IN BANAT LA NOI ACASA (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Corino eu numai bumbi sciu d-acolo
Monico buna cafa braziliana multam fain

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

fiecilor noi ne.am mutat da dincolo la subect, pe mine m-o prins tarie, orische cand vine vorba da copilaria noastra
Corino, ai tiei or plecat o numa tati?,mai o fi ca-s drumurile aglomerace frasu sa le duca, spieram sa nu fie schieva pra drum si sa ajunga cu binie la Banat, la Colt da Rai
Lauro apoi ascia criegema ca si batuti rau da tat in cap, m-or iniervat daja da numai am ochi pintru ei, sa-i pusche rasaritu al Sfant, ca m-or mancat cu metoagili lor cu tot, she fras sa fac la urgiente sa-mi dziuca acileasi lucru sa fac gimnastica si sa nu-mi dea nimic bumbi, m-o facut si film doar si-o vafzut ca is tasace duoaua vertebre, da nimic.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Numa tati s-o dus, sta 2 saptamani, o fost Stau la Budapesta.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

claudia grijashce binie da spacile tieu, ca daca-s tasace doaua vertebre, sa nu fie hernie da disc (Doamnie Ferita!), ca-i pacatoasa rau. Sa nu cari greu, sa nu radjishi, sa nu rasheshci....shcii tu. Sanatate muulta, multa.
monica ca binie o dzas claudia, buna da' tarie cafa ta, am audzat fluire in urechi .

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Clau, stiu ca deja te enervez cu sfaturile mele, dar pentru dureri din astea sa stii ca au ei nemtalaii niste alifii naturiste taaare bune, i-am luat si eu la bunica. Eu stiu ca le-am luat de la Kaufland, aveau un raft imens cu tot felul de suplimente nutritive, alifii. Astea de care iti zic eu sunt de la gama Kräuter, ceva unguent cu Teufelskralle. Ia-ti musai ceva alifie si unge-te macar de 2-3 ori pe zi.

Am si eu o prietena care anul acesta a avut aceeasi problema ca si tine. Si-a revenit incet-incet dar a fost cuminte, a facut fizioterapie de 2 ori pe saptamana. Bumbi nu a primit ceva extraordinar, doar ceva care sa ii relaxeze muschii. Plus alifie. Probabil Diclofenac.

O seara faina va doresc.

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

aloooooooo cum sa ma enervezi gabelu drag, o sa cer ceva gimnastica sa imi dea, daca nu caut alt medic, m-am saturat de indolenta :(((((( cred ca io nervez pe aici cu mele,tocmai vroaim sa bag niste dedicatii ptr sufletele nostre din vest
Corino ai reusit sa vb cu el, a ajuns? a amintit de magazin si lepa brena i voila
Laura asa e cu grija, dar eu din pacate nu imi pot permite sa am grija,lucrez destul de greu si nu ma dau la o parte niciodata de la nimic egal cat ar fi de greu .

asta ca ai amintit de ei Corino ce vremuri sa mor io

la lepa brena am fost la concert la stadion 1 mai

filmul l-ati vazut,am stat la cinema la capitol sa intram cateva ore s-a ridicat parul pe mien cand imi amintesc.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

am ramas cuplata si cu parul ca ariciu pe mine

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Aoleooo, tu chiar vrei sa nu mai durmim la noapce?
Multzamim drago, cred ca la toace ni-o mers la hertz .
M-am pus sa dau gios da pra niet, albumile vechi ale lu' Lepa, faine tarie is .

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

haidati la cafa sau o citronada,daca n-ati durmit :

io pliec la munca mintunas, asa ca nie audzim dup-amiazat.
va tzuc pra tache.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Multamim draga doamna claudia, harnicutza ca d'obishei, cu cafa pregacita prantru noi toace.
Io da doaua dzale nu pre mi-s in toace apile, m-or invadat rusnashii (cm) si nu mi-s toace pra acasa...nu ma doarie nimic, numa ca nah, tra sa trac io si d'ashcea.
Unge mai pui ca am mai facut sho prostaie, m-am spalat pra cap cu apa rashe, ca nu mai puceam sa ma rabd. Sper sa nu ma ia vro rasheala...ca atunshi, vai mama me .

O sara faina s'avetz toace !

si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Limonada da, ca e tare cald ...

Maine avem serbare la Eva, e si ultima zi de scoala si incepem vacanta mareeeee!

Ieri am fost la Calacea. E tare paraginit parcul, pacat de el. E inca frumos, chiar si asa decrepit cum este. Strandul e ok, nu e lume multa, arata binisor iar intrarea e chiar ieftina: 5 lei adulti, 3 lei copii. Poze nu am sa va arata, ca am uitat aparatul acasa. Poate data viitoare cand mai mergem pe acolo, cum ne-am propus.

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput