Gravidute prin FIV (41)
Raspunsuri - Pagina 13
DORIS_71 spune:
many_bani, nusy, KLU1973 mersi ptr. sfaturi. Cand am facut ultima eco am intrebat-o pe dr. daca a intalnit vreun caz in care dublu test a iesit risc scazut si totusi copilulu era bolnavior si mi-a zis ca o singura data s-a intamplat cand o gravida a facut doar masuratorile eco fara analize de sange. De la eco parea totul ok in schimb copilasul s-a nascut cu SD. Cand mi-a iesit rezultatul la analize eram f. fericita, mi se luase o piatra de pe inima dar cu cat ma gandesc mai mult cu atat parca as vrea sa mai fac ceva cat sunt in timp. Nu mai tin minte din a cata saptamana se face TT?
Noapte buna burtici
Doris 15+
poze
elenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buluna Elenada, cand ai venit din Austria, inainte de ultimul FIV, te-ai oprit cumva la apartamentul lui Gyongyi? Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare. 38+ |
Da draguta m-am oprit. Ne-am cunoscut. M-ati lamurit voi atunci cum statea treaba cu penul de gonal.
Voi erati in plin fiv eu abia ma intorceam de la prima consultatie.
Uite ca am avut noroc si mai avem putin si nastem.
Nastere usoara iti doresc si un bebe sanatos.
elena +31 Ana Maria & Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Evy, felicitari pentru caruciorul albastru!
Doris, eu am facut DT si am facut si TT, ambele cu risc scazut.Dr. zicea ca nu e obligatoriu TT daca DT a iesit ok, dar eu am vrut sa fiu sigura.
TT se face prin sapt 16. Eu zic sa-l faci ca sa stai linistita.
Buluna, mi-ar place sa ne anunte cineva ca ai nascut si ca esti bine si tu si copilasul. Sa ai o nastere usoara si un copilas perfect!
32+Laura Ioana Irina Maria
Evy30 spune:
saru'mana .
fetelor pe mine m-a mai chemat dr la eco la 19 sapt. adica 19 +4 asa e la mine atunci cand ajung lunea la clinica . credeti ca imi face morfo trim IIatunci sau doar verificare la o luna si apoi la 2-3 saptamanai morfo ?
Evy 16+
many_bani spune:
Doris, mie mi-a spus prou cu care am facut FIV ca TT se face intre sapt.16-18 chiar pana spre sapt.19. Dar am inteles ca parerile sunt impartite, unii dr. recomanda pana la 18 sapt. Eu am facut l 16 sapt. si cateva zile.
Evy esti moderata, scrie si tu mai repede cateeva mesaje
17 +
marriam spune:
Buna dimineata fetelor!! inca o zi frumoasa...Eu abia astept sa vina o data ziua pt eco sa ii vad si sa-i ascult pe-i mici.Eu deocamdata ma simt bine,fara greturi sau stari de rau accentuate...o fi normal???Mai toate gravidutele au trecut prin starile astea...eu inca nu.singurele simtome sunt urinatul frecvent,sani mai durerosi si umflati si o mare pofta de mancare.
evy30-am o prietena care a nascut anul trecutsi a vut aceeasi chestie si la DT si la TT si totul a fost ok.nu cred ca trebuie sa iti faci atatea griji.puiutul sigur e extra sanatos.
Felicitari din nou fetelor care deja isi tin puii in brate!!!!!!!!!
va pupic pe toate si va multumesc pentru sprijinul pe care il acordati.
dear_bambie spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Mi-a fost tare dor de voi, dar din pacate, eu intru destul de rar pe forum, ptr ca, stau mai mult in pat, astea sunt ordinele mediculu!
In primul rand, Felicitari proaspetelor mamici: Raloucoutza,Ana_P, Kineta! Va doresc sanatate, refacere rapida,laptic mult si bun si va traiasca micile comori!!! Iar bebelusilor: Ilinca Maria , Victor si Razvan, Rebeca Nicole SI David Nicolas, le urez: Bun venit pe lume si sa le aduca numai buicurii parintilor!!!In al doliea rand, viitoarelor mamici le doresc nastere usoara, refacere rapida, laptic mult si bun si copilasi sanatosi si papaciosi!
Vineri am primit si eu rezultatele la dublu test - risc scazut
bebe A- risc de varsta 1:999
trisonomie 21 1:2513
trisonomie 18 1:10000
Iar masuratorile de la translucenta nucala au fost: 1,4 mm
bebe B- TN-1,5 mm
risc de varsta 1:998
trisonomie 21 1:3538
trisonomie 18 1:10000
Inca nu am fost la medic cu rezultatele, dar eu zic ca sunt ok si nu mai este nevoie si de TT. Eu am 29 ani. Voi ce spuneti?
Se pare ca vom avea 2 baietei, desi, eu cred, ca vom avea o fetita si un baietelAcum vom vedea ce vor fi in final, important este ca ei sa fie sanatosi si sa se nasca la termen!
Va pup si va imbratisez cu mare drag!
Va doresc o saptamana cum va place!
Sper sa reusesc sa intru mai des!
14+
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
ayda_m spune:
Neatza burtici si mamici! Sa aveti o sapt minunata!
Marriam nici eu nu am avut deloc greturi in sarcina...am mancat orice si m-am simtit bine...in afara de usoare dureri de burta care le tratam cu nospa si odihna la pat...
Dearbambie f bune rezultate la DT, felicitari.
Azi au eco si Nusy si Elena, le asteptam cu vesti f bune!
Ayda 34+
KLU1973 spune:
buluna, mai ai atat e putin si-l tii pe bebe in brate... Iti urez sa iasa totul bine si bebe sa ia in gretutate atat cat iti doresti tu !!! Asteptam vesti ...
doris, si eu stiu ca tot intre sapt 16-18 se face TT...
marriam, iti inteleg ingrijorarea in ceea ce privesc simptomele...nici eu nu am experimentat alte simptome gen greata, voma...singurele fiind dureri de sani si o stare de obseala... Ajungeam de fiecare data la dr cu respiratia taiata si nu ma relaxam pana nu-i auzeam inima bebelinei.
evy, felicitari pentru bebe baietel !!!
dear_bambie, super bune rezultatele la DT...felicitari pentru cele doua carucioare bleu !!!
Klu 30+