Gravidute prin FIV (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Cu greu imi fac si eu curaj sa intru aici la Odisee...desi asteptam momentul acesta demult....nu imi vine sa cred inca...dar banuiesc ca si asta este normal in cazuri ca ale noastre, cand bebele s-a lasat asteptat.

Am facut FIV la Wels, in Austria cu Dr Loimer, reusit bineanteles. ET a fost pe 23 mai 2009, DPN nu il stiu pt ca nu am fost la dr in Romania inca. Suntem inca nauciti de veste...am fost norocosi. Am reusit din prima si eu cred ca este un singur bebelus la mine in burtica. Asa cred eu.
Dupa calculele mele (relative...caci d'abia acum invat aceste lucruri) as avea 4 saptamani si 6 zile. Doamne ajuta sa fie bine pana la final.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

marriam stiu ca la mine este inca devreme...dar nici eu nu am greturi sau alte simptome de genul. Doar sanii tensionati si durerosi noaptea mai ales, oboseala si usoare dureri de burtica...pe care si eu la tratez cu no-spa daca nu cedeaza la odihna la pat.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriam spune:

FELICITARIII,bulinanico79!!!Hai ca uite ce frumos ne inmultim!Sa de DD sa fim cat mai multe.Sa se auda numai de reusite si numai de sarcini usoare,nasteri usoare si copii frumosi si sanatosi.Mai...sper sa fie de bine faza ca nu am greturi si alte chestii suparatoare.Cred ca intr-un fel suntem norocoase din cauza asta...numai ca...ma gandeam ca fiind 2 copilasi la mine in burtica ...chiar sa nu am dinastea ,ca am inteles ca la gemen chestile cu starile de rau sunt frecvente.sper ca totul este ok.poate sunt mica pentru starile astea...
va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Am si eu o intrebare. O prietena care a obtinut si ea cu greu o sarcina la 38 de ani la al-5-lea FIV ma tot preseaza sa fac cerclaj, chiar daca nu exista nici un risc la acest moment, colul inchis, placenta ok etc. Doar asa profilactic - sa nu risc. Ea asa a facut, desi si dr. ce o monitoriza si dr. cu care a facut FIV s-au opus. A fost totul bine, are un baietel superb. Eu una ma hotarasem sa nu fac dar uite mi-a bagat ea cuiul. Voi ce parere aveti? Voi cum ati facut? Sau veti face?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello!

Ana, Kineta, Ralucuta, felicitari pentru copilasi, sa fie sanatosi si cumintei!

Ioana, sunt ok, am fost plecata din Bucuresti de vineri si n-am apucat sa intru pe forum. Burtica creste, copila se misca destul de des, pare totul ok.

Va pup,

Raluca

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Moniland, o sa rog eu pe cineva sa va anunte...daca nu o pot face chiar eu . Sper sa fim de nota 10.

Klu, multumesc pentru urari. Vad ca nici tu nu mai ai mult.

Elenada, m-am gandit mereu la voi...ce ati facut...nu stiam ca esti tu. Abia cand am citit in Tabu am facut legatura...Ma bucur tare mult ca drumul vostru a fost cu folos. Si imi amintesc cu placere de tipa care va spunea "brusc la stanga..."

Pupici pentru toate gravidutele si mamicile.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

va multumesc mult ,la fel va doresc si voua ,copii sanatosi ,fug ca am treaba,e greu rau,dar e frumos,trece....

36+ REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miramar

Am si eu o intrebare. O prietena care a obtinut si ea cu greu o sarcina la 38 de ani la al-5-lea FIV ma tot preseaza sa fac cerclaj, chiar daca nu exista nici un risc la acest moment, colul inchis, placenta ok etc. Doar asa profilactic - sa nu risc. Ea asa a facut, desi si dr. ce o monitoriza si dr. cu care a facut FIV s-au opus. A fost totul bine, are un baietel superb. Eu una ma hotarasem sa nu fac dar uite mi-a bagat ea cuiul. Voi ce parere aveti? Voi cum ati facut? Sau veti face?

16+

Eu am facut. Profilactic. Colul se poate deschide brusc in trimestrul 2 de sarcina, fara dureri, fara a se mai poate face nimic (cerclaj), se declanseaza contractiile, pierzi lichidul amniotic si imediat pierzi si sarcina, se numeste "col incopetent"... e prima sarcina si nu vreau sa aflu prea tarziu ca sufar de "incontinenta cervicala".

Citeste aici cum se petrece totul:

mada 23, sarcina unica obtinuta natural: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137884&whichpage=16

Miha3, sarcina gemelara obtinuta prin fiv: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122030&whichpage=11

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ana_p
Kineta
Raloucutza
sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi, mancaciosi si sa va bucure toata viata!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor raportam si noi ce am facut la eco.
Suntem bine toti trei. Piticii sunt pozitionati cu capul in jos iar baiatu e infipt bine in colul meu. Colul atat cat a putut sa fie masurat are 3,18. Nu se vede tot colul ca e acoperit de capul piticului.
Piticul cantareste 1698 grame cu o eroare de +- 248 g iar pitica 1757 grame +- 257 g. Doctorul a zis ca sunt foarte bine. Eu ma asteptam sa aiba mai mult la 31 de sapt si 6 zile.
L-am intrebat daca atunci cand se incordeaza piticii si isi scot fundelete afara e vorba de contractii si a zis ca nu sunt contractii. Isi fac ei loc. S-au dat in spectacol si la eco piticii si si-ai plimbat piciorusele la vedere de radea doctorul de ce razboi e in burtica mea. Sa bucurat dr ca e burtica moale.
Deci in concluzi e bine dar sa stam cumintei ca sa mergem la termen.

Pupici tuturor.

elena +31 Ana Maria & Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput