Bucurii de sept-oct 2006 (166)
Raspunsuri - Pagina 14
beatrix spune:
Fetele, va pup pe toate si va multumesc!
Gety, eu lui Eric ii pum pampers din acela stil chilot, atat la somnul de pranz cat si noaptea! Inca nu s-a intamplat sa se trezeasca cu el uscat asa ca continui sa-i pun! Pampers clasic i-l desface si si-l da jos!
Yoana, Martha, insanatosire grabnica Bucuriilor voastre!
Tanima, Lexi, multa rabdare fetele! Va trece si perioada asta! Sa fie sanatosi ca restul se rezolva pana la urma! M-am amuzat teribil de Maria!
Pufy vreme frumoasa si distractie la Moneasa!
Ramo
! ce simpatica e Patri. Eric cand nu vrea sa manance e foare categoric, "Nee bun"!
Andreea, ai incredere ca se va rezolva! O sa fac si eu ce pot! Doamne ajuta!
Ancuta, hotarata fata, ce sa mai!
Xandrutza, Tanima, fetele cu dulceazta, spor sa aveti!
Pupici
Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
mexxa spune:
Aseara ne-am intalnit cu Roxana si copii.
Sebi s-a simtit tare bine afara, in parc.
Roxana va pupa si momentan este foarte ocupata deoarece este singura cu copii.
EL este ingerasul luptator ce are vevoie de voi!!!
, mamica lui Bibi cel luptator 
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
Roxana01 spune:
hai ca i-am culcat... sunt cam obosita, nu stiu, nu reusesc sa ma adun. si ca sa va faceti o imagine, la noi victor nu se trezeste niciodata mai tarziu de 6 dimineata. azi dimineata, inainte sa il auzim pe victor, suna un tel mobil... panica, sa ajungem rep[ede sa nu trezeasca copiii. era un unchi care gresise numarul. era 6.30. adica in sfarsit era o zi in care victor dormea mai mult, dar uite ca tr sa ne sune cineva din greseala.
dar asta asa, ca sa ma plang si eu, ca in rest ma bucur ca amandoi copiii sunt relativ sanatosi (victor e mucios si-i facem aerosoli de 2x pe zi).
Lexi, Tanima, multa rabdare, va trece si asta. si la noi are daria perioade din astea, ingrozitoare. dar trec si devine din ce in ce mai minunat sa o avem. din pacate si la noi exista contre vis a vis de educatia ei, pt ca de multe ori cand incerc sa fiu ferma cu ea se trezeste sotul meu ca ii da voie sa faca ce eu i-am interzis sau ca imi contrazice decizia. si ne certam pe treaba asta. iar de aici nimic bun pt educatia si spiritul dariei nu iese.
ioana, imi pare tare rau ca Mitzu e asa bolnavioara!
fruntea sus, trece si asta. e greu acum...
Mexxa, am nu-mi vine sa cred ce mult costa! Doamne ajuta sa reusiti sa gasiti banii. ti-am zis ca am dat si eu mai departe datele voastre si sotul meu, sper sa iti fie de folos.
dragelor, ieri ne-am vazut cu sebi in parc. e un scump si ma bucur tare mult ca ne-am vazut. daria il tot striga de atunci, imi arata ca a stat in scaunul de masina al lui victor, imi explica cum era sebi cu "gagaitza" la spital (adica branula, noi ii spunem gargaritza, ca am avut si noi parte de ea destul de mult si ii povesteam ca e o gargaritza care vrea sa bea apa, cand trebuia sa-i dea tratam pe perfuzie)
nu am reusit sa citesc mult din urma, ma scuzati ca nu sunt la curent cu toate subiectele
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
yoannamarie spune:
Ziua buna, dragutelor!
Am o stare de plictis'...de numa-numa... Mitzu, spre dimineata, a inceput sa tuseasca foarte tare... la un moment dat se chinuia, mititica, sa expectoreze... a adormit greu si printre reprize de tuse... Offff!!!!
Acum e maraita, plictisita si ea, vrea afara... Dar...nu putem iesi... Bate vantul foarte tare, e si innorat...de fapt e negru cerul...A plouat azi- noapte si dimineata... Cu siguranta vor mai urma si alte ploi...
Mexxa, fii optimista! Trebuie sa se rezolve problema banilor! 
Multa sanatate si incredere! 
Ramo, sar'mana! 
Tare scumpa Patri!
Aveti, si voi, o fetita minunata, isteata iar frumoasa, nu mai spun...
! Va felicit! Sa va traiasca si sa fiti sanatosi!
Beatrix, multumesc pentru urare! 
si micutul strumf!
Roxana, multumesc pentru urare si incurajare!
Te inteleg...caci esti obosita! Dar, ma bucur enorm pentru ca Dariuta e bine!
Multa sanatate si lui Victoras! 
Ce fain ca ati petrecut cu Andreea, ieri, in parc...

Va
pe toate, dragutelor! Un weekend placut, vreme faina si relaxare totala, tuturor! 
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
anangel_lexi spune:
Intru repede ca sunt pe fuga.
Andreea, NU dispera! Se vor strange banii astia, TREBUIE! Ia legatura cu kay, mamica Soniei, pe PM si roag-o sa te indrume la cateva fundatii la care a apelat si ea, eventual chiar la fundatia Lianei Stanciu. Mamicile din Germania sunt si ele dispuse sa ajute, am inteles ca 2 din ele au si depus deja ceva banuti.
Asa ca nu te descuraja, eu sunt convinsa ca banutii se vor strange.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AMR 29 zile
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Va dau eu cafeaua azi, desi nu mai e dimineata.
Va multumim tuturor pentru aprecieri si incurajari!
Avem si noi zile mai bune si mai putin bune.
In rest nu avem noutati.
si weekend placut Bucuriilor si mamicilor!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AMR 29 zile
tanima_i2002 spune:
Andreea, suma necesara va fi muuult mai mare, dar fruntea sus, se vor strange banii astia usosr, usor. Important este sa se gaseasca cauza infectiilor ca bani facem noi, spargem o banca si tot facem. O sa ajung si eu pe la banca zilele astea sa pun si eu o suma mititica, cate putin de la fiecare si strangem noi necesarul.
Legat de gem, da, am facut, de capsuni, a iesit bun dar cam putin, 7 borcane, astea abia ne ajung o luna. O sa mai prestez sapt viitoare. Voi face si de visine si daca anul asta voi gasi vreau sa fac si piersici si caise, dar de ceva ani abia am apucat sa mananc...
Eu am inceput serviciul, desi cred ca din toamna voi ajunge iar la CIC, nu prea pot face fata, este destul de greu. Eu lucrez in invatamant si momentan e o perioada mai lejera: sesiune, licente, alte activitati, vacanta, sesiune de restante, orar...Dar din octombrie cred ca nu voi mai merge ptr ca este greu sa fug zi de zi de la cresa la servici, acasa repede la fata, mancare ptr noi, mancare ptr fata, curatenie....etc, etc. Desi o am pe mama nu ma pot baza pe ea, deja oboseste f repede. Iar Rares are nevoie de cel putin 2 oameni in jurul lui. Fata momentan e mica, unde o pui acolo sta, dar cand va incepe cu mersul de-a buselea, in picioare...va fi mai greu. M-am intors din cauza banilor, bineinteles. Avem o perioada mai grea, nu stam bine deloc cu banii, la sot merge naspa, eu daca intru in concediu am 8 luni neacoperite din primul CIC si salariul meu oricum e mic, media pe ultimele 12 luni ar iesi tot la 6 mil. Daca ma duc la servici se aduna mai mult, aproape dublu cu stimulentul. Insa daca nu se va putea, ne vom restrange la maxim si basta. Nu imi surade deloc ideea de a nu fi aproape de mazta zi de zi, dar nici de a priva familia de una-alta.
Ioana, sanatate multa piticii, bag eu seama ca are o imunitate tare scazuta. Mai da-i si niste vitamine, septilin, ceva si chiar si niste liv 52, cam multe medicamente in ultimul timp si ficatul ei e plapand. Mai incearca si cu hemeopate. Sa auzim numai de bine.
Oare ce vroiam sa mai spun?
Ca am avut o noapte naspa, ma duc sa trag un pui mic de somn.
Week-end placut tuturor!
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
GETY spune:
Buna ziua si de la noi!
Mai citesc si pe celalalt forum, la Umanitare si mi se umple inima de bucurie sa citesc ca lucrurile se misca...
Mie abia luni imi vireaza salariul si o sa pot depune niste bani in cont.
Tanima, bafta sa gasesti solutia optima, intre bani si servici.
Si eu lucrez la bugetari, salariile sunt destul de mici si la noi, iar salariul meu se duce tot la banca, imi mai raman bonurile de masa si salariul sotului.
Vremuri mai bune? Le asteptam... sanatosi sa fim.
Referitor la pampersi... Inca il gasesc ud dupa somnul de noapte si nu cred ca pot momentan sa renunt la el.
Eu ce mai voiam sa scriu?
Plec deocamdata, ca am in cuptor o budinca de paste cu branza dulce. Sper sa-i placa Mariei.
Asa creste Maria Diana
Vreau sa slabesc!
yoannamarie spune:
'neatza! caci...e trecut de 12... nici nu stiu cand a trecut timpul, azi... De dimineata am fost cu Mitzu . iar, la pediatru, la control, dupa care am ajuns la ORL-ist... Da....!!!!
Se pare ca puiul meu pe langa bronsita...are si otita...si, ca un facut, acum cateva seri, in timp ce o curatam in urechiusa, s-a miscat si am atins-o cu betisorul...am ranit-o...caci, am scos tamponul betisorului cu sange. M-am speriat foarte tare, am sunat imediat la medicul de familie si mi-a recomandat sa-i pun picaturi auriculare cu cloramfenicol...M-am conformat, imediat si...azi am aflat ca urechiusa cealalta are otita si nici cea ranita nu arata prea bine, de la ultimul control... Medicul ORL-ist mi-a interzis cu desavarsire sa mai folosesc betisoarele, mi-a spus ca, imediat ce ajung acasa, sa le arunc... Nu sunt indicate sub nici o forma...pentru nimeni... Offff!!!! Sunt la pamant... atatea antibiotic, atat tratament... si...rezultatele...nu stiu ce sa mai spun...
Lexi, ma bucur ca sunteti ok... Ai dreptate...sunt zile mai bune...sunt zile mai putin bune... important e sa fim sanatosi! 
Tatiana, iti multumesc frumos!
Nu stiu ce sa mai spun de imunitate...caci ii dau vitamine... Si fagure, miere de albine zilnic mananca...nu stiu... Cat despre Liv 52, iti multumesc pentru sfat...
Ii dau de la inceputul tratamentelor, la fel si Biotics baby.
Te inteleg perfect cu situatia financiara. Si noi stam, doar, pe salariul sotului... Salariu, care a mai fost micsorat intre timp...
)... (deh...cica, criza...) De aproape un an sunt intretinuta... (glumesc...fac haz de necaz..
)... Pana in septembrie, cand o voi da pe micuta la gradi'... aceasta este situatia... E greu, nimic de zis...dar parca, de cand cu criza asta...a devenit si mai greu... Ma gandesc speriata, oarecum...incotro o voi apuca din septembrie...la jobb, ma refer...avand in vedere ca la capitolul angajari...se sta foarte prost...in Bacau. Ma rog la Dumnezeu ca situatia sa-si revina, cat de cat...caci, altfel...
Multa sanatate si la cat mai bine! 
Gety, asteptam si noi vremurile mai bune! Sa dea Dumnezeu sa vina cat mai repede! 
I-a placut Mariei budincuta? Mie imi place de mor...si lui Mitzu...cateodata, ce-i drept...![]()
Te-ai pus pe slabit? Felicitari pentru cele, aproape, doua kilograme "pierdute"...
Bafta cu cele 9 ramase...sa dispara cat mai repede... La ce greutate vrei sa ajungi? Ai fost la nutritionist ? sau...
Spor...in continuare...
Gata...ma retrag ca mi-s franta!
O duminica placuta sa aveti, dragutelor!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
GETY spune:

Yoanna, multa sanatate fetitei tale! Of, tare e greu cand e puiutul bolnav.
Si pe Maria a incercat-o ceva acum vreo saptamana - doua, dar am scapat cu supozitor, paracetamol, vitamina C si Homeogene.
Maria dupa ce a facut viroza pulmonara anul trecut, am bombardat-o cu: sirop Dr. Mom, Septilin, Vitamina C. Si miere de albine ii place. Azi a venit tatal meu de la tara si-mi aduce miere de salcam.
Merg ca am friptura la cuptor.
Iar dupa ce se trezeste Maria mergem in Copou.
Asa creste Maria Diana
Vreau sa slabesc!