Tae Bo (2)
Raspunsuri - Pagina 20
Elena_R spune:
Luminita
eu ma plang de frig, tu de canicula.. hai facem schimb ![]()
Si ce anume vrei tu sa faci cu teava de la aspirator, ma rog? ![]()
z333 spune:
mishutza vezi ca antrenamentele alea din categoria Amped trebuie setate din BS Player la video- aspect ratio- 16:9 si nu o sa ii mai vezi plinuti...eu de fat burn nu ma plang, toate antrenamentele alea cu maciuca sunt ok..eu inca ma plang de ultimate si de energise
Walk by faith..not by sight!
eunice78 spune:
Si eu fac Fat burn accelerator. Imi place, chiar simt ca se duc sunculitele. Eu nu am facut energise, nu il am. Si eu gantere de alea mici si voiam sa va intreb daca aveti careva corzi din alea.
Eu am senzatia ca la Fat burn consum grasimea iar la ultimate fac muschi.
Ramo, ce faci, ai inceput sa il simti pe bb? Cum suporti caldurile astea?
Baietzii mei
z333 spune:
na..bag teava in actiune cu un full throttle acuma...maiiii Elena, pai in afara de antrenamente ce draci sa fac cu ea ca e mult prea rigida totusi:))))..de fapt, fac ceva cu ea..vanatai pe picioare
z333 spune:
gata..raportez ca am dus la bun sf full throttle..greu dom'le greu:)) si pe canicula asta e si mai greu...ma duc sa ma arunc direct in cada ca e grava problema![]()
marami spune:

nu mai daaa!
raportez basicul in seara asta, ajunge dupa o saptamana de pauza
asa-i?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
mishutza spune:
Full trotle,mai,ce vorbiti voi acolo limbi straine pt mine.Gata,ma bag pe you tube sa ma luminez.
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminitaguba gata..raportez ca am dus la bun sf full throttle..greu dom'le greu:)) |
Ha?? Asta ce mai e maica? Si mai e si cu teava de la aspirator
....si cu vanatai Zi-ne si noua..nu ne lasa asa in suspans
briza_marii
cait spune:
Raportez si eu tele grafic 25 de minute de advanced..la la la am depasit 20 de minute..nici nu stiu ce limbi vorbiti pe aici..full??
va pup si astept luminarea la aceste limbi![]()
Cait
Home is where heart is...