Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(6)
Raspunsuri - Pagina 12
MayanMistica spune:
Fete am sunat la un centru care face cursuri de diferite chestii printre care si baking si am inteles ca va trebui sa stiu limba olandeza ptr ca sa pot urma acel curs.
In fine , eu m-am tinut scai si am luat nr de tel al managerului si adresa de email ..
I-am trimis niste poze cu tortuletele mele , acum astept sa vad ce raspuns imi trimite.
galliciana spune:
una singura, si apoi o droaie,nu?? iar am zburlit-o??
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Muuuaaaamaaaaa, ce sexoasa ai fost, Galli!
Am remarcat ceva: de la prima poza cu cadoul pana la poza cu sotul tau, ti s-a mai desfacut nitelus fermoarul. Era cald, nu-i asa?
Copiii sunt tineri si frumosi. Sa le fie intr-un ceas bun si sa se bucure de mogaldeata ce-o sa vina!
galliciana spune:
multumim,multumim, fete dragi!!! sa dea DD la toata lumea!!!!
al meu nu a venit decat dupa amiaza, la 17, nu a putut lipsi de la sv...ei, da, era si el bucuros, iti dai seama, si mai ales vazand rochia....
pupici la gagici!!!
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MayanMistica Fete am sunat la un centru care face cursuri de diferite chestii printre care si baking si am inteles ca va trebui sa stiu limba olandeza ptr ca sa pot urma acel curs. In fine , eu m-am tinut scai si am luat nr de tel al managerului si adresa de email .. I-am trimis niste poze cu tortuletele mele , acum astept sa vad ce raspuns imi trimite. |
Cat vorbesti in timp ce "coci"? Nu le-ai zis ca esti romanca si desteapta si prinzi tu din mers termeni specifici:
zahar (suiker), faina (meel), oute (of), crema (room), tort (taart), placinta (pie) ... Pofta buna! (Goede eetlust!)
Ce raspuns o sa-ti dea? O sa-ti astearna covorul rosu. N-au mai vazut ei bunatati ca cele pe care le faci tu. Iar peste 6 luni, va schimba numele localului in "Mystic Cake by Mayan"!!!!!!
P.S. Banuiesc ca ai cerut post de maestru cofetar, nu de cursant.
galliciana spune:
nico, te-ai smecherit de cand ai 2 stele in frunte!!! bravo tie!!!
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancamac Guzelnico, Mayan - sunteti mortale! |
Se zice "romance printre straini si cu dor de tara". Noroc ca v-am gasit pe voi, surorile mele de forum.
galliciana spune:
am talent de fotograf?? ce ziceti??
eu v-am facut dimineata declaratia de iubire!
pupici la gagici!!!