ce parere aveti de steriletul mirena!!!!!!!!!!

Am 36 de ani, mi-am pus sterilet Mirena de 5 luni si m-am ingrasat 5 kg. desi nu mananc, nu mai am menstruatie , ma comport ca la menopauza, am stari de nervi,dureri f.mari de mijloc.L-am pus la indicatia medicilor am 6 intreruperi de sarcina si un uter fffffffff fibromatos.Initial m-am bucurat de lipsa menstruatiei ptr.ca era f.abundenta dar nu-mi convine sa ma ingras in halul asta de la 51 de kg.am 56 in 5 luni eu puneam 2 kg.si le dadeam jos in 3-4 zile inainte.Mi-am impus ca-l mai tin o luna si nu mai mananc nimic dupa ora 17 , daca nu slabesc il scot.Am citit pe forum ca numai la inceput te ingrasi dar nu stiu ce sa cred, astept si parerile voastre, stiu ca fiecare organism e altfel.Ma sperie si lipsa menstruatiei desi medicul mi-a zis ca e normal.Nu mi se pare normal sa nu mai am la 36 de ani, mai ales ca inainte aveam cate 7-8 zile si ffffffff mult.
Raspunsuri

A_Iulia spune:
Eu am o parere foarte buna. Daca treci de efectele secundare din primele 6 luni, este metoda contraceptiva cea mai confortabila.
Asculta-ti medicul, el este cel mai in masura sa-si dea cu parerea. Eu nu inteleg de ce sa te sperie lipsa menstruatiei daca el a zis ca e ok.

juli72 spune:
am sa incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca trebuie sa fie bine dar problema care ma deranjeaza cel mai tare e cele 5 kg.in plus si eu care in viata mea n-am facut miscare am incercat sa fac zilnic un sfert de ora exercitii si tot degeaba si am o foame de parca as lua vitamine, daca as manca la ce foame am n-as iesi pe usa

madau spune:
Eu am avut vreo 6-7 luni probleme cu el, la fel pofta de mancare foarte mare, dar de ingrasat nu m-am ingrasat deloc,singurul lucru deranjant era ca am avut usoare sangerari tineau cateva zile, se opreau, apoi in cateva zile apareau iar...dar au disparut si acum ma simt super bine cu el. Il am de 2 ani...Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele

ralualexandrei spune:
Il am de doi ani si in afara de disconfortul primelor luni nu am avut alte neplaceri.De ingrasat nu m-am ingrasat,poate pt ca eram deja grasa,am tinut dieta si am slabit.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

CRIXIA spune:
In afara de juli72, voi celelalte purtatoare, ati avut parte de diminuarea menstruatiei?
Eu ma gandesc la o forma de protectie, dar menstra mea a scazut mult in ultimii ani si nu m-as risca sa intru la menopauza inainte de 35 de ani!
Cri mami de Ale ( 2003) &
+27 sapt

ralualexandrei spune:
Crixia s-a diminuat cantitativ menstra la mine insa nu a disparut complet,insa au disparut durerile,ceea ce e super
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

CRIXIA spune:
Dureri n-am avut, doar cantitate redusa... ma ingirjorez un pic!Oricum, de retinut acele 6 luni de obisnuinta a organismului!
Cri mami de Ale ( 2003) &
+27 sapt

juli72 spune:
va multumesc ptr.incurajare , conteaza f.mult sa vorbesti cu persoane care au simtit pe pielea lor avantajele sau dezavantajele acestui sterilet, sper sa revin la greutatea initiala , eu sunt obsedata de felul in care arat , chiar daca tb.sa accept ca de acum am imbatranit, am copil de 14 ani.

CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui juli72 va multumesc ptr.incurajare , conteaza f.mult sa vorbesti cu persoane care au simtit pe pielea lor avantajele sau dezavantajele acestui sterilet, sper sa revin la greutatea initiala , eu sunt obsedata de felul in care arat , chiar daca tb.sa accept ca de acum am imbatranit, am copil de 14 ani. |
Juli72, dar niste analize endocrine ti-ai facut? Tiroida, de ex?
Cri mami de

juli72 spune:
cred ca tb.sa-mi fac la cap, ieri dimineata aveam 56 de kg.si am avut o zi f.stresanta la servici am lucat pana la 11.30 aseara oricum cand m-am cantarit inainte de culcare aveam 54 kg.de dimineata pana seara 2 kg., deci stresul ma slabeste automat ,asta inseamna ca pot sa mai dau 2-3 kg.Poate ca exagerez, nu sunt grasa am 1.56 si 54 de kg.acum dar altfel arat la 51kg. cat aveam inainte.M-am cam rotunjit dar la inaltimea mea 2 kg.se vad f.bine, ma fac biluta.Sau poate se implinesc cele 6 luni de acomodare a corpului cu steriletul si-mi intru in normal.Oricum va multumesc, m-ati convins ca nu steriletul e de vina deci nu-l scot.