IN BANAT LA NOI ACASA (10)
Raspunsuri - Pagina 4
claudia74 spune:
dau o cafa :

si fac lista ce sa-mi aduca Deni din ro ![]()
![]()
![]()
,bunatati de la Cimisoara.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
gabirus spune:
Merci de cafa
, Clau?
De ce ti-e pofta/dor cel mai tare din RO?
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
claudia74 spune:
de toate bunatatile din piata : conopida,dovlecel,ceapa verde, ridichi,varza,salata,capsuni, cirese, visine si ce-o mai fi deja pa piata
,marar, mazare
, branza de oaie, de vaca,cas, salam banatean, kaiser, parizer, pateu la mat din ala bun cu mult ficat in el fata atatea e-uri
, eugenie,pufuleti,turta dulce, danut, seminte, vinuri dulci de-ale noastre nu acriturile astea de aici, ca mai bine bei otet
by the way otet de mere
la salate, uite asta am uitat
masline negre sarate, mey deci daca ma mai gandesc 5 min umplu pagina asa ca mai bine ies de-acuma ![]()
![]()
![]()

INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
monica-elizabet spune:
salutare fetelor
aseara a fost tare fain concertul insa atmosfera era una fff incarcata...unul din dirijori si cea mai buna soprana a lor au fost in avionul "disparut"
Dumnezeu sa-i odihneasca
claudia, dar poate trece cu alimente?
astia la rio opresc toata mancarea..chiar daca e in vid/conserva/etc... 
gabi, asa este...mai tarziu o sa plangem dupa "galagia" lor
pe toate sa aveti o zi buna si frumoasa
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
claudia74 spune:
Monica nu-i mai ca inainte, romanii nu au treaba ci ungurii faceau razii de genul asta, sper sa nu controleze nimeni nimic
, cu masina si austriceii mai fac razii din astea idioate, le trebuie bani sa dea amnezi ptr una alta
da-i in fras.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Buna gimineata Banat :

ce treburi aveti azi?
Laurico ai durmit mai binie, o gatat omu tieu lucrarea, gata sims 3?
Gabi va pregatiti de vacanta? mergeti undeva?
Ramona tu ce mai zici, unde stai in State?
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
gabirus spune:
Hello!
M-am uitat si eu la tele la toata nebuneala cu avionul de la Rio.
Foarte trist. Ce moarte crunta au avut bietii oameni!
Clau, nu ne-am facut inca planuri de vacanta. Ne tot cheama prietena mea de la Barcelona in vizita, dar nu stiu daca o sa reusim sa mergem, din lipsa de planuri organizate, caci oricand poate interveni ceva la Calin la firma si trebuie sa fim in zona. Mie tare mi-ar place o saptamana la Barcelona sa vizitez toata arhitectura lui Gaudi, ar fi ceva de vis pentru mine. Si intr-o zi sigur o fac ![]()
Monica, Rio pentru noi este ceva cu totul exotic. Cum ai ajuns acolo? Cum sunt oamenii, cultura, fata de Europa? Sunt foarte curioasa, sorry, formatia de sociolog e de vina. ![]()
L5845 spune:
Cu intardziere, va zac sha io BUNA GIMINEATA BANATANSHE DRAJI ! 

gabirus apropo de intrebarea pra care ai pus-o acu vreo doaua dzale : io ma gangesc la o campie verge, mandra tarie, plina da flori da toace fielurile.
Iar cu dorinta me, ii povestie lunga, pra scurt : tiroidita autoimuna Hashimoto, insuficienta ovariana, cel mai probabil tot autoimuna, recomandare FIV cu ovule de la donatoare sau adoptie
(in 22 iunie ma duc la imunolog sa vigem she dzashe sha iel).
claudia multzamim da cafa, buna rau ca d'obishei. Am iniecat bumbii cand am shicit she vrei satz aduca fata tia da la Cimishoara
. Io aishi caut tat timpu' sa cumpar numa' she sa fabrica in vest, la noi...gasasc mai grieu, da' gasasc
. Omu' mieu aproape o gatat, numa' ca Simsu', joc asa, mai rarutz ca ma pringe si nu mai apuc sa fac nimica pran soba
. Da hoginit, am recuperat da' ieri iar am luat-o da la capat...numa ca da data asta, o fost ceva sa sufliet: o vinit o veshina d'amea d'acas, nu am mai vadzut-o da tri ani, ca o fost la munshi pra la Italia...ashe ca m-am intalnit cu ea si cu barbatu-so in oras, am stat la givan da pra la unspreshe pan la shinshi dupa-amiadz (asceptau riezultat la Beta HCG dupa FIV la Tutunaru), am fost cu iei la laboratori...dan pacace nu i-o reushat
, poace are naroc data viitoare (octomvrie).
monica fain ca ai fost la conshert si ca ceai samtzat binie...pacat da baiu cu avionu
.
M-apuc sha io sa 

da' mai vin pra ashi...nu scapatz da minie asa lesna ![]()
.
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
claudia74 spune:
Laurico ususca bumbii cu foenul ![]()
io am avut gosci negrii, le-am facut pizza si langosi si i-am servit cu toarta da capsunie sche am facut ieri, or fost incantati o fost musai sa scriu si rezecie
.
Acu merg sa fac curat in cuina.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
gabirus spune:
Mai fecili, un ceai dati in ceas de sara? 
Ma bucur ca mi-ati raspuns la intrebare, e foarte interesant cum fiecare are o imagine diferita si cred ca spune multe despre ce ne dorim in viata.