Gravidute prin FIV (41)
Raspunsuri - Pagina 5
Fragutza spune:
Hello,
Copila mea e agitata bine de tot, nu stiu cand doarme, ma trezeste din somn cu miscarile. Si staaaau si ma uit la burtica cum se misca si iar ma minunez de ce mi se intampla si normal ca incep sa plang.
Nusy, Moni, Elena, sunteti atat de aproape!
Moni, merci inca o data de sfaturile despre carucioare. Am selectat cateva modele, acum vreau sa merg sa le vad si live.
Va pupa fata,
Raluca
26+
Micky2007 spune:
ralu asa simteam si eu si plangeam.
Fetele plec la mama, este atat de greu cu doi copii mai ales daca au colici si urla de ti se rupe sufletul.
Va pup
Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian
POZE
buluna spune:
Fetelor, rahi se face in spate? Doare?
AMR 2 saptamani
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
37+
Miramar spune:
Buna fetelor. Succes celor care mai au putin. Noi suntem inca micuti pe langa voi, totusi am si eu o intrebare de unde ati cumparat scutecele din finet (si eu sunt din Buc. si as vrea sa le cumpar ca nu prea are cine sa mi le faca).
15+
Moniland spune:
Micky, majoritatea copiilor au colici si nu ai ce face. Sa treaca perioada cat mai repede si sa scapati.Of,of
Kineta, da un semn!
Raluca,sa ne areti si noua la care carucior te-ai oprit.
Buluna, eu cred ca nu doare. Mie mi s-a facut o anestezie, dar era totala, in sirea spinarii, asa cum se face rahi si nu m-a durut deloc.
Avalon, ai disparut? Ceva vesti? Sunteti bine?
Miramar, eu zic sa intrebi la raioanele unde sunt si hainute de copii.
Am mai trecut o saptamana de sarcina. As mai avea inca 2 ca sa ajung la 34cum mi-a zis dr la prima consultatie: sa ajungem cu bine la 34 sapt. Probabil de atunci vor fi riscuri le tot mai mici. Acum la eco mi-a zis ca majoritatea gemenilor se nasc la 35-36 sapt, dar optim ar fi 37-38. Dar cat depinde de noi, facem tot posibilul, nu-i asa?
32+Laura Ioana Irina Maria
iana_mari spune:
FETELOR ABIA AM RAMAS INSARCINATA SI AM NISTE PETE BEJ-MARO SI DURERI DE BURTA SI MIJLOC.MI-E FRICA SA NU SE INTAMPLE CEVA.STAU IN PAT SI INCERC SA MA LINISTESC.
SUNT ZIUA 13 DE LA ET SI IN ZIUA 11 AM AVUT BHCG 123,MAINE REPET IAR SI SPER SA FIE BINE.D-RITA MEA ESTE PLECATA TOATA LUNA IN CONCEDIU.
AM INTRAT SA VA INTREB NU VA RAMAS LA NICI UNA GRAVIBINON?
AM INTELES CA ULTIMUL LOT EXPIRA IN IUNIE 2009.
MULT NOROC CELOR CARE ASTEAPTA SA NASCA!!
many_bani spune:
Micky, te rog, cand ai timp, sa-mi spui si mie ce detergent folosesti ptr. hainutele bebelusilor si daca folosesti balsam. Mai am o intrebare si gata, ce folosesti tu de la unguri ptr. colici este ceai sau picaturi, vreau sa rog si eu cumnata care merge des in Ungaria (sta in Oradea) sa-mi cumpere insa trebuie sa dau denumirea exacta, daca sunt picaturi sau ceai etc.
Doamne Nusy, Moni, Elena cat de putin mai aveti pana la marea intalnire .
Kineta nu ne spui nimic?
Iana eu am trecut prin ce treci tu acum, insa nu au fost numai pete maro ci si sangerari (sange rosu, lucru care nu este bine), in cazul meu rezolvarea a fost repaus la pat, mi s-a suplimentat utrogestanul de la 6/zi la 8/zi si cand am intrat in sapt. 8 am scapat (ma tineau din sapt. 4+). Asa cum au spus si fetele la aspirante substantele de baza din gravibinon sunt progesteronul si estradiolul, le poti procura individual. Sunt fete aici care stiu si combinatia exacta. Trebuie sa te linistesti sa sa fii pozitiva.
Va pupicesc.
17 +
li_am spune:
iana,
vezi pm cu nr meu mobil. scuze ma grabesc
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 14 fix
poze
Ennni spune:
buluna stai linistita ca nu doare deloc.
moniland mult a fost putin a ramas. si mie dr. la prima eco mi-a spus ca daca ajungem la 34 sapt. totul e ok. Eu am nascut la 35 sapt. si in afara de faptul ca au avut greutate mica (1700 g si 2000 g) puisorii mei au fost si sunt perfect sanatosi.
iana_mari si eu am avut ceva pete maronii prin sapt. 5 sau 6, apoi iar prin sapt 14 - 16 insa totul a fost ok. Nu te stresa, stai cumintica in pat si ia in continuare tratamentul de sustinere.
tuturor
Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)
elenada spune:
Iana doresc sa iti urez in primul rand bine ai venit la odisee si sa stai aici pana la 40 de saptamani.
In legatura cu scurgerile maronii incearca sa te linistesti. Uneori apar din cauza dilatarii uterului. Uterul creste acum si fiind foarte vascularizat uneori sangereaza. Durerile de spate si de burtica sunt cel mai probabil de la ovare care produc progesteron pt ca momental ele tin loc de placenta.
Cat despre gravibinon eu nu as fi luat asa ceva nici in ruptul capului. Nu degeaba a fost interzis in multe tari. Dar asta e parerea mea.
Tot ce pot zice e ca eu din saptamana 7 am inceput sa am hemoragii puternice si sangerari inchise la culoare pana in saptamana 14.
Cauza au fost niste hematoame pacatoase. Tratamentul meu a fost 6 utrogestan pe zi si doua pastile de duphaston repaos la pat si multa gandire pozitiva.
Te imbratisesz si incearca sa fii cat mai pozitiva. Bebe simte si va lupta alaturi de mami.
elena +31 Ana Maria & Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!