Puiuti de Randunici 2008!! (267)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mama cat ati scris,am de recuperat ,nu gluma.
Oana,gatul mi-a trecut cu vitamina C,si Bioparox.atat.sanatate multa
Naty sa stii ca noi am inchiriat masina in Grecia,prin agentie.o avem la dispozitie cat timp stam in Creta,am inteles ca e mai avantajos asa ,decat sa fi inchiriat la fata locului,adica la aeroport.
...deocamdata atat
eu am bucatarit pe copii un tort Arici,acu e in frigo la rece.David e la gradi,iar cand il vom lua va avea o surpriza:plus ca i-am facut si tot felu de sendvisele hazlii si delicioase:barcute cu ou si sunculita,turnulete din diferite mezeluri,si oameni de zapada-na,asta e din branzica de burduf.abia astept sa ii vad reactia.
Va

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helou gagici!

La noi a venit socrela de azi si sta cu noi zilele astea pana plecam, sa-i arat pe unde sunt toace cele si sa-si intre in mana
La 4 jumate ma duc cu ei la dr. la control...Stef face nani si Vlad coloreaza...le-a luat randunoiul niste jucarele, eu i-am mai luat lui Vlad niste reviste, s-au bucurat amandoi!
Le-am facut supica cu galusti si au papat amandoi.

Am vazut pozele si filmuletul cu Andrutza-cheliuta, e o dulce!

L-am vazut pe Mufarin capsunar

Clau, dragut din partea invatatoarei!si la Vlad la gradi au avut diverse actiuni, i-au dus la loc de joaca, le-au luat tort...pacat ca Vladut nu a participat...

Raluca, felicitari baiatului pt. mama!

Gatul meu face fitze...aseara ma durea rau, dimineata asa si-asa...acum am papt un tantum verde...
Maine avem sesiune de cumparaturi, sa le lasam la baieti ce trebuie...miercuri am programare la cosmetica, sa ma fac mumoasa si joi, pe-aici ti-e zboru' Nu va zic ce emotii am deja, am fluturi in stomac

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Simo, sa le faci poze la baieti si la bunatati
Mersi pt. raspuns. Cu Bioparox inca n-am curaj sa ma dau, bleah...incerc cu tantum verde si hexoralete...

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sa va zic ce surpriza mi-a facut teo??? s-a jucat toata dimineata cu cadoul de 1 iunie (un carucior de cumparaturi plin cu legume si fructe de plastic), l-a plimbat pe ITeddy primit de sor'sa, la care i-am pus muzica pt copii si a obosit piciul si la un moment dat a disparut din sufragerie.
M-am dus la el in camera si el era in mijlocul patului lui alex si dormea dus . m-a induiosat toata, cum s-a dus el singurel, cuminte la nani . a dormit 2 ore, s-a dat singurel jos cand s-a trezit si a venit la mine cu un zambet larg pe fatza, cu parul ravasit si cu gura mare :"PAPA!!!".
in rest o tine pe a lui cu "ce e?", "meme" (a mea, al meu), "mie", "da-i", "caca" si pune mana la scutecel, "nani", "bem-bem" (lapticul), "apa", "baie", "mami", "tati", "mama IEEEE", "tata IEEEE" si "ala" (alex), care uneori devine "babi" (nu inteleg ce face diferenta), "bao" (bravo), "pa" ... si multe altele pe limba lui. Presimt ca s-a dus linistea mea , ca va fi si mai trancanitor ca sor'sa

eu am re-racit, am avut nasul infundat si curgator si senzatia de cap greu ...azi parca sunt mai bine, dupa ce am luat paracetamol sinus si halls. nu am miros, nu am gust...
m-am bagat la importuri , am primit deja importul din Franta, am pozat hainutele si tre' sa le pun pe site si astept unul din Anglia. Doamne ajuta sa se vanda repede, ca iar am imprumutat bani ca sa iau marfa asta . dar am eu un feeling ca va fi ok, mai ales ca le voi da la niste preturi muuuult sub cele ale pietei...
acum, capul la fund si la munca cu mine!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Oana,nu am cu ce sa fac poze ca am dat aparatul foto finutei care s-a internat la maternitate,iar maine va naste pe Timotei.ei nu au aparat si m-a rugat...sa fac cu telefonul,nu cred ca ies clare.
spor la pregatiri

Mergi la inceput

Moama, Ariel, ce vorbaret e Teo Stef nu zice atatea cuvinte...vorbeste mult pe limba lui, plimba limba in gura non-stop , dar nu zice nici un cuvant cu "b"...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Ariel,sanatate, lui Teo pt cumintenie si gura mare si cu hainutele nu iti fa griji,ca or sa se ia!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici randunici

ce mai faceti?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ce sa facem, nu mai scriem deloc Toata lumea o fi in parc. Iulia iar nu a dormit deloc la cresa, am luat-o gata obosita, am stat putin pe afara si apoi am venit; a mancat, a facut pipi la olita si acum cugeta adanc in pat cu deshtu in gura-ca daca incerc sa o iau la alte activitati face ca toate alea. O chinuie si dintosul nr 6 care e gata-gata sa iasa...(sic, sic, Mihutza, iar v-am luat-o inainte)
Roxana mi-a dat sms ca ramane ipoteza virozei pt ca din scaun nu a iesit nimic, mai e de venit urocultura insa Amira nu a mai facut febra, a papat si un borcanel de piure si daca maine e bine vor merge acasa

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput