Bucurii de sept-oct 2006 (166)
Raspunsuri - Pagina 8

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Buna dimineata si de la mine!
Monique, multumesc pentru cafea. Sper ca se simte bine Cosmi!
Ramo, la multi ani pentru sotul tau! 

Aseara mi-am dat seama (intr-un final) de ce am racit si mai ales de ce nu-mi mai trece. Aerul conditionat din masina e de vina, mai ales ca l-am dat sa-mi bata fix in fata, pentru ca eu transpir foarte tare la cap. Nah, mi-au trebuit 4-5 zile ca sa-mi dau seama.

Azi sunt libera si incerc sa rezolv cat mai multe treburi. Acum ma pregatesc sa fug la doctor pentru o reteta. Pupici

de
 de  Maria Cornelia (20.09.2006)
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Monique_new spune:
Monique_new spune:
 Lexi ma bucur ca ati gasit cauza, ai grija cu aerul conditionat e  tare periculos. Sper ca acum sa va faceti bine repejorrrr

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*

Cosmi bebe -13 septembrie 2006

ramomar spune:
ramomar spune:
 lexi si Moni multumim , am sa-i transmit urarile voastre
, am sa-i transmit urarile voastre  . Mda, Moni gasit rama, dat explicatii si mai multe poze pt a putea realiza una poza(felicitare)cu noi 3, cu un mesaj special de la mine si Patri si cu un fundal la fel de special
. Mda, Moni gasit rama, dat explicatii si mai multe poze pt a putea realiza una poza(felicitare)cu noi 3, cu un mesaj special de la mine si Patri si cu un fundal la fel de special Sper sa-i placa; azi dimi a primit doar cadoul "material" ca sa zic asa, iar cel de suflet (felicitarea) dupa-masa caci e gata abia la 12 (dar deja stii
 Sper sa-i placa; azi dimi a primit doar cadoul "material" ca sa zic asa, iar cel de suflet (felicitarea) dupa-masa caci e gata abia la 12 (dar deja stii )
)
pufy  frumoasa surpriza ati pregatit copilasilor de ziua lor! Baieteii tai sunt la fel de frumosi
 frumoasa surpriza ati pregatit copilasilor de ziua lor! Baieteii tai sunt la fel de frumosi 
Adriana multa bafta la examene! si te asteptam cu bautura! 

itzy  ma bucur mult sa vad mesajele tale! si sa stii ca nu se vad sunculitele, chiar daca tu zici ca ai grija de ele
 ma bucur mult sa vad mesajele tale! si sa stii ca nu se vad sunculitele, chiar daca tu zici ca ai grija de ele  Papusii ii sta foarte bine cu tunsoarea frantuzeasca
 Papusii ii sta foarte bine cu tunsoarea frantuzeasca . Cam asa e tunsa si Patri, dar cum are parul cret, nu se vede deloc.
. Cam asa e tunsa si Patri, dar cum are parul cret, nu se vede deloc.
lexi, nasol cu aerul din masina. E foarte pacatos. Eu una nu-l suport deloc, cum ii dau drumul mai tare sau sa bata pe fata, cum ma apuca durerea de cap. Pupici si sa va faceti bine repejor.
yoanna, chiar asa unde ai disparut? sper ca la gratare si alte cele si ca Mitzu e bine! hai repejor da-ne de stire 
Ramo si  PATRICIA MARIA (06.09.2006)
 PATRICIA MARIA (06.09.2006) 

xandrutza_76 spune:
xandrutza_76 spune:
 Buna dimi! Moni, sar`na pentru cafea.
Ramo, la multi ani fericiti, cu sanatate si impliniri sotului tau! 
Lexi, ai grija cu AC, multa sanatate!
Adriana, sper totusi sa iei examenul. Iti tin pumnii si la celelalte!
Pufy, am vazut pozicile, ce idee frumoasa! Pup pufisorii!
Itzyshor, mai strig-o pe Lilina, poate vine pe la noi 
Ioanaaaa 

Ancuta_eu spune:
Ancuta_eu spune:
 ramomar La multi ani sotului! Frumoasa ideea cu cadoul de suflet! Sa traiti multi ani fericiti, cu sanatate si impliniri! 
anangel_lexi aerul asta conditionat, bata-l vina! nici eu nu-l suport deloc. Nici in masina, nici la serviciu, si aici e cel mai rau, pentru ca nu pot sa-l controlez (adica sa-l opresc sau sa-l reglez - face numai ce vrea el, din pacate). Sanatate multa! 
Adriana mica bafta multa la examen si fii sigura ca il iei !
itzy-bitzy am vazut fotografiile - sunteti asa de frumosi cu totii. Felicitari pentru familia frumoasa si fericita pe care o formati! 
xandrutza parca tu erai interesata de cartile pentru copii aparute impreuna cu Adevarul. Ieri s-a deschis o librarie in Bucuresti, cu toate cartile scoase de ei, daca vreti pot sa vi le iau si vi le trimit, imi spuneti unde si ce anume vreti, si cu mare placere. - ca doar a mea pustioaca este la mama, asa ca am timp berechet
- ca doar a mea pustioaca este la mama, asa ca am timp berechet   si o fac cu mare placere.
 si o fac cu mare placere.
Fotografiile ... saptamana viitoare ... dupa ce ma intorc in bucuresti, adica miercuri (ca sa vedeti cat ma fofilez ...  )
)

Ancuta_eu spune:
Ancuta_eu spune:
 Am incercat sa adaug la semnatura un link catre cateva fotografii cu printesica noastra.
Nu stiu daca am reusit
http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Monique_new spune:
Monique_new spune:
 Ancuta  woww ce ochisori albastri am vazut  iar pozele in costum p o p u l a r sunt super. Sa va traiasca printesica .
iar pozele in costum p o p u l a r sunt super. Sa va traiasca printesica . Sper sa nu te superi, iti  sta mai bine satena decat blonda
 Sper sa nu te superi, iti  sta mai bine satena decat blonda
 . Te asteptam cu mai multe pozici.
. Te asteptam cu mai multe pozici. 1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*

ramomar spune:
ramomar spune:
 Ancutza, chiar asa ce frumosi si patrunzatori ochisori are Ioana voastra! 

xan si Anca va multumesc si voua pentru urari! 
si cum stiam eu de mai demult ca fiul cel mare, IUSTIN, al mephalei e din aceiasi zi cu al meu huband ii doresc:
 ii doresc: La multi ani! sa creasca mare, sanatos, voios, voinic!
La multi ani! sa creasca mare, sanatos, voios, voinic!
Ramo si  PATRICIA MARIA (06.09.2006)
 PATRICIA MARIA (06.09.2006) 

Ancuta_eu spune:
Ancuta_eu spune:
 Monique_new multumesc frumos. N-am de ce sa ma supar! Ai dreptate. Eu de felul meu sunt un fel de satena, da' ma mai apuca pandaliile si ma mai blonzesc  , in special vara. Iar ochisorii ... da ... multumim ne mandrim cu ei
, in special vara. Iar ochisorii ... da ... multumim ne mandrim cu ei  (nu sunt deloc modesta)
 (nu sunt deloc modesta)  . Si Cosminuta ta e o frumusete ... mama-mama. O sa franga multe inimi (daca nu o si face deja)
. Si Cosminuta ta e o frumusete ... mama-mama. O sa franga multe inimi (daca nu o si face deja) 
Costumul de tarancuta i l-a facut strabunica ei, anul trecut si sper sa fie de acord sa il imbrace si anul acesta. Ca a inceput sa faca fitze comoara ... Azi imi spunea tata ca nu a avut chef sa mearga la serbarea de la gradinita. (nu e inscrisa, nu frecventeaza gradinita, dar a fost invitata ieri la serbare). In satul parintilor mei s-a amenajat un loc de joaca pentru copii in curtea gradinitei la care au acces si ceilalti - deci si mandretea de fii'mea. Ieri au fost la tobogane si au luat-o educatoarele in sala unde se faceau repetitii pentru serbare si apoi au invitat-o la serbarea de azi, da' n-a avut chef  . A preferat sa se dea cu tricicleta prin curte
. A preferat sa se dea cu tricicleta prin curte  

Eu acum invat cum e postatul pe forum, cum e cu adaugatul fotografiilor, etc. Ma bucur ca am reusit sa va arat cateva fotografii!
Si stau ca pe ghimpi, cu ochii pe ceas, sa se termine programul sa putem si noi pleca. Voi fi plecata din Bucuresti, fara acces la internet ... ca la ai mei acasa ... ma rog a ajuns internetul in sat, dar nu la ei in casa. mai dureaza putin. Iar acolo cea mai mare placere este sa stau in gradina, prin curte, la aer ... (ca-i duc tare mult lipsa in Bucuresti. Fara suparare!  Sa vedeti ce frumos este sa stai dimineata in "living" (avem un cort din acela de panza, cu masa, scaune, 2 fotolii facute de tata, radio - la care canta muzica pop u l a ra - acasa imi place cel mai mult muzica pop u l a ra acolo o simt cu tot sufletul - si nu numai ... - si m-am cam indepartat de subiect - sa incerc sa revin. Deci dimineata, la opt, la cafea, in living, cu pasarele ciripind, gainile cotcodacind, cocosii cantand, asteptand sa se trezeasca copilul si povestind de toate cu cei dragi ...
 Sa vedeti ce frumos este sa stai dimineata in "living" (avem un cort din acela de panza, cu masa, scaune, 2 fotolii facute de tata, radio - la care canta muzica pop u l a ra - acasa imi place cel mai mult muzica pop u l a ra acolo o simt cu tot sufletul - si nu numai ... - si m-am cam indepartat de subiect - sa incerc sa revin. Deci dimineata, la opt, la cafea, in living, cu pasarele ciripind, gainile cotcodacind, cocosii cantand, asteptand sa se trezeasca copilul si povestind de toate cu cei dragi ... Abia astept!
 Abia astept!
Si mai am o ora si plec 
Si mai am si neste tleaba - da' nu mi se mai leaga nimic de maini ...
Ma voi intoarce cu poze proapete si stiri despre noi (Doamne-ajuta)
Sper ca saptamana viitoare sa aflu numai vesti bune despre toate fetele. Sa petreceti Sarbatorile de Rusalii asa cum va doriti, in tihna, in pace, alaturi de cei dragi
http://picasaweb.google.com/ancuta2009

eleņia spune:
eleņia spune:
  dupa o absenta mai indelungata
 dupa o absenta mai indelungata
suntem inca in vacanta la bunici si ne simtim bine
domnul D a tusit un pic si a avut si ceva muci dar este ok acum
mai rau de mine ca tusesc de ma ia cu lesin si am nasul si urechile infundate
Ancuta_eu bine ai venit printre noi si sa stii ca ai o pustoaica superba
am citit asa cam pe diagonala si am vazut poze
urez multa sanatate bucuriilor bolnavioare si mamicilor sa va faceti repede bine
ce mai stiti de andreea(mexxa)?
incarc ceva poze si revin
va pupez