Prietenie la plesneala 49 -Iulia, alaturi de tine!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Seara buna mahala!
Deeeeeci:
Cica am ajuns, cu catel, cu purcel, cu frigider, aragaz, masina de spalat, etc.
Io am mers in spate cu kupilu, dar calare pe geanta de urgenta si pe lada frigorifica, pe scaunul din fata zaceau alte 4 gernti, iar in portbagaj nici aerul nu a mai avut loc saracu'.
Dar totusi am ajuns. Am ajuns,am ajuns, da' cind sa ma schimb si io.... treining ioc, tricouri ioc, noroc ca mai am desvoperirea de card neatinsa . Uite asa am si io motiv sa-mi schimb garderoba spre dispararea organului care zice c'am facut-o intentionat, da' io zau ca am am uitat bagajul meu pe pat . Bine ca i-am luat lui Alex aproape tot (ca nea-m mai oprit si'n carefour pentru mici "detalii" de final.
Acu's odihnita ca dragalasul de el m-a lasat sa dorm pina la `11 azi . Noroc ca era si el obosit
Prima zi a trecut, urmeaza inca 10

Uitai sa zic ca azi, fiind marti, ziua mea "norocoasa" am spart cana de la filtru, m-am zgiriat pe amindoua miinile, si mi-a aparut urticaria si pe fata
Misto concediu

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

misha, [:-))))] ! fac si eu haz de necaz !!! sa fie doar asta cu ghinion si restul de 10 superbe !

deci sa stii ca mi-ai facut-o... caut eu capitolul... prima pagina ioc... dau pagina. a doua... ioc... mai sa fie, chiar in halul asta??? pagina 3... NIMIC?!?!?!?!??? si atunci imi pica fisa, cineva a scris in timp ce eu rasfoiam !

restul unde sunteti mai? v-a prins furtuna de la Aida?

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Uitai sa zic: PLOUA CU GALEATA!

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

si aici a plouat, mama mamaaa... am zis ca pica pomii... ma uitam pe geam si speram sa nu imi intre vreo craca in casa... dusa de vant si purtata in vazduh ...

ma duc sa ma culc, maine am intalniri de la 9 nu am nici un chef, plus ca simt ca se lasa cu discutii si scandal...

mahalaua draga !

************************************************************************************

www.inimacopiilor.ro

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

Mergi la inceput

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! am schimbat tura iar, aseara am adormit pe canapea si acu m-am trezit... na, ce sa-i fac... daca ieri noapte m-am culcat la 5 si ceva si acum m-am trezit la 5 si ceva, inseamna ca am o noapte alba . vedeti cine o are cu matematica???

in rest astept cu interes sa vina edilii sa stranga pomii cazuti in stanga si in dreapta... cel mai mare dezastru a fost la mine... efectiv se indoiau pomii care ajung pana al etajul 5-6 normal... acum erau la pamant ... ma rog, ce ti-e si cu natura asta...

acu tot butonez sa gasesc o muzica de chill put/wake up buna... da nimic... balalalnik girl nasoleli...

hai ca ma apuc sa fac un nou capitol !

www.inimacopiilor.ro

S

Mergi la inceput

Va poftesc la : CAPITOL ANIVERSAR !!!

www.inimacopiilor.ro

S

Mergi la inceput