Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (134 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Nerantula, felicitari . Ce frumos, ma bucur mult pt. voi, ce veste minunata ne-ai dat. Sa vina fratioara deci . A propos de ceea ce simti, cum ca l-ai tradat pe Gruia, sa stii ca dragostea unei mame se multiplica intr-adevar, nu se divide, dar asta vei simti dupa ce il vei tine si pe puiul al doilea in brate. Si ca sa ma pronunt si eu, votez pt. fetita la tine . Imi amintesc si eu dupa ce am avut primul copil nu credeam ca vom avea alt copil desi ne incanta ideea …si totusi dupa 5 ani minunea s-a produs . Oricum, poate si ca diferenta este destul de mare la copiii nostri, fiimea nu are nici un moment de ezitare in privinta sentimentelor noastre. Stie ca o iubim la fel de mult ca si inainte, doar ca acum ea are si un fratior, pe care si l-a dorit foarte mult, si pe care-l iubeste ca pe ochii din cap. Nici eu nu am crezut ca vor avea o relatie atat de apropiata, cel putin din partea ei. In alta ordine de idei, acum Nerantula daca tu ai spart gheata la odisee, sint curioasa care-i urmatoarea mamica cu vesti din astea. Going once, going twice…ladies, anyone ???

Laureta, Luminita, multumim mult . S-a facut bine si dupa doua zile am trimis-o la scoala.

Babymom, eu una ma fac mereu ca gresesc intentionat chiar cu chestii marunte, si-i spun ei....vezi, si mami greseste, in urma careia fiimea a concluzionat si declara acum plina de intelepciune : "Yes, mommy I know, adults make mistakes, too" . Cred ca e greu pana ce faci primul pas, apoi vine totul de la sine.

Babytza, ce pui mergator ai tu acolo. Sinteti avansati nu gluma.

Laura, nu pot sa zic decat Go Andy go !!!!!

Bitza, votat si azi Bighidel. E un scump micutul tau…cam asa facem si noi.

Eva, asteptam poze si impresii cu si despre crestinul Noah - e un scump in filmulete .

Lala, dar stiu ca stati bine la cap. greutate. Cea mica e o dulceata, iar cea mare e tare distinsa domnisoara.

300, vis-à-vis de inaltime, fiimea intotdeauna a fost lungutza situandu-se cam la al 95 lea percentil, iar acum in ultimele 6 luni doar, a crescut 4 cm !!!!! E una din cei mai inaltuti copii din clasa atat intre fete cat si printre baietei. Dezavantajul e ca toti pantalonii i-au ramas scurti, noroc ca se poarta capri . Iar fratica promite sa o intreaca pe sor’sa.

Ca vesti de ultima oara lui Chris i-a iesit si lui al 3lea dintoc, si cred ca si al 4 lea nu se lasa prea mult asteptat. Si ca sa fiu si eu off topic ca Laura ca tot avem amandoua copii de 6 ani, pun si eu un filmultz cu fiimea citind, nu de alta, dar sa stiti ce va asteapta : http://www.youtube.com/watch?v=_NOLHZd4H8c Fetelor voi aveti hobbyuri? Asta e cel mai recent al meu.

Mey, io una pe cuvant de pionier ca n-am inteles de ce se chinuia mamica aceea cu mei taiu’ ala , cand sint carrier din alea super, din alea gen urcat pe munte…stiti despre ce vorbesc, nu ? Stiu ca-s tare la moda the African stuff, da nu chiar foarte practice. Ma duc sa caut o poza ceva, sa fiu mai explicita.

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Khristin cum spuneam, nu de dragoste e vorba, ci de toate celelalte resurse, limitate prin natura lor, care vor fi impartite ..
Si gheata a spart-o Moni, eu ma multumesc cu locul doi, dar ma bucur mult sa ii urmez

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!
Multa si ca Lucas a dat trezirea la 6 si e maare nevoie.
Nerantula si eu zic ca va fi baiat deci e 2:2!!
Khristin ce dulce e! Imi place ca are intonatie! Eu hobby-ul cu florile il am de mult, doar ca acum nu prea mai am timp...oricum, cand se termina santierul pun ceva flori pe pervaz si vreau sa pun la geamul lui Lucas morisca de vant...sper sa-i placa!
Eva ai un crestin!! Asteptam poze si impresii!
O zi buna!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Fetele, organizez azi un picnic gen Marean Vanghelie pt strangere de semnaturi pt Bighidel!!
Va astept!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Gata, am www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=3464685&cp=2582921.2582921&parentPage=family" target="_blank">gasit. Se poate oare lua si cu taticu ala la pachet? Glumeam, nu ma luati in serios

Nerantula, ma refeream dupa tine, fireste

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

khristin eu stiu ala de carat pe munte dar are si el in sine ceva kg, costa mult mai mult decat un mei tai si nu se poate baga in geanta. Daca vine cu taticul din poza data de tine fac un efort altfel raman la carpa mea.

babymom vin eu la cursuri de pus mei tai ca si asa sotul vrea sa facem o vacanta prin zona voastra anul asta.

Nerantula exista alaptarea in tandem, se poate alapta mult si bine in sarcina trebuie doar sa te ingrijesti suplimentar. Google your friend ca sa zic asa si daca nu iti dau eu link catre un subiect unde gasesti mamici care au alaptat fiind insarcinate.

Mergi la inceput

Fetele, voi puneti zilnic apa de mare in nas? Cum faceti igiena zilnica a nasului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza de la chiaunici...

...

bey, vreau si io sa stiu ce face pestele ala, bighidelu, noaptea?!
L-am votat ieri seara, doo puncte. L-am votat acum, iar doo puncte

Va pup pe toate.

Nausica, drum bun, vacanta minunata!
Miruna, de la Diana esti in teste cu mei-tai?
Babymom, de ce nu se recomanda ambroxol dupa ora 18?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

neata

M-am trezit , am aspirat cupilul, bagat eurespal,bagat nurofen, niste nectarina cu mar...si acum culcat cupil

Ada multumesc de schema voastra de medicamentatie..o urmez si eu

Votul 2 la Bihidel e de la mine..l-am gasit cu un singur vot..dimineata..io cred ca mananca punctele noaptea

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza! anyone?
cam liniste pe aici

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput