Bucurii de sept-oct 2006 (166)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xan, multumim!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ramo am vazut pozele...super frumoase iar Patry o dulcica. Se vede ca s-a si distrat de ziua ei. M-a distrat poza intitulata " cuib de viespi a la monique" . Nu e inventata de mine reteta eu doar am cules-o de pe un forum. Sper ca ti-a placut.

Offff mai Lexi chiar nu va mai faceti bine, pe bune parca prea de mult sunteti racite . Sanatate multa.La voi cum este vremea de nu va mai trece....nu s-a facut cald?

Roxana sa sti ca si mie mi-ar fi placut sa am o asemenea preocupare, cred ca cea mai mare dovada este faptul ca i-am facut Cosminei miii de poze dar na asa "dupa ureche" fara cursuri si alte pregatiri, noroc ca de ceva timp ne-a dotat tati cu un aparat mai performant.

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna seara!

Din pacate sedinta a fost una super lunga si obositoare! Iar acum am reusit sa pun mana cateva minute pe calculator. Nu cred ca stau prea mult ... sunt rupta. Abia astept sa ma lungesc in pat si sa .

Legat de poze ... nu va suparati ... acum invat sa le pun ... nu stiu cand reusesc.

anangel_lexi multumesc din suflet. Vad ca deja ai trecut-o pe Ioana pe prima pagina. Multumesc inca o data! Spor la invatat franceza

ramomar te astept in Sebastian cu mare drag

xandruta din pacate mu a fost o sedinta scurta, dar a trecut si vin altele .... Ai toata admiratia mea. Cum te descurci cu trei printese? Sa ma inveti si pe mine, te rog, ca nu se stie niciodata!

Va las acum si va urez noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

luta este gata....acum am aterizat la serviciu....revin cand ma trezesc.

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Moni, saru`mana pentru cafea!
Ramo, am vazut fetele cu codite Faine si cuiburile cu viespi.
Ancuta, sa stii ca de cele mai multe ori aplic metoda "inspir adanc si numar pana la 10". In general Narcisa e responsabila cu nazdravaniile, daca ii fac ei fata atunci totul e floare la ureche
Lexi, Maria!
Mai fetelor,voua nu va lipseste cearsaful? Mie da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi

LA MULTI ANI IGNATICA!!!! sa ai o viata minunata, plina de impliniri, fericire, mult noroc si multa sanantate!
Sper ca nu ne-ai uitat de tot Te asteptam cu mult drag cu vesti despre voi!

Multumim fetelor de aprecieri

Lexi offf, ce rau imi pare ca, inca, sunteti bolnavioare. Multa sanatate va doresc
Multa bafta la cursurile de franceza!

Moni pai stiu ca reteta ai luat-o de pe "undeva", dar eu am luat-o de la tine, de aceea si denumirea de rigoare
Ma bucur ca Cosmi e bine. Ce laptic ii dai acum?

ancutza asteptam pozele cu voi! nasol cu sedintele lungi si obositoare...

maine e ziua sotului si vreau sa-i fac un cadou mai de "corason" la un studio foto, o poza cu noi 3, cu un mesaj frumos si o rama pe masura Imi aduc aminte ca Mirabela a facut ceva frumos pt sotul ei, dar cum nu mai da pe la noi , nu am cum sa-i cer ajutorul...
chiar asa sper ca sunt bine si sanatosi. Mexxa parca tu ai vb cu ea acum nu demult!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Citat:
citat din mesajul lui xandrutza_76

Buna dimi!
Ramo, am vazut fetele cu codite Faine si cuiburile cu viespi.

Mai fetelor,voua nu va lipseste cearsaful? Mie da.

Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008)

poze cu noi

xan multumim! Faine ca faine cuiburile, dar foarte delicioase!
subscriu: imi lipseste cearsafullllll!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tuturor.
La multi ani, Ignatica! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de multa fericire alaturi de cei dragi tie! Sper sa mai intri sa ne mai povestesti de voi!
Monique, multumesc pentru cafea. Mi-a dat fii-mea trezirea la 7.20, dar sunt multumita, tot am dormit cu juma de ora mai mult decat in mod obisnuit.
Monique, ai dreptate cu raceala asta, abia astept sa scapam de ea, dar vad ca e incapatanata rau. Ma gandisem si eu la ce spunea Roxana cu gripa porcina doar ca noi nu am avut toate simptomele. Eu nu am avut febra absolut deloc iar Maria nu a avut tuse seaca. Ea a avut cateva episoade de tuse dar era provocata de mucisorii din gat cu care se ineca. In plus nu am prea intrat in contact cu nimeni care ar fi putut fi purtator.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Urez si eu "La Multi Ani!" si multa sanatate tuturor sarbatoritelor sin ultima perioada (mamici de Bucurii) si bineinteles copilasilor nostri, pt ziua de 1Iunie.

Insanatosire grabnica Bucuriilor si mamicilor bolnavioare!

In sfarsit am scapat de examen; a fost greu, dau de baut daca il iau!

Roxana, felicitari pentru atestat! Si mie imi place sa fac poze, dar ca si Monica le fac mai mult "dupa ureche".

Itzy, ma bucur ca sunteti bine, am "furat" cateva secunde sa va vad imbracate in costum national. Va steptam cu drag in vizita.

Monica, Dudu bea lapte numai din comert, cel mai adesea pasteurizat (nu UHT). Dar cred ca conteaza foarte mult cum s-a obisnuit de mic. Eventual, ia UHT sau daca iei doar pasteurizat, fierbe-l mai intai.

Mexxa, ma bucur ca ati gasit un apartament pe gustul vostru. Sebi cum se mai simte cu urechiusa?

Vad ca toate Bucuriile s-au distrat de 1Iunie. La noi, tati s-a ocupat de asta, eu invatam... Dar ne "scoatem parleala", si maine plecam la Sinaia.

Sambata trecuta Dudu si tati au fost la circ (cel din parc de la IOR); la inceput s-a speriat, ca de obicei, de muzica data tare, dar mai apoi a fost foarte incantat de animale (mai ales de ursi) si de acrobati.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani Ignatica, multa sanatate, fericire si realizari frumoase!!

Mergi la inceput