Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca
Noi ce sa mai zicem ca am petit pe toata lumea si ...ioc!
Toti sunt promisi! Ne-am trezit tarziu!!!
Nu mai stiu daca Radu al Manuelei77 s-a dat dar nu m-ar mira...
Las' ca-i gasesc eu pana la urma chiar daca nu o sa dam de cineva asa dotat ca Pitonul Luciei


raaluca vrei sa spui ca sunt nepetiti ochisorii aia superbi??????? pai ne bagaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!! vrem noi, vrem noi, vrem noi!!!!!! asta daca ne vreti si voi; ia studiaza piata si zi, noi nu avem ochisoli flumooooooooooooosiiiiiiiii????????? ca ramasese baiatul meu fara partenera de bal- s-au lipit repede fetele astea pe aici, si noi nici nu mai stiam daca mai e ceva pe piata; auzi tu, cum sa ramana asa frumusete de fetita nepetita???? ei, ce zici, ne luam???

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

multzam pentru votul de incredere...
ma duc sa termin de bocit in pat, ma ustura ochii de-mi vine sa-i scot...si poate miine ne trezim amindoua cu alt...tonus.

p.s. tot nu mi se pare normal sa iti vina sa arunci copilul pe geam ...si imi mai precizeaza si Motanu ca "Nu plinge asa ca sa-ti faca tie in ciuda, ca ea te iubeste..."

Noapte buna si va pup...de voi, tufete, imi place, ca voi nu sinteti colicoase

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!

pisigri, eu sper ca exagerezi tu si a fost doar asa un moment de ratacire. daca chiar ai simtit ce spui tu atunci e bine sa ai o persoana pe care sa te poti baza la orice ora. soacra mea cand era flo mic mi/a spus ca a facut o depresie cand el avea vreo 7 luni. a zis ca ii venea sa ii puna o perna pe fata sa taca asa ca l/a luat frumos, l/a dus la mama ei si la lasat acolo o perioada. apoi a inceput munca si pe el l/a crescut bunica. il iubea si il iubeste f mult dar asa a fost mai bine ptr toata lumea.
inca odata sper ca exagerezi tu...oricum pup pisicutele sa aveti o noapte linistita.

bogdana, ce mai faci? ce fac cei trei muschetari?

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ei, na, pisigri, auzi la ea...Eu sunt o mama mult mai denaturata, hai sa-mi marturisesc pacatul: ma obisnuisem cu ea super cuminte, radiam de fericire ca e asa simplu sa fii mama. Si intr-o zi s-a intamplat ca n-a mai fost cuminte, noaptea m-a trezit cam din ora in ora (nu cu plansete, dar cu chitzaieli). Bun, n-am zis nimic, dar a doua zi mi-era somn iar ea a avut o zi in care nu i-am intrat in voie cu nimic. Am pus-o in patutz cu gandul ca poate sta cuminte sa atipesc si eu un pic pe canapea. Tacea 2 minute, iar ma facea sa ma ridic si tot asa. Am cedat nervos, am inceput sa injur (io numa asa defulez, altfel explodez, la manie spun lucruri oribile, ma si mir de ce-mi iese pe gura, dar apoi imi trece cu totul), am bagat-o si am scos-o din propria mea puncte-puncte (desi ea nu pe acolo a iesit:))), am inceput sa urlu: "vreau si io sa dorm 2 ore, e prea mult ce ceer?" A venit maica-mea si-a zis ca-s nebuna, cum pot sa injur fata si s-o fac in toate felurile, sa ma duc sa ma caut la cap. Dar adevarul e ca-i era mila maica-mii de mine ca eram obosita si m-a trimis in alta camera sa dorm ca se ocupa ea de copil. Nu prea m-as fi dus si ca mi-era mila de maica-mea, are totusi o varsta si o boala + ca nu poate sa o ia in brate decat cu perna pe care o pun de obicei si numai stand jos, deci nu se poate plimba cu ea in brate si uneori daca nu faci asta urla.
In fine, ideea e ca multi ne pierdem la un moment dat cu firea si spunem chestii horror, nu toate avem o rabdare de fier (maica-mea stiu ca a avut cu mine, dar taica-meu stiu ca a zis intr-o noapte cand urlam ca o disperata ca ma arunca PRIN geam, nu PE geam) dar asta nu inseamna ca nu suntem mame bune!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Silviace faci draga?Ce face Crinuta?

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Silvi,
da, recunosc ca ...exagerez intrucitva, in sensul ca nu am ajuns in fata geamului sa ma pregatesc sa ii fac vint...adica atunci cind am spus ca "mi-a venit sa o arunc pe geam" nu ma aflam literalmente in fata geamului pregatita sa ii fac vint...a fost mai mult o expresie, o figura de stil menita sa ilustreze halul de disperare in care m-a adus.

Ilinca,
si eu de felul meu injur mult, dar iaca pe Pisilinca nu mi-a venit niciodata sa o spurc. Acum, ca mi-am tras sufletul un pic, recunosc ca acum vreo luna jumate am avut o saptamina intreaga in care a tinut-o numai asa, si ziua si noaptea, ca asa am ajuns sa o invat sa stea toata ziua in brate si sa fie dansata prin casa. Dar probabil ca s-au adunat si la mine mai multe acum, si de asta am reactionat mai rau ca de obicei. Nu-mi vine sa cred ca acum 2 zile aproape ca rideam in sinea mea ca cineva se intreba daca nu si-o fi gasit sotul amanta, si-mi ziceam ca nu se poate asa ceva, ca oricit de neimplicat ar fi un proaspat tatic in cresterea lui bebe, tot e topit dupa el...si acum ajung sa imi pun aceleasi intrebari. Nu e genul meu sa detaliez chestia asta pe forum, in public, asa ca ma opresc aici, ma duc sa mai dau pe git juma'de kil de ceai pentru alaptat si sa ma bag in pat. Asta e, ne lingem ranile si mergem mai departe. Fiecare sut in kur e un pas inainte.

De data asta chiar v-am pupat. Noapte buna.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Am innebutit eu sau ce am? Mi se zbate ceva jos in burta incontinuu. Nu sunt la CM, nu sunt costipata. E doar... deranjant. Se si vede cum se misca burta.

Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.


O fi pestele "de aur" al lui Cata, ala de 10 kg??? VEzi sa nu te intepi in carlig


Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Eu am descoperit azi ca nu sint buna de mamica Mi-e mila doar de Pisilinca, de ghinionul pe care l-a avut sa ma aiba taman pe mine de mama...

Am plins toata ziua. Amindoua. A durut-o burta, a fost nervoasa, a deochiat-o vreo baba ieri, nu stiu....zic si eu...dar a miriit azi non-stop. Ba nu non-stop, a mai facut pauze ca sa URLE. Eu am plins linga ea, m-am enervat, am leganat-o pe toate partile si in toate positiile, am pus-o in pat, in scoica, i-am pornit caruselul, i-am zdranganit jucariile, i-a schimbat muzica de 10000 de ori si am lasat-o fara muzica, intr-o incercare disperata de a o face sa taca 10 minute i-am dat voie sa se uite la tv (pina acum trebuia sa o feresc cu mare grija, ca o fascina)...nimic. Am vrut sa ies cu ea la plimbare, in brate, poate adoarme - nu.
Nu e de mine meseria asta. Viata mi s-a dat oricum peste cap, dar asa data peste cap fata de normalitatea de...27 de ani cu care ma obisnuisem, era suportabila. Azi nu a fost. Tati s-a cam obisnuit sa vina sora-mea pe aici, dar eu abia azi mi-am dat seama, cind am constatat ca nu se mai ingramadea ca altadata sa o ia si el in brate. Intr-un fel il inteleg, s-a enervat si el. Cum sa nu te enervezi cind ORICE ai face ea scinceste...vorba lui, daca ar urla as sti ca o doare burta, dar cind scinceste o ora ca sa urle doar 3 minute....

Am lapte destul. Nu am mincat nimic care i-ar putea schimba gustul. A tzoshcait de 3 ori, da-i si plinge, o ridic in brate isi baga pumnul in gura pina la cot, o pun iar la sin, iar suge de citeva ori, iar plinge. "Puseele" de colici (adica perioadele in care urla) apar oricind; si in timp ce maninca, si inainte, si dupa, si cind se trezeste, si daca doarme. Macar pina acum stiam o treaba, se "colicea" (daca avea a se colici) la vreo 15-30 minute dupa masa si gata, si era logic, motilitatea intestinala era crescuta...

Am citit undeva (nu stiu unde dar mi-a ramas in minte) ca zile de-astea marcheaza ceva schimbare importanta pt ei, achizitia unor noi "skill"-uri ceva...dar eu nu vad nimic nou (inca)...

Marturisesc sincer ca am avut momente in care nu am plins de mila ei ci de nervi si de disperare. Am avut momente in care imi venea sa o inchid in camera si sa plec jumatate de ora la plimbare sa nu o mai aud. La urletele de dupa baia de seara (care sint ceva f rar) mi-a venit sa o arunc pe geam. O mama nu ar trebui sa aiba porniri de-astea...

Fireste ca ar fi fost imposibil ca Pisilinca sa aiba o zi proasta si atit.
Motanu s-a dus azi sa isi recolteze niste analize, ca acum 2 zile i-a "aparut" o "gaura" in pavilionul unei urechi - nu stiu de unde, e miiiica, cit o intepatura facuta cu virful unui ac, dar....curge prin ea. Timpul de singerare i-a iesit suuuper lung, 8,5 minute, timpul de coagulare cica ar fi fost ok. Asteptam restul rezultatelor luni probabil, dar...mi-e cam teama, stiti cum e, te gindesti ca asta e o intepatura, dar Doamne fereste in cazul unui accident...sa singerezi in halul asta...

Sora-mea si-a gasit de treaba prin oras, mama e la spital cu bunicul, Motanul a fost de servici taman in seara asta...

Sint obosita, trista, deprimata, disperata. Nu ma descurc in rolul asta, o iubesc pe Pisilinca mult, dar nu simt nici macar acum efervescenta aia care pare sa anime alte mamici, si asta se adauga convingerii ca nu sint facuta sa fiu mama.

Of !

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)


Ce tampenii scrii tu aici Pisigri? Crez ca esti iesita din peisaj? Macar inca 1 mamica are aceleasi "idei" ca si tine...iar aceea sunt io. Si eu ma simt cateodata vinovata pentru ce nu fac deloc sau cum fac (se pare ca intr-un mod gresit) pentru Victor...Uneori ma enervez pe el si imi vine sa-l arunc si eu...dar apoi imi dau seama ca il iubesc enorm si ca sunt o nerecunoscatoare in fata lui Dumnezeu pentru minunea din bratele mele.
Nu stiu cum se intampla, dar azi, cat a stat cu tati a fost un cuminte. Au dormit impreuna toata ziua. Iar cu mine...URLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, maraie, scanceste, e agitat, regurgiteaza, se kk, in mai putine cuvinte...ma aduce in pragul disperarii. De aia nu ma intelege Gabi, caci zice ca exagerez si ca fac eu ceva gresit de cu el e asa cuminte si cu mine face ce imi face.

Eu te si iti spun doar atat: daca Pisicutza ta te-a ales ca si mama (sper ca stii ca cei ce isi aleg parintii sunt copiii ...nu invers), inseamna ca pentru ea TU ESTI CEA MAI BUNA MAMA DIN LUME.


Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Joanna mi-a fost dor de tine. Ma bucur ca nu sa confirmat sindromul HIC, si imi pare rau ca are probleme cu stomacul, sper sa nu fie nevoie de operatie. Va pupam si ne rugam pt ginerica sa se faca bine


purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

ANA, VICTOR ANDREI, LENA
SI PUPAM MAMICILE FERICITE; sa va traiasca sufleteii mici si sa creasca mari si frumosi

gigelica eu cred ca tu vrei sa ne batem in putzici; ca si al meu.... nu mi-e rusine cu el ; si fa-ti mila de mine si pune-mi o poza cu rochita pe care ai luat-o; eu sunt disperata, nu am idee cu ce sa ma imbrac la botez peste o saptamana. trebuie sa caut ceva din care sa alaptez repede la nevoie, nu sa trebuiasca sa dau jos tot; ca daca-l apuca pe davidutu urlatuuuu' credeti-ma trebuie sa scot tzitzi instant ca altfel ma stie tot bucurestiul; si sunt cat casa, nu stiu cum as putea sa ma descurc la haine; la saten nu m-as baga ca se patreaza repede, iar eu sunt laptarie- alaptez la un san si curge celalalt ca la balamuc

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David


Saru mana de urari!

Draga mea, primul lucru care mpa frapat in maternitate a fost ...lungimea cucului. Langa el erau multi baietei, iar el avea cucul cat 3 cuci de la 3 bebelushi.
Stii care e utopia? Ca tati nu e chiar super dotat (nu intelegeti gresit, ca ma plang... caci e super normala si atat cat trebuie... nu prea as vrea sa ma gadile cu "cucul" lui pe omuletul din gat...intrat fiind prin veveritza si nu prin ).
Eu cred ca seamana cu unul dintre bunici, adica cu tatal meu, caci am auzit-o de nenumarate ori pe mama cand se ciondanea cu tata si ii zicea lu' tata "putza de elefant". Oare ce vroia sa zica??? Bine, ii mai zicea si "maimutzoi", asta nu inseamna ca avea paduchi si se puricea singur si si-i manca precum maimutzele sau ca era innebunit dupa banane...dar asa il mai alinta ea cand vroia sa fie rautacioasa.


Uite rochitza:

http://www.yokko.ro/romana/products/4378/rochie-lunga-din-satin-elastic-cu-bretele-jachete-ocazie-livrare-rapida/

Promit ca ma imbrac maine cu ea si il pun pe Gabi sa imi faca niste poze, ce ziceti???




Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput