Prietenie la plesneala 49 -Iulia, alaturi de tine!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mdaaa Mariuca leagana castronul,eu ma duc sa mai legan ceva oglinzi si geamuri ca pe ai mei copii am reusit sa-i legan suficient incat sa adoarma.
Si am si eu un sooomn si o leneeee,de ma doare,dar nu se fac ale naibii treburi singure.
Ma duc sa pun ibricul cu apa sa mai bag unu,doua ceaiuri energizante,poate,poate.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Domanelor, nu stiu cum e vremea pe la voi, dar se vede din Casa Presei, un nor mare si gri inspre Bucuresti, de mi-e si frica sa plec diseara acasa.
Brrrrrrrrrrrrrrr!

Fiecare sut....e un pas inainte!!!

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

anca la moldoveanca mea simpatica...si sa nu spui acum ca mariuca nu e moldoveanca, da....am vazut videoclipul da? deci am probe...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

aliclara daca tu din casa presei vezi un nor mare...eu vad de dupa primarie un soare ce iese timid...dar este
acum nu fiti invigioase...ca vine soru si la voi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Fetele cucuietele, pe unde sunteti?
Haideti ca dau un ceai verde (sa ma incalzesc), am gasit si eu unul care sa-mi placa fara zahar, fac si , fiecare in ce cantitate doreste, iar de pufait, pufai singura?

Fiecare sut....e un pas inainte!!!

Teledon pt Mihaita

Mergi la inceput

ali nu draga, cum sa te inverzesti de la ceai singura...si la pufait ma bag...de cand cu durerea mea in gat, mai mult pufai decat sa smokuiesc normal. stric tigarile si ele pe mine...ia cat mai multa te rog...ca am 2 munti de haine de calcat. ma asteapta acasa...si nu am cum sa-i fentez azi.
auziti, da azi nu e nicio sarbatoare? sa stau si eu degeaba? ca pe mine ma apuca harnicia taman cand e sarbatoare...si cu cruce rosie pe deasupra

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Fatooo, Anca, asta mica a ta e tare trendy, draga... si-a asortat castronul la outfit . E dulce foc, mai ales cand cauta ea temeinic ceva pe jos si dupa 2 piruete era sa se aseze un pic sa se odihneasca . mare la Mariucaaaa!!

Delphi, zii mama daca n-ai chef de treaba, ca stii cum punem cruci in calendar? Or sa fie mai multe cruci decat zile de spalat&calcat&gatit

Mergi la inceput

imi povestea mama ca la ea in sat era o tanti...lenesa nevoie mare...si nu facea nimic decat statea pe pat si urmarea calindaru...sa vada cand mai e vreo sarbatoare sa stea si ea degeaba ca tare se mai saturase de treaba
asa o sa ajung si eu. da eu le piftez sa vada si ochiu consortului sa nu zica ca ma sustrag de la probele caznice

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Mai aveti o ultima cafea pentru alta insomniaca. Oana te-am luat cu 40 de minute, la 5:40 am adormit, la 6:20 mandra mea vroia shushu si desene animate ca nu mai e noapte la 8 trageau ai mei de mine, am lasat post-ituri pe monitoare si pe oglinda de la baie si pe frigider nu care cumva sa plece din casa fara sa ma vada in picioare
Ploua.... fulgera.... tuna si n-o mai gasesc pe Luminita, va las baxu de pipe si cofeina la subsol.
Eu imi voi lua un mic concediu. Va pup

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

bey PanaMea te-a capiat de tot michael ala...da ce are ala frate draga de ia mintile la mujeres??
pt tine sa rezisti pana la nu pana la michael

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput