Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(6)
Raspunsuri - Pagina 11
ancamac spune:
Micomic - e ziua Republicii, majoritatea firmelor au fost inchise si ieri si azi; multa lume a plecat in weekend, avand la dispozitie 4 zile (cu sambata si duminica), dar din pacate a fost vreme proasta pana azi.
Mayan - spor la cumparaturi!
soricica spune:
dragutelor, eu cred ca ma retrag pe ziua de azi, m-a doborat gripa asta.
nu am febra, dar ma doare gatul, iar cel mai tare ma dor mainile si picioarele.
nico, sper sa nu fie ceva de la vecina nostra.
oricum, maine merg la instit la matei bals, ca am de semnat un contract cu ei, si sa vad ce noutati mai aflu.daca nu va mai scriu stiti unde ma gasiti.
nu va mai pup deocamdata, va trimit cate o .
galli, incerc sa iti trimit pozele azi si mai odihneste-te si tu
guzelnico spune:
Soricico, eu stiam ca porcu' nu mananca soricei!
Insanatosire grabnica!
Virusii se iau si virtual, nu-i asa?!
Ancutica, si cum petrec italienii?
ancamac spune:
Guzelnico - multi merg la mare, la munte, la lacuri! Dar nu merita, pt ca cu ocazia sarbatorilor cresc toate preturile pt ca toti profita si in plus e mare aglomeratie peste tot si risti sa-ti petreci ore in sir in coloana.
ancamac spune:
Pai sigur! Chiar si acum, cu criza asta generala, nu renunta la plimbari sau iesiri la restaurant! Apreciaza mult mancarea, bautura mai cu masura fata de romanii nostri!Din fericire!
Spune-mi tu cum e in Turcia! Iti place? De cat timp esti plecata?
galliciana spune:
incerc sa va pun pozele.... nu stiu daca reusesc...
http://i295.photobucket.com/albums/mm160/dalin_m/Photo247.jpg
http://s295.photobucket.com/albums/mm160/dalin_m/?newest=1
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
E frumos, iubesc Turcia, imi place shopping-ul in Istanbul! .
De vreo 10 ani tot am venit pt vacante si vizite la rude (sotul meu este turc).
De vreo 2 ani, de cand cu afacerile sotului si incercarile de a avea bb prin FIV, sunt mai mult in Turcia (Ist).
Pana prin februarie anul acesta, eu eram un fel de nomad (ca sa nu spun altfel, sa fiu acuzata de rasism), adica o luna in TR, 2-3 sapt in RO. De cand mi-am luat viza de casatorie, stau mai mult in TR.
Nu suntem total rupti de RO, darile catre stat, leasing-ul, impozitele etc tb sa le platim si pt asta chiar ar tb sa plec intr-o "delegatie" in RO.
Una peste alta e frumos aici, sunt mai civilizati din multe puncte de vedere. Dar tot mi-e dor de RO!
ancamac spune:
Galliciana - eu am vazut numai o poza! Dar sunt foarte frumosi amandoi! Felicitari si casa de piatra!