closca...speram sa iasa pui.
guzelnico spune:
citat din mesajul lui soricica care din ele? ca au mai aparut inca 2 cazuri??? stai linistita, porcii fug de pitici, le e frica . pupici uka |
Primul caz, al femeii venite din America, cu doi copii mici care sta la taica-su, in Militari, str. Baia de Aries, parca.
guzelnico spune:
Te pupam, Floricica! Asteptam sa sarbatorim vestea cea buna!
Maaaama, ce de blonde pe-aici! Nu s-ar zice!
Cred ca-mi fac si io macar niste suvite!
blue_flower spune:
Daca sunt insarcinata, va trebui sa ma vopsesc culoarea mea si apoi sa astept rabdatoare sa am voie din nou sa ma vopsesc.
Apropo, eu stiu ca nu am voie sa ma vopsesc in timpul sarcinii, asa e?
lyly_mar spune:
Buna ziua la fete cu pitici,
gali, dusa cu pluta sunt, ca doar lucrez cu apele , aaa si sunt balanta,d-aia mai dezechilibrata
Casa de piatra pt sora ta, sa fie sanatosi cu totii si sa aibe noroc!
Eu am fost la echograf si la dr ginecolog, sa vad ce mai face prietenu meu fibromu.....
Sincer, nu prea stiu cu ce sa echografie sa compar:in martie fibromul avea 8/7 cm la medlife, in aprilie inainte de embolizare,la spital avea 9/7.5 cm.Acum am facut la prolife si avea:7,4/6,4cm. Dr ginecolog care a vazut echografie a zis ca este o scadere putin semnificativa, el nu are echograf, mana este de baza la el.....
Pentru ca eu inca mai am o scurgere, mi-a dat sa iau zanocin, din nou, pt ca el crede ca am incontinuare infectie cu chlamydia....
Ma intrebat daca mai vreau copii? ...cred ca a uitat de ce am venit la el?
L-am intrebat cand pot sa incerc sa raman,aca tb sa fac o pauza si mi-a zis ca dupa ce termin cu zanocinu ,ca 2 luni este suficient!?
Eu chiar nu mai inteleg nimic, ca toate fetele care au facut embolizare, au asteptat cam 6 luni pana a mai scazut fibromul si pe urma s-au apucat de .....
Se pare ca se apropie marea intalnire a fetelor cu piticiEu stau pe aproape........ sa nu ma sariti si nici sa ma ocoliti
Libra,draguto la cat de slaba si inalta esti !, poti sa iti faci orice rochie, oricum iti va sta bine
la toate fetele
menics spune:
citat din mesajul lui blue_flower Daca sunt insarcinata, va trebui sa ma vopsesc culoarea mea si apoi sa astept rabdatoare sa am voie din nou sa ma vopsesc. Apropo, eu stiu ca nu am voie sa ma vopsesc in timpul sarcinii, asa e? |
daca esti insarcinata, nu te mai vopsesti deloc ... cel putin primele trei luni, se pare ca atunci e cel mai periculos, desi cica vopseaua de acum nu este asa de toxica , dar sfatul coafezei mele ( data trecuta) a fost sa astept primele trei luni
poti vorbi cu coafeza ta sa-ti puna la spalat niste nuantator sa-l mai inchida si uniformizeze...saupoti incerca hena, daca ai curaj...
dar tu hai cu vestea...
eu am descarcat de pe tel niste poze si am dat peste testul meu pozitiv pe care l-am trimis ca o disperata data trecuta... butoiu era pe aici , sau doar mi s-a parut???
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
guzelnico spune:
Lylysor, si daca tb sa astepti, asta nu inseamna ca nu tb sa incerci bb natural . Ai cerut si o second opinion altui medic?
Cum sa te sarim?! Trecem sa te luam!
FlowerBlue, in niciu caz nu folosesti vopsea, mai ales in primele 3 luni, asa cum ti-a zis si Menics. Apoi, eventual una cu extracte naturale de plante. Ma interesez si-ti spun. O intreb pe surioara mea.
Menics, ia sterge tu pozele care nu-ti fac placere. Pt asta s-a inventat butonul "Delete". Butoi nu mai avem, nu-ti amintesti? Au ramas doar sipci pt si gratare.