Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (134 )
Raspunsuri - Pagina 16
andreutac spune:
Neata, neata!
La multi ani tuturor boboceilor, surioarelor si fratiorilor de bobocei!!!!
Musette
, sa fii sanatoasa, fericita si iubita, iar Luca sa-ti umple sufletul numai cu bucurii!!! Si sa te treci si-n listuta, sa stie tot poporu' ca-i ziua ta mamico! eu am bagat la cap acum, ca doar esti imediat dupa mine![]()
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
Daca va place de mine mozolici, votati-ma www.infobebe.ro/galerie/displayimage-42.html" target="_blank">aici 
musettepink spune:
Uau ce imi mai place,inca mai primesc felicitari

Anca
si sanatate multa!
Andreutac
am vrut sa o votez pe mozolici da nu stiu cum,adica nu am gasit unde sa dau click ca sa se inregistreze votul....sunt eu prea blonda?

de
Luca
_giulianna_ spune:
Carla bebelusul l-am luat din Auchan cu 56 RON.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
gaia.nevia spune:
Fetelor, la multi ani de 1 iunie
!
!
Sa ne traiasca copilasii, mici si mari, si sa fie sanatosi, Doamne ajuta!
multumim de intrebare, suntem.... biiiineeee, miooooorlaiiiiti!
Io nu stiu ce sa mai zic de raducu meu... pare ca laringita a trecut, (aerosolii au fost, beton, beton, lui teo n-am reusit sa-i fac cand a avut nevoie...)
mucisori, nu prea mai sunt, am tras aseara (doar o data pe zi!!!) si a iesit un mare muc... atat (dar maaare) febra nu are... in schimb... miorlaie, miorlaie, miorlaie....
nu mai poooot nici 3 sec nu il pot lasa singur, si nici sa stau langa el (adica sa ating laptopul or smth) trebuie tinut in picioare, in fund si bibilit intr-una... e demanding baiatu' ce sa facem, ce sa facem... suflam... in cur...
ii mai dau eurespal si ambroxol, ca ne-a zis 7 zile, mi-e frica sa intrerup acum ca merge mai bine... deci o sa-i dau cat mi-a zis.
Am inceput cura de fier, la amandoi.
Azi dimineata parca a tusit asa, discret, dar pe bune cred ca e de la atata ragnit. 20 de ore din 24 sa plangi, tipi si urli, voi n-ati face laringita?!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Nikole, ce face Karina?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
ratonelu spune:
andreea, promit ca va votam mai pe seara...cand e mai putina lume p-aci.
ada....daca tusea de la tipete...sasha ar fi facut de vreo 10 ori...pe zi.
luminita2008 spune:
Neata!
tuturor picilor si celor care inca se mai simt pici si LA MULTI ANI!
Noi tot raciti suntem, de aseara si tusim, destul de rar totusi, nu stiu daca nu cumva e de la mucisorii cu care se ineaca, si care acum sunt mai lichizi... of. Azi vine pediatra, o chemasem la control de rutina, acum chiar e indicat, din pacate.... Edi face si kk des si f moale, azi cu mucus...
.... sper ca e de la dinti doar si nu de la smantana pe care le-am dat-o ieri
....
Nerantula, sa fie intr-un ceas bun!!! Ma bucur enorm pentru voi!! Ce frumos...scot ceva majorete ptr tine: 

cred si sper ca vei face o fetita sanatoasa si frumoasa.
Musette
si cu intarziere ptr ieri 

LA MULTI ANI!!! 

Sa fii fericita si iubita si sanatoasa, alaturi de toti cei dragi tie!!!
Laureta
, ale noastre-s verzi turbat, sa nu ne pierdem prin parc... hehe. eu nu am apucat sa descarc pozele, ramane pe mai tarziu, sunt varza si destul de ingrijorata cu hunii astia muciosi... 

Muuh, apropos de ce spui, eu cu gemeni si tot ii iubesc pe fiecare in parte, intr-un fel anume, din anume motive. si e absolut normal asa, daca ei sunt unici, de ce dragostea noastra n-ar fi la fel pentru fiecare din ei?
Babytza, sanatate multa puiului!
Eu cred ca ratez maine intalneala, desi mai mult ca sigur voi fi in IOR, dar in locuri mai retrase, mai pustii. Dar... suntem frumosi si muciosi, si cu siguranta generosi si chiar nu vreau sa impartasim raceala cu voi. Ramane pe data viitoare.
revin mai tarziu. n-am citit tot din urma...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
babytza spune:
Neata mamici 
Nu v-am citit inca , ma bag dupa mesaj daca am timp. 
A avut piciul o noapte groaznica, cred ca cea mai proasta de cand s-a nascut...nu are febra deloc, nu l-am mai auzir tusind vedem si azi cum este. Dar are o productie de muuuuuci
Se ineca saracul d la ei si se trezea urland. Am bagat in priza dispozitivul de la aromateraphy si am reusit sa il pacalesc cu o doza de nurofen intr-o tetina. Acum incerc sa ii mai dau oscillococcinum inainte de papa. Miruna multumesc, nu stiam ca nu mai e bun in papa, noua ne spusese dr ca il putem dizolva in laptic si ma gandeam ca intr-o lingurita de iaurt e la fel
O sa incerc acum sa il pun intr-o lingurita de apa. Daca simte bilutele nedizolvate le scuipa instant....
Acum , mai vin cu o propunere : eu mai citesc si pe la alte grupuri de pe forum si nu am vazut la niciunele atata stres ca mai scriu si off topic. Toate isi povestesc si alte lucruri decat despre copii 100%. Ce-ar fi sa nu ne mai agitam cand vrem si sa mai scriem si despre altceva ??? Deja ne stim de atata timp si cred ca pe nimeni nu deranjam daca nu suntem fix pe obiect . Ce ziceti ? Sunteti de acord ca putem sa mai vorbim si despre altceva pe langa ce spunem si intrebam de bobocei ???? 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 

f frumos giuliana.cat?unde?cum?
Carla Alexandra(13.08.2008)