Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(94)
Raspunsuri - Pagina 7
maria_bunica spune:

Ktalina..multa sanatate si tot ce iti doresti!

Tuturor copiilor!!

mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clodyac este o varsta anume la care trebuie botezat bebe ? sau cand hotarasc nasii? ![]() |
La catastif scrie ca botezul se face la 40 de zile de la nasterea copilului (acelasi termen tampit de 40 de zile, cand cica mama n-are voie sa iasa afara din casa
- la odiseea Elizei aveam o mamica cu un tata preot, care chiar a tinut-o in casa 40 de zile, pana i-a botezat copilul).Insa botezul se organizeaza in colaborare cu nasii - se alege o data convenabila pt ambele familii si mai ales cand se gaseste locatie pt party / biserica.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Clodyac..super veste ca se intoarce sotul tau...ne rugam in continuare sa ploua cu galeata inca vreo saptamana la Sighisoara!
Darius azi-noapte a dormit mai bine..semn ca nici burtica nu l-a mai durut..
Philip...cam asa si la noi cu aparatorile si cu somnul noaptea,tresar la orice zgomot..sper sa ii treaca si lui Philip repede gelozia!
si te asteptam cu vesti bune de la medic!
Anamariacs..si lui Darius tot cam la 40 de grade ii place apa la baita..si noi am incercat mai multe variante pana ne-am dat seama!
Ganesha..te asteptam cu vesti bune de la medic!
Carla..imi pare rau pt dureri si succes pt deseara la control!
Oana_du..sa o tina bebe tot asa cu programul!
Ely..
pt Denise si sa scapati de colici!
mami de
Buburuza noastra
clodyac spune:
ramonaiani ms frumos de raspuns
si mi se pare absurd sa stau in casa 40 de zile in luna lui cuptor 
saraca mamica care a trebuit sa stea 
carla offf eram sigura ca asa o sa se intample sa vedem ce iti spune doctorul azi ai grija de tine
39+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui miruta Fetele caror li s-a rupt apa ,ati avut vreo senzatie inainte sau s-a intamplat pur si simplu?Ati avut inainte senzatia de pipi (mie asa mi-a zis dr). |
La mine s-a intamplat noaptea pe la ora 2. M-am trezit ca ma durea / deranja putin burtica, m-am dus la bucatarie si-am luat un no-spa, m-am intors in pat, m-am mai sucit de doua ori in asternut, si apoi m-am trezit cu un lichid fierbinte prelingandu-se pe pulpa [:d].
Cat despre ce 'prostii' cumparam noi copiilor nostri, familionul nu prea are de ce face gura, ca nu luam din banii lor. Si de-aia am facut copilul, din dragoste, macar sa il crestem cum vrem noi.
Eu am patit alta chestie: ca de ce nu dau copilul la cresa / bona, sa ma in torc la munca??
Replica: Pai n-am asteptat 30 de ani pana am facut un copil (si mi-am terminat toate studiile, sa nu ma mai incurce nimic), ca sa il dau altuia sa il creasca si sa-l educe! (si de-atunci n-a mai indraznit nimeni sa ma intrebe asa ceva)
alynta27, Lauraa - multam frumos
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+
maria_bunica spune:
Ramonaiani..asa ne-a zis si noua preotul cand a venit sa imi faca molifta de 8 zile de la nastere,ca botezul se face incepand cu 40 zile de la nastere..
Laurraa..sa foloseasca bebelina sanatoasa carutul..si poate va obisnuiti cu el!
mami de
Buburuza noastra
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Ramonaiani..asa ne-a zis si noua preotul cand a venit sa imi faca molifta de 8 zile de la nastere,ca botezul se face incepand cu 40 zile de la nastere.. ![]() |
Eliza era micutza - am nascut-o cu 2.900 kg, am botezat-o la doua luni (poza aceea care v-a placut voua era facuta a doua zi dupa botez, cand nasii au venit sa faca baitza de mir - prosopul l-am primit cadou la botez).
Vorbisem cu preotul si dupa ce-a facut botezul am servit acolo in biserica niste tort, sampanie si sucuri. Preotul - un om foarte de treaba (care inca plangea de singuratatea de-aici, ca ii lipseau prietenii si familia) s-a dat la vorba cu noi (ba chair a spus si bancuri - si m-a mustruluit ca l-am prins pe camera video cand spunea bancuri in biserica
36+
Ela2001 spune:
Fetele m-am intors de la spital, dar nu mi-am luat externarea ca cica trebuia sa vin dimineata
, desi le-am spus ca la 11-12 mi s-a spus sa vin. Dar nu-i nimic, o sa ma duc miine dimineata, poate intre timp apare ceva nou (contractii sau poate se rupe apa).
Clody ce bine ca vine tati acasa. Cand ai DPN-ul, ca am vazut ca ai intrat si tu in saptamana 40? Eu il am pe 6 iunie.
Carla sa ne spui ce-ai facut la doctor; posibil sa ai deja dilatatie dupa contractiile alea puternice.
Ramonaiani eu am vorbit cu un preot si mi-a spus ca la 8 zile de la nasterea copilului o sa vina acasa sa faca o molifta
(sper sa nu gresesc numele) si apoi pot iesi cu copilul afara (oricum nu aveam de gand sa stau mai mult in casa), iar
la 40 de zile trebuie sa merg cu copilul iar la biserica parca pt o alta molifta si asta e tot.
39+
Vlad Stefan
laurraa spune:
fetelor, Maya mea e moarta de somn da nici chip sa adoarma; nu stiu ce sa mai fac; inchide ochisorii dar maraie mereu apoi daca o las libera sa face ca un covrig mai are un pic si ajunge litera "C"; apoi iar se trezeste.Se cunoaste ca ii este somn de moare dar nu poate sa adoarma.Am pus-o si pe burtica mea, i-am dat san, i-am facut masaj, nu stiu ce sa mai fac
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09)
binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza 
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
blue77 spune:
Salutare fetele,
si noi prin zona, va citim...
Lauraamai face asa si Yoann, nu e ceva ce o deranjeaza, tv aprins sau un zgomot? eu ma duc la noi in camera doar cu el si il pun langa mine si adoarme instant
Carlafrumoase pozici, Saby e o draguta
Si eu trebuie sa ma interesez de botez, o sa sun la biserica sau ii scriu un mail la preot...noi vrem la inceputul lui septembrie...
In rest sunt ok, dura viata de bebe![]()
Mariasi la noi e la fel cum il pun in patul lui cum il apuc toate scartaielile..
Noi am fost iesiti ieri la padure si alataieri si asa a dormit juniorul...ii prieste aerul bun![]()
La multi ani Ktalinasi un bb cuminte