IN BANAT LA NOI ACASA (10)
Raspunsuri - Pagina 20
Yasmine spune:
La rush o fost binie, mo fo cam räu, shî am umblat ca bolîndzîî, dä nior durut pishioarili, da tariei fain acolo. In riest ash pucia sa dorm în pishioare, asciept wikendu, cu toace cä nui da ogina, ca puniem la casa nuoua pogielili sâmbata.
Vä tzuck!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu
L5845 spune:
Buuuna dzaua la tot Banatu' ! 
Am triecut sa fur sha io o
d'aia buna d'alu' Claudia.
multz, ca sa-tz mai triaca mania prantru treaba cu simu'. Sha io fac adz musaca, da' da vanace cu otzara da carnie (shea mai buuna lieguma
) apoi am sheva treaba pran oras.
Corina creshce-creshce burtica? Spor la munshile la casuta noaua, cred ca o sa iasa tarie fain.
O dza faina s-avetz toace !
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
claudia74 spune:
va las 

plecam cu copiii la un parc de distractii, sambata placuta va doresc.
22 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
L5845 spune:
Multzamim draga doamna ge 

si distractie faina s-avetz in parc 

.
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
claudia74 spune:
duminica faina va doriesc, io din pacace tre sa mierg la munca dup-amiaz, copilul jioaca fotbal adzi, e tata-su cu el dus, io fac cieva da mancarie si pun molaraie de ieri din parc.
22 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Yasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 duminica faina va doriesc, io din pacace tre sa mierg la munca dup-amiaz, copilul jioaca fotbal adzi, e tata-su cu el dus, io fac cieva da mancarie si pun molaraie de ieri din parc. 22 days remaining till ![]() INGERASUL EMMA AIDA ALATURI DE SEBI www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Ungie leai pus Claudio?
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu
claudia74 spune:
la minie pa bloq Corino ![]()
![]()
, va tzuc acu am ajiuns da la munca si mai am triaba prin casa, somn usor.
22 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
gabirus spune:
Va pup fetelor. Care pe unde vi-s?
Aici la noi e jale cu canicula, maine vor fi 38 grade.
Ela, bine ai revenit din concediu. Te cred ca ai mai fi stat, si mie imi place la mare.
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabirus Va pup fetelor. Care pe unde vi-s? Aici la noi e jale cu canicula, maine vor fi 38 grade. |
eu abia astept oricum, aici sunt 16 numai.
15 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
gonghy spune:

Ceao fetele.
Hm....n-am mai intrat de mult pe forum din lipsa de timp...
Noi numa ce ne-am intors din concediu ne-am balacit in
pe la Olimp unde mergem de atatia ani...acum abia am putut intra noroc ca Maya doarme,masina spala
mancarea e facuta asa ca putin timp si pentru mine liber pe DC.
Clau mai unpic si ne vigem acasa...dar sa vi pregatita de sauna e jale afara te coci si la propriu si la figurat 

degeaba se innoreaza si te astepti ca acusha vine cine stie ce potop ca se si duc norii de ploaie
pfiii bagam un UMT-u?? Sau mergem la unguri la strand ca e mai fain decat la noi??
Gabi inainte cu cateva zile de plecare ti-am vazut copilasii in parcul de pe Brandusei...are baietelul tau niste ochi...piiii sa nu-i fie de deochi se uita Maya la el ![]()
Trebuie sa ma pun la citit ce mai scrisaratz' p'aici ca nu mai stiu nimic....mai revin numa sa am timp. 
la toate.