Bucurii de sept-oct 2006 (166)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi si de la noi!

cu intarziere spun si eu:
LA MULTI ANI Bucuriilor noastre dragi, surioarelor si fratriorilor lor si tuturor copilasilor de pretutindeni!!!

La multi ani Tanima! chiar daca cu intarziere, iti doresc cu mult drag, multa sanatate, fericire, impliniri alaturi de copilasii tai minunati, sot si toti cei dragi tie!

Moni mica frumustete sa se faca bine! sper ca e mai bine acum si ati rezolvat problema indigestiei!!!
Si eu am luat adevarul de luni cu cartea din dotare: 101 dalmatiei , prima editie am ratat-o. Deci mie mi-a zis asa d-nul de la chioscul cu ziare, adevarul cu colectiile disney apar in fiacre luni, asa ca daca ajungeti de dimi pe la chioscuri sigur mai gasiti

Ancuta bine ai venit printre noi! te asteptam cat mai des cu povesti despre Bucuria ta si cu multe poze. Chiar asa, nu te-au mancat desthele ??!!, vorba lui itzy

itzy ce mult ma bucur ca in sfarsit ai reusit sa pui poze si ince ce poze!!! . Ana Maria in "quipao" e frumoasa rau, dar si in ie si clop e la fel de minunata! Mi se pare mie sau ai slabit? By the way, arati tare bine!
Uite acum aveam ocazia sa ne intalnim la expo...(daca nu in Ro, de ce nu in China), dar cum nu mi-ai trimis detalii sau o invitatie, ceva....am ratat si sansa asta Mai am inca de vizioanat al doilea album, abia astept

Roxana felicitari pentru cursul absolvit! Se vade rezultatul, pozele sunt chiar profi, dar protagonistii tai sunt si mai si Intr-o poza se vede foarte clar ce gene lungi si intoarese are Victorasl tau! Iar poza cu Daria in rochitza roz, cu funduletul si picioarele mi-a placut mult

princess vazut si pozele cu voi. Foarte frumosi voi, dar si peisajele! Sper ca rares e bine si nu e ceva grav cu acel ganglion!

Flavia ce buna idee atia vut de ai sarbatori pe copilasi de 1 iunie! vrem si noi ceva poze, ca si asa nu l-am vazut demultttt pe Bogdi!

Mexxa ce bine ca ati scapat de gandaci si ca ati reusit sa gasiti un apartament dragut! sa auzim numai de bine de acum incolo si mai ales de Bibi

gety frumoasa rau si Maria cea serioasa in cateva poze, zambareata in altele, dar mai ales dansatoare!

xandrutza draga de tine, vad ca la ore destul de mici reusesti sa ne scrii cate ceva! atunci ti-ai terminat treburile?

yoanna , vazusi dragutooo?! cum ai pus un semnul intrebarii la adresa mea si a lu'itzy, cum am aparut!
sper ca a trecut cu bine furtuna de aseara!

acum incarc si eu cateva poze cu printesa mea, sper totusi sa reusesc azi sa vi le si arat

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique_new

Ramo treci la forumit....te vad pe mess.

1 Anisor2 Anisori2 Anisori*
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

aparui ceva mai sus hehe, pe mess is, normal, cu timpul stau mai prost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna dimineata

Multumim pentru cafea. Eu chiar asta fac in momentul de fata. In fata calculatorului, la serviciu , incerc sa imi intru in ritm.

De foarte multe ori "m-au mancat deshtele" sa scriu, insa ... ma rog, acuma sunt o multime de motive. Pana la urma duminica aceasta am luat laptopul sotului, mi-am facut o alta adresa de mail, si am reusit sa imi fac cont pe acest forum.

Acum ma pregatesc de o sedinta care probabil va dura destul de mult timp. Dupa aceea incerc (sper sa si reusesc) sa pun macar cateva fotografii cu printesica noastra.

anangel_lexi Ioana Alexandra s-a nascut in 26 octombrie 2006, 4020g si 52 cm. Multumesc mult de tot.

Andreea ma bucur ca v-ati gasit un apartament, suntem vecine, sper sa ne vedem, chiar daca al meu copil este acum la tara. Eu stau in Sebastian - foarte aproape de parc.

Imi pare rau ca nu am timp acum sa vad fotografiile lui itzy-bitzy (fir-ar sa fie de sedinta ) dar le voi vedea cu siguranta.

Monique_new ma bucur sa aud ca printesa ta se simte mai bine. Si a mea bea lapte de tara - de la o vecina din sat - cand e acolo, iar la Bucuresti, i-am dat doar UHT - cum au spus si fetele. Eu ii dadeam in ultima vreme lapte Albalact l-am gasit doar in Mega Image, sau Fulga, Napolact - asa sunt eu mai patrioata - daca m-am nascut si am crecut in Alba, nu am cum sa trec la altceva prea usor

flavia ramona - foarte frumos felul in care i-ati serbat pe copii de ziua lor. Eu doar am vorbit cu a mea la telefon din pacate. Da' las' ca ajung eu la ea si o smotocesc de numa' numa'. Vineri seara (cititi noaptea) ajung la fii'mea - abia astept.

Roxana foarte frumoasa pasiunea ta pentru fotografie. Si pe mine m-a batut gandul de vreo cateva ori, da' nu am facut nimic. Asta sunt eu! Ma urnesc mai greu da' si cand o fac sa te tii frate ! L-am anuntat pe sotul din dotare ca vreau sa fac un astfel de curs, da' ceva mai tarziu, ca acu' am alte "datorii" de care trebuie sa scap.

Aoleu ce tarziu s-a facut, acush incepe sedinta si eu nu mi-am terminat nici macar cafeiu'!

Va las acu' si vorbim, dupa masa (sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ramo .....telepatia te-am apelat chiar cand scriai. Acum suntem bine cu burtica de ieri deja avea scaun normal.

1 Anisor2 Anisori2 Anisori*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata, fetelor

itzy, super frumoase pozele! ce lucruri interesante faceti1 si cred ca e o satisfactie mare cand vezi chinezi cu steagul tau in mana si ca vor sa faca poze cu voi. papushica este o dulceata, o frumusete. si tu arati f bine in costum po****r. ca idee, la muzeul taranului stiu ca se gasesc costume po****re de vanzare.

monique, gety, multumesc ca mi-ati spus ce-am gresit. in graba mea de a le pune si a ma ocupa si de copii am omis spatiul acela.

si va multumesc tuturor de aprecieri. cu adevarat, fara subiecte delicioase pozele n-ar fi aratat asa bine. monique, sigur ca fac si alb negru, doar timp sa gandesc o compozitie imi trebuie.

va las caci copiii mei se cearta pe jucarii.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ancuta te asteptam dupa sedinta. In ce domeniu lucrezi ?

1 Anisor,2 Anisori,2 Anisori*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Bonjour, pe fuga...
Ramo, atunci (la ore mici) e liniste in casa si treburile is relativ terminate
Ancuta, sedinta scurta-scurta!!
Gety, topaie Narcisa de zor Si ma pune si pe mine sa topai cu ea. Cam cum dansa Maria, asa danseaza si ea. Ei, mai are niste figuri in plus, ca a vazut la nunta can-can, zorba si altele
Moni, ma bucur sa aud ca e Cosmi bine!
Lexi, inca nu ai aparut... esti ok?

Revin!

Mergi la inceput

ok, xan priceput!
Ancutza, te cred si eu ca ti-e dor de puiul tau! dar daca ei ii e bine, treci mai usor peste
aaa, sa stii ca nasa mea de botez tot in Sebastian sta , deci cand o sa ajung pe la ea (cine stie cand) punem de-o intalneala; restul credeti ca scapati?! ati vrea voi

si aici.... pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Luna asta o sa intru mai mult dupa-amiaza pe forum, dimineata voi avea cursuri toata luna.
Itzy, ce surpriza!!!! In sfarsit poze! Papusica s-a facut maaare si e o frumusete, mi-era tare dor sa o vad! Iar tu arati excelent!
Xandrutza, sunt OK, pana vineri sunt dimineata acasa, mai citesc dar nu prea ma lasa Maria sa stau mult. De luni incolo incep cursurile de franceza.
Ramo, ce dulce e Patri cu codite!!! Tare bine ii sta. Si ce frumos ati sarbatorit 1 iunie!

Noi suntem tot cum ne stiti, adica racite. Pe Maria trebuie s-o aspir in fiecare dimineata, alta solutie nu am. Si urlaaaa, nu-i place deloc. Dar ii face bine.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi, ma bucur ca ai aparut. Va doresc multa sanatate! Si spor la invatat franceza.
Ramo, ma pun pe vizionat poze.

Mergi la inceput