Bucurii de sept-oct 2006 (166)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Adriana, iti tin pumnii, sa iei examenul!
Ramo, Mira facuse un slide pe OneTrueMedia... Parca asa se chema site-ul ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

bucuriile!

N-am timp nici sa respir, dar am intrat sa va arat ce surpriza le-am pregatit la pitici(si la cei ai colegilor) de ziua lor:AICI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pufyyy, ce bine imi pare ca v-am revazut in poze! Mi-era dor de voi! Un maaare pufisorilor!
Mexxa, tu pe unde esti? Sper ca sunteti bine! Nu ai net in noul apartament?
Monique, multumesc pentru sugestiile legste de dintisori. O sa le incerc.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

bunaaaa

Va pup pe toate, multumim!
M-ati complimentat atata, dar sa stiti ca am aceeasi greutate...nu am slabit deloc, pt ca ma chinui din rasputeri sa imi pastrez sunculitele la locul lor

Ana-Maria in schimb a crescut mult si s-a schimbat, vad si eu din pozele facute anul trecut, ca si copilasii vostri...Acum ati vazut-o netunsa, cu bretonul cam lung,... dar joi am tuns-o iar, tot frantuzeste, cu colt asa, putin peste urechi...De prin noiembrie i-am adoptat tunsoarea asta care mi se pare ca ii vine tare bine...si cam la 2 luni este iar tunsulica. Bretonul chiar mai des pt ca nu stiu cum de-i creste fff repede.
O sa-mi mai fac timp si mai pun si alte poze...ca am Slava Domnului.

Lexi sanatate multa, aveti grija cu astea netratate bine...sau de lunga durata

Ramo pai te astept bre oricand.....poate puneti de un contract pe aici si vii la negocieri . Lasa ca la anul este expozitia de la Shanghai...acolo e grosul...daca vrei sa nu o ratezi.... cica au facut acolo o constructie mai mult decat impresionanta. Deci vino negresit!

Mona cand a facut ea alergia aceea ....pe la cateva luni ii facusei un iaurt parca tot din lapte Brenac, nu??...este posibil ca aiba o intoleranta la el nu neaparat la laptele din comert. Eu tot Milumil Junior ii dau inca ...vad ca este pana la 4 ani...si atat cat il mai primeste continuam. Apelez la diversi delegati sa ne aduca...

Pufy ...sunt niste scumpi pufisorii tai, au crescut si seamana mult...foarte inspirata ai fost cu mini-petrecerea....cred ca au fost incantati la maximum.

Yoanna...tu pe unde umbli mey? sunteti bine nu?

Roxana...daca ale mele sunt super...alte tale tre sa fie ultraaa. Lasa ca ma tin eu de capul tau sa-mi dai niste ponturi ti-am spus. despre Daria si Victoras nu ai mai spus nimic...Sunt bine amandoi? Daria cu piciorusul, gatul Victor cu lipsa de somn...hidrocelul...zi-mi cum sunt?

Gety nici pozele tale nu le pot vedea...

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Lilico ...bre dar tu nu mai ai timp deloc deloc? Lasa margelitul si mai zi de voi...Vladut e mai bine? I-a trecut raceala? Mi-au spus socrii mei ca a devenit asa sfios...

Pupici

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Adriana, eu te felicit de pe-acum! Pai bineinteles ca o sa il iei..tu faci MBA nu? Mai ai sau asta a fost ultimul? Eu astept de beut oricum... Distractie placuta la Sinaia!

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Itzy, sper sa-ti faci un obicei din a intra pe forum des si cu mesaje muuuulte!
Chiar asa, Yoanna, pe unde umbli?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Itzy, Xan va multumesc pt urari. Eu nu sunt prea sigura ca il iau, pt ca a fost foarte greu. Nu este MBA, ci un atestat international in domeniul Financiar-Contabil; in total sunt 14 examane, eu mai am 4 (fara asta).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata. Gata [cafeluta].

Lexi

Yoana chiar asa unde esti, ia treci la scris. Sper ca sunteti bine?

Alina chiar nu mai tin minte ce lapte ii luasem atunci, problema era alta ca era mult prea gras pt varsta micuta care o avea.In fine chiar nu stiu ce a avut, eu doar suspectez ca ar fi de la laptele Brenac sau de la un lactat oricum. Nu a avut decat o noapte febra iar scaun moale doar o zi, dar nu cred sa fi fost enterocolita ca aia arata tare urat, mai repede o indigestie. Bine ca a trecut. Sa sti ca si Cosminei ii creste ff repede bretonul.

Adriana hai ca mai ai putin si scapi. Te-am vazut de vre-o 2 ori de la geam cu Dudu

pufymic vazut pozele de 1 iunie, foarte frumoase, pufisorii tai au crescut sunt niste dulci si cred ca toti copilasii s-au distrat de ziua lor.

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

ramo LA MULTI ANI ! sotului sa fie sanatos si sa va bucurati de el. Ai gasit cadou...rama...poza ce cautai tu ?

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput