Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

Feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sunt asa fericita se pare ca doamne doamne tine cu noi cristi se intoarce acasa l-au sunat sefii si i-au spus sa se intoarca ca la sighisoara ploua cu galeataaaaa

iupiiiiiiiiiiiiiiii

ela
sper sa nu te opreasca in spital si bebe sa vina cat mai repede

laurraaa tu ce mai faci? ce face maya? tu cum te simti?

maria bebe darius mai are colicei?

39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

ce ma bucur pentru tine, poate, poate mai tine ploaia destul de mult cat sa fie tati langa voi cand vine momentul!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

'Neata,fetele!
Nu prea am somn astazi ,nu stiu de ce ,aseara m-am culcat tarziu pe la 3,am stat sa termin o carte la care am bocit ca mine nimeni(ce iti este si cu hormonii astia,a ras sotul de mine de s-a prapadit) si dimineata m-am trezit la 8(eu care dormeam de obicei pana la 10-11).Asa ca azi ,Clody,beau si eu din cafeluta oferita de tine.
Carla,sunt stresati rau de tot nasii Sabinei daca tot insista pe tema asta.A fost decizia lor pana la urma.
Ganesha,si eu le-as zice ca ei nu se simt sa cumpere cate ceva pentru nepoata dar sigur mi-ar replica ca nu are bebe nevoie de toate "prostiile" pe care le cumparam noi .Ce-ai patit cu nasii?
Phillip,ma bucur ca sunteti bine .Se va obisnui si Phillip usor,usor cu statutul de frate mai mare.
Ela,te asteptam cu vesti bune de la spital.
Clody,ce ma bucur pentru voi....
La multi ani tuturor copiilor!
Mamicile ,ce ati pregatit special pentru puiuti astazi?
La multi ani ,Ktalina!
Fetele caror li s-a rupt apa ,ati avut vreo senzatie inainte sau s-a intamplat pur si simplu?Ati avut inainte senzatia de pipi (mie asa mi-a zis dr).
Clody,te inteleg perfect.Nici eu nu mai am pic de rabdare.Mai ales cand vad pozici cu bebei si citesc ce scriu proaspetele mamici...

Mirela 38+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Clody, ma bucur mult pentru tine!
Si eu as avea de platit facturi, dar le las pe maine, sa nu dau bani de luni si 1.
Off, nu mai am rabdare, bebelina asta a mea nu vrea sa ne cunoasca, nu da nici un semn, burtica e inca sus ... Abia astept sa vina momentul. Nici nu mai stiu cu ce sa-mi ocup timpul sa nu ma mai stresez cu asta.

Andreea 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna dimineata albinutelor!
La multi ani tuturor noastre astazi, de 1 Iunie!
Bun venit noilor albinute Sebastian, Karina Elena si Ruxandra! Felicitari parintilor, sa va traiasca, sa fie sanatosi, norocosi si fericiti!
Felicitari primelor albinute de luna aprilie, care au deja o lunita si pe care inca nu am apucat sa le
LA MULTI ANI KTALINA!!!!!
Va transmit si salutari de la Ely, mama Denisei care este si ea ocupata si nu a mai reusit sa intre tot din cauza de colici.
Noi am inceput sa avem un program oarecum, in sensul ca bebe papa la fix patru ore (poti sa iti fixezi ceasul dupa el), face kk tot la ora fixa si.... a inceput sa se uite cu interes la mine cand ii povestesc ce este prin casa, gangureste... si a mai crescut vreo 2-3 cm. Am trecut cu bine de prima criza de colici si speram sa nu se mai intoarca.
Profit de faptul ca mama are azi grija de Alex si incerc sa recuperez capitolele pe care le-am ratat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Yioanna cel marenu mai e gelos!
Lauraa il tin pe umar sa scoata aerul! Multumesc!
Dani, Nicuratze, Bebe Beca, Maria Bunica, Deea multumesc!
Coraly felicitari pentru bebe!
Ramona Eliza e o ochioasa dulce, dulce!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR si noua mamicilor sa ne bucuram o viata de ei si ei de noi

Eu sunt iar zombi, deci cafeaua ta clody e bine venita; ma bucur pentru tine ca vine tati inapoi acasa; noi ne luptam cu colicii

carla, fetita voastra este superba a luat ce e mai frumoas de la amandoi; are niste poze dementiale, bune de revista; nu-mi permit sa zic vreo vb urata aici da taaaaarrrreeee merita "nasii" aialalti ai vostri; tu nu te mai stresa

miruta, chiar nu-si au rostul vbele socrului; nu crezi ca ar tbui sa te mai ingrasi un pic pe undeva sa pui toate vbele acolo?

maria, asa si smechera mea; cum o pun in patut cum tipaaaaaa

ramonaiani, subscriu si eu la parerea Ioanei; dementiala poza

philip, ma bucur ca esti bine si speram ca gelozia piticului sa dispara cat de curand

ganesha, si eu am eliminat dopul fara firisoare rosii cu vreo saptamana inainte

noi cu botezul stam in dubii in ceea ce priveste data; ca si botez in sine la biserica l-as face mult mai devreme, insa RAdu nu vrea; el doreste in aceeasi zi cu petrecerea si am gasit doar pe 10 iulie - vineri - liber undeva, insa sa mearga sa mai vada si el alte locatii ca eu sunt legata de maini si de picioare;

aseara am iesit jumatate de ora in parc, i-a priit mandrei, a dormit non-stop; nasii ne-au luat un carut, l-am ales eu de fapt, insa acum nu prea sunt multumita de el; e vam jos, eu fiind inalta si eu si radu, e din ala usor care se face sport dintr-un material subtire; m-am gandit ca e vara, insa mi se pare si jos, si parca o ia intr-o parte si parca nesigur ca nu are nimic de pus la bebe deasupra, eiiiiiiiiiiiii; azi-noapte ma gandeam sa iau altu

pup ma duc sa mananc ceva

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Neata fetelor!

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR
Coraly, felicitari! Sa fiti fericiti.
RamonaP, ce putin mai ai pana sa iti tii bebita in brate.
Carla, am vazut cateva poze superbe cu burtica si cu Saby. Cea cu Saby cand pupa burtica si cea in care Saby e luata de aproape si se vad ochisorii ei aia verzi, sunt mortale.
Ktlina, sa fii fericita si sa ai un bebe sanatos si cuminte.
Clodyac, ma bucur tare mult pentru tine. Sa dea Domnul sa vina si bebe Razvan can e tati acasa.

Va . Ne ducem sa facem un pic de curatenie, pentru ca pe la ora 12 mergem sa vedem un apartament(de fapt ma duc, ca tati e la serviciu).

36+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare!
Va multumesc tuturor pentru cuvintele foarte frumoase la adresa Sabinei si a burticii mele. Saby are ochii verzi in mijloc si albastri pe margine, dar se fac si verzi-verzi cand plange sau doar albastri in anumite conditii atmosferice . Poza cu ochisorii de aproape este dupa ce am certat-o ca mi-a spart o oglinjoara, dupa ce-i spusesem de cateva ori sa nu mai traga pe jos obiectele de pe masa.
Parul meu este acum facut permanent, ca sa-mi fie mai usor cu aranjatul dupa baie, prevad ca n-o sa mai am timp de asa ceva. A fost tuns aiurea rau si inca n-a ajuns la forma care trebuie, dar se apropie incet-incet.

Clody, super veste, ma bucur mult ca va fi sotul tau acasa. Fetele care sunt pe aproape de Sighisoara, hai sa vedem cum facem sa aruncam galeti cu apa pe acolo pana se naste Razvan . Botezul hotarati voi cand il faceti, nu nasii.
Miruta, esti tare ca nu i-ai spus nimic socrului, eu n-as fi reusit sa fumeg in mine insami .
Alynta, am fost tot la Mamaia. Eu mergeam acolo de la 8 luni de cateva ori pe an, ca tata a lucrat in Radio si era detasat la Radiovacanta. Cu sotul merg din '95 in acelasi hotel, unde ne cauta toti in coarne.

Cu primii nasi voi aveti dreptate, chiar nu stiu ce mai vor, acum ne reproseaza ca i-au cumparat cercei si lucrusoare Larisei si s-au uitat dupa rochie de botez si ca fiul lor va fi dezamagit, dar asta este, important e sa fim noi multumiti. Pai cine a refuzat, eu???? Ei ne-au rugat sa nu mai insistam si gata, le respectam dorinta, dar asa ma enerveaza textele astea .

Mie mi-a fost foarte rau aseara, am avut vreo 2 ore de contractii ingrozitor de dureroase, cum au fost la prima nastere abia la dilatatie 9-10. Erau si haotice, o serie de 3-5 contractii una dupa alta care-mi taiau respiratia de durere, pauza 2-3 minute, apoi alta serie si cu niste intepaturi in col ingrozitoare, iar Larisa se misca foarte puternic, mi-era frica sa nu-si rupa membranele. Dupa 3 no-spa s-au mai rarit si calmat durerile, dar inca sunt surde si sunt ametita si mi-e rau dupa noaptea asta. Am vorbit cu dr. si a spus ca este bine sa ne vedem, ca sigur s-au produs modificari pe acolo, asa ca diseara la 6 suntem la spital.

Carla, s.37 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele ma bucur ca v-a prins bine cafeluta si la mine era necesara

am venit si eu din expeditie (la cat de mult fac mi se pare o adevarata aventura ) nici eu nu as fi platit azi facturile dar am vrut sa imi iau de grija sper sa nu arunc toata luna bani la stat dar cum nu prea sunt degeaba imi fac probleme

am observat ca mergand am niste dureri asa ca la si un inceput de indigestie poate poate diseara cred ca ma mai aventurez o data si trebuie sa ma pun pe urcat scari

va pup pe toate si pe bebici

laura ma bucur ca sunteti bine stii si eu ma gandeam la un carut usor daca stau la 4 nu prea imi permit sa iau unul greu dar o sa vedem ce si cum cand ajungem la capitolul asta a spus mama ca o sa il ia ea asa ca... mai vedem

oana_du felicitari pt programel si tinem pumnii sa nu revina coliceii

ely
si tie iti tinem pumnii sa treaca repede coliceii si sa nu mai chinuie fetita

crissss ce faci ? deja ne ingrijoram da-ne un semn ceva

39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput