Puiuti de Randunici 2008!! (267)
Raspunsuri - Pagina 10
natynic spune:
Bai, cand te aud cu falacu mor de ras, esti bestiala!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
sa-i vezi moaca sora-mii, daca se loveste sau e Mufa supi, cand ii zice 'faaalaaacuuuu...', ea are o mima inocenta, si pune usor o buza si se incrunta cu mila, ii da un alt touch termenului asa ne zicea mama cand eram mici, asa a ramas!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
'Neata!
Eu m-am trezit acum 10 minute, ai mei inca dorm... CE bine e duminica!
Aseara Sanziana a facut febra, si azi dimineata la fel. I-a trecut dupa Nurofen, dar a trebuit sa-i pun si niste Vibrocil ca avea nasul infundat. Sper ca nu-mi raceste acum! Cu stomacelul vad ca s-a mai reparat, dar continuam cu regimul.
Si colac peste pupaza, randunoiul e intepenit de spate!! Iar sunt la capitolul eu centrez, eu dau cu capul, si mai am grija si de el...
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Vad ca vorbit despre poftit la mancarea strainilor in parc.
Ehei, boala grea la noi... Sanziana face exact ca Mufa - cand te vede ca mananci, se aseaza in fata ta si incepe sa plescaie sugestiv din gura. Daca o ignori incepe sa vocifereze (are un fel de MAAAII, specific). In parc la fel, se duce dupa toata lumea care mananca ceva.
Unii ii mai dau (cu acordul meu), de la altii o trag eu, cumva o scoatem la capat.
Dar si acasa e la fel - trebuie sa ne ascundem sa mancam ceva ce ea nu are voie. Recunosc ca ii mai dau din mancarea mea, pentru ca nu scap altfel de ea. Nici nu va mai zic cate a mancat ...
luny spune:
Kya, si la noi acasa la fel stau lucrurile cu mancatul!..dar stiu ce-i dau macar..
duminica placuta, noi plecam azi la nasi la curte, la aer, la cules capsuni
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
amira_roxana spune:
intru-cat la 2 noaptea Amira avea iar peste 39 si incepuse sa vomite, ne-am dus la medlife. dr a zis ca e ori o viroza, ori o enterocolita, insa nu se poate pronunta decat daca o interneaza sa-i faca analize sau sa-i urmarim evolutia. ne-a dat saruri de rehidratare de la humana, supozitoare cu diclofenac si paracetamol, niste plicuri pt enerocolita si ne-a zis sa-i dam manccare de regim: lapte fara lactoza, orez sau cereale de orez fara lapte, supa sau piure cu morcov, dovlecel si albitura cu carnita de pui/vaca, mar copt/banana/branza de vaci cu fulgi de orez, si...ca tot vorbeati pe aici, chestii de rontait: sticksuri, grisine, biscuiti, covrigi. de fapt mi-a zis ca dupa ce ii dam sarurile de rehidratare sa incepem cu stickusri, paine prajita
am reusit cu chiu cu vai sa-i dam ceva saruri, a papat si un bibe cu lapte, acum vad ca rontaie si la grisine. sper sa fie ok, sa inceapa sa pape si sa nu mai faca temp ca sa nu ajungem la spital.
acum nici nu stiu cve sa fac, as scoate-o putin afara, sa ia aer. e o idee buna? ea nu pare apatica sau fara chef de joaca, din contra. numai ca transpira si se kkceste cam mult. ce ziceti?
amira_roxana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Aseara Sanziana a facut febra, si azi dimineata la fel. I-a trecut dupa Nurofen, dar a trebuit sa-i pun si niste Vibrocil ca avea nasul infundat. Sper ca nu-mi raceste acum! Cu stomacelul vad ca s-a mai reparat, dar continuam cu regimul. Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
kya sa ne luam de mana!
clauclau spune:
Rox, nasol, ce sa zic, stiu ca bantuie niste viroze urate rau in perioada asta. Sa-si revina repede Amira sa nu fie nevoie de internare, desi cred ca daca accepta regimul asta este foarte ok. Multa sanatate, afara nu stiu ce sa zic, vad ca bate vantul, sa n-o ia mai rau ...mai bine stati in casa, stiu ca e mai greu dar sa nu o complicati mai rau. Parerea mea...
Kya, multa sanatate lui Sanzi si randunoiului.
Luny, distractie placuta azi la curte. Nasol de noaptea voastra, fir-ar ei de dintosi ca nu mai ies odata.
Randunoiul s-a dus cu Rebe sa aduca mancarica de la socrii si eu am ramas cu Razvanici acasa. Am avut tema sa caut sejur la mare si offff, cred ca in cele din urma am reusit. Sa-i arat si randunoiului sa vad ce zice si apoi sa scap de grija asta.
Kya spune:
Aoleu Roxana, si voi cu enterocolita!
Sunt oribile sarurile alea. Cu greu le accepta si Sanziana (adevarul e ca cine ar bea de buna voie banana sarata ... bleah!
Ei a inceput sa-i fie mult mai bine dupa laptele fara lactoza. Sa stii ca afara am scos-o tot timpul. La fel ca si Amira, era foarte vesela si vioaie - in afara febrei din primele 2 zile si a kkcelii nu avea nimic.
Sanatate multa!
Luny capsuni...
Kya spune:
Clau unde va duceti la mare?
Noi cred ca o sa ajungem pana la urma la bulgari in vreun week-end prelungit.