IN BANAT LA NOI ACASA (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

faina poveasta cu aerul conditionat , la noi e benevol aerul rece, de cel cald ducem lipsa

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Pai hai sa fashem schimb atunshi...io itz trimat d-asta cald, tropical da girept si tu trimitz d-ala rashe, fashem targuiala?

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ciao fetele!

Nu am apucat sa mai scriu ultimele zile. Sper ca sunteti toate bine, sanatoase

Eu am tot avut program cu copiii, ba incheierea anului, ba febre, ba zile de nastere. Acum parca s-au mai calmat lucrurile un pic. Sa le treaca si tusea si abia astept sa mergem un pic la balaceala la strand.

Clau, putina caldura spre Germania trimitem cu niste pupici

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

faciem dilu (deal) cum nu ca mi.s satula da asta riece de pr-asi.
Gabi ce fac copii in vacanta nu se plictisesc, cu cine stau cat sunteti voi la lucru?
pe toate.

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

haidati la cafa, adzi e o zi speciala ptr mine, in urma cu 14 ani am adus pe lume fetita mea LA MULTI ANI DENISA mai mult nu pot am emotii de nu ma vad.

www.lebkuchenschmid.at/graphics/menu-bottom/konditorei-kaffe-tee.png" target="_blank">cafea

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Draga Claudia sa-ti traiasca domnisoara

www.youtube.com/watch?v=OEtM0gG9ryw" target="_blank">LA MULTI ANI , multa sanatate si o viata minunata !

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Laurico multam fain, ce fain e clipul si tie iti doresc sa vina minunea ce o astepti cu atata ardoare.

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Sa fii sanatoasa drago, impreuna cu fata si cu toti ai tai .
Eee, Doamne Da! sa vina si la mine minunea, desi pe masura ce trece timpul, incet-incet am inceput sa nu ma mai gandesc la asta....daca vine, bine, daca nu, asta e viata.
Ca deja nu mai mi-s nici eu bash asa cinara.....

si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Buna dzäua fiecilor, nu am vrieme sä vä shiciesc, ca am dä lucru mult, Doamnie Ajiutä! Da oi recupera la weekend.
Vä tzuck!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Corino da-l in fras da lucru,viedzi ca asceptam inca molarie da la tursi.

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput