Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (134 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani tuturor copiilor din lume !!!!!!!

La multe lunite Lucas de bitza !!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

aaaaoleu, si hunii? si davidutu? mei, nu va potoliti? io am zis ca glumiti.
ia bagati-va mintile in cap!!! Adica, multa sanatate, si sa treaca repede-repede, nu ca la noi...

baby_boy, asa fac la batista bebelusului, nu pricep de ce... am verificat eu pe nasul meu si nu doare. Oooof....

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Babytzule eu sunt de acord. soricelul

Asa ca burticilor..voi 2..puteti sa scrieti despre tot ce va trece prin cap...noi suntem aici sa va sustinem

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Nerantula, CONGRACIULEISHAN!!! Ma bucur enorm pt voi.
Imi pare rau ca sunt pitici bolnaviori, chiar astazi, de ziua lor. Multa sanatate si LA MULTI ANI!!! de ziua copilului.

Babymom si fetele care stiu, de vreo luna, lui M i-au aparut niste punctulete de grasime cred (millium?) pe piele, sub un ochisor. Si mi se pare ca (virgula) cresc. Care ar fi solutia?

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dana dumitru s-ar putea sa fie roseola. Cam astea sunt simptomele : febra mare 4 zile apoi o eruptie de bubite... Multa sanatate

Fug sa incerc cu mentul puiului ( adica medicamentul , asa zicea Tina la medicament cand era mica )

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

si hunii sunt bolnavi?
si davidutu?
imi pare rau....sanatate multa!
si sunt f de acord cu ce spune rox....mai ales ca eu am fost mereu ...alaturi cu drumu...in multe mesj...

deci....maine nu ne mai intalnim?
ca si noi ne inscriem in categoria maraitilor muciosi...si vad ca mamicile celelalate nu vin....sanu-i pricopseasca si pe altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

baby_boy, asa fac la batista bebelusului, nu pricep de ce... am verificat eu pe nasul meu si nu doare. Oooof....

Gaia, mumã pentru voi:

Mda..Radu meu face urat rau..ce faceam azi-noapte la 2? aspiram copilul..cred ca l-am chinuit tare..ca nu s-a mai trezit pana la 7.30..ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

dana dumitru, varicela este usor de recunoscut. Bubele au puroi, arata ca niste cosuri urate cu basica de puroi in mijloc, mananca rau de tot = copil nervos care vrea sa dea cu mana in bube non-stop, si apar intotdeauna si pe cap.

daca chiar e varicela, trebuie vorbit cu dr sa ii dea ceva calmant si ceva de febra, ca fac febra destul de mare. Eu am facut si rosu in gat, si 40grade, si dureri de cap cumplite, dar nu stiu daca erau de la sarcina sau de la varicela (durerile de cap)... De mancarici, nu va mai povestesc...
m-a ajutat spray-ul cu alcool mentolat.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corrina
Babymom si fetele care stiu, de vreo luna, lui M i-au aparut niste punctulete de grasime cred (millium?) pe piele, sub un ochisor. Si mi se pare ca (virgula) cresc. Care ar fi solutia?

Si care ar putea fi cauza? Cand am observat ca ii apar, nu i-am mai dat unt la piure. Are vreo legatura?

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

La multi ani, copilasi!!!

Felicitari, Nerantula!!!
Wow, ce rapida ai fost...
Si noi vrem bb2 odata stabiliti in noua casa si canalizati pe un drum sigur.
Doamne ajuta sa ai sarcina si nastere usoare!!! Si un bebe frumos si sanatos, indiferent ce va fi.

Anca, multa sanatate!!!

Sanatate multa puiutilor, ce multi sunt bolnavi...ce se intampla????

In legatura cu noi, sambata a avut loc botezul. A fost exact cum mi-am imaginat, predica pastorului f emotionanta, puiul nu a plans pt ca pana a realizat ce se intampla l-a si scos din apa, a fost cerc restrans acasa la noi. Fff fain. Poze am hotarat ca nu voi pune pe net, nu consider ca e genul de moment care are ce cauta pe internet, e un eveniment religios. Dar ce conteaza e ca fiul nostru a primit binecuvantarea si noi avem o responsabilitate in plus si constientizata in fata lui Dumnezeu.

Botezul l-a obosit fff tare, el de obicei adoarme la 21h30 si doarme pana la 08h00 dimineata, sambata la 20h00 dormea si a dormit dus 12 ore pana dimi la 08h00. Si azi tot asa s-a trezit la 08h30

Cam asta despre botez.

Cat despre papa, i-am introdus si eu doua noutati: sambata nectarina la masa de seara si ieri peste- file de salau. i-am dat asa o bucata cat o cutie de chibrit in fiert cam 15 minute si am adaugat legume facute la steamer: rosie, cartof dulce, broccoli si dovlecel + 1 iaurt. A papat baiatul 275 ml fara probleme. Nici nu a simtit mirosul de peste in aceste legume aromate.

Fi-miu sambata a stat in picioare prima oara nesustinut, isi da drumul si sta asa in aer. Ma astept din moment in moment sa inceapa sa mearga singur, vazand cum se mentine singur in picioare.

v-am pupat.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )

Mergi la inceput