Prietenie la plesneala 49 -Iulia, alaturi de tine!
Raspunsuri - Pagina 17
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay dodo, delphi, excelente cafelele !!! va multumesc mult, mult de tot ! pe a lui dodo am bagat-o in vena direct, ca altfel nu mai ajungeam sa o beau pe cea de la Vero... acu stau mot in varful noului dezastru si admir cum s-a distrus tot ce am muncit o noapte in cateva ore... |
adica s-a trezit S si isi face programul...mai dar sa stii ca ea e cu retusurile...nimic mai mult.
Andra Max mai are inca 5 frati....3 tufe si 2 tufi. nu cumva soacra ta si cu soacra mea sunt din acelasi aluat? or fi ele surori
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
mihaela77O spune:
deelphi,esti irecuperabila...stii asta,nu?
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
sorana spune:
Iulia - si eu sunt pentru adevar ... prezentat cat poti de normal. Eu am trecut prin multe runde de explicatii despre moarte cu fi-mea inca de cand avea vreo 3 ani. A constatat ca Liviu are 2 parinti, mama si tata iar eu doar 1 - tata. Si a intrebat unde e mama mea.
I-am spus ca a murit, ca asa e ciclul vietii, oamenii se nasc, cresc, devin tineri, maturi, batrani si apoi mor.
Pe la 4 ani a intrebat de ce tatal meu e batran si traieste in timp ce mama nu. Si cand a murit si cat de tanara era, etc. Si atunci i-am explicat ca a fost foarte grav bolnava si ca unii oameni mor mai tineri, daca sunt foarte - foarte bolnavi.
Nu stiu cat de bine a fost asta pentru ca i-a ramas in cap si daca eram racita ma intreba daca mor
. Asa ca i-am explicat de multe ori ca mori doar daca esti grav bolnav, ca mama a stat foarte mult timp in spital inainte sa moara, etc.
Acum pare sa fi trecut peste dar ... acum vreo 6 luni iar am tras o explicatie cum ca eu n-o sa mor asa de tanara ca mama, ca eu o sa traiesc mult, ca o sa ii cresc ei copiii (i-am promis, asa ca ... n-am de ales ... o sa stau cu copii ei cand ea se duce la serviciu
), etc.
Din cand in cand mai intra in depresie de genul "mama ta a murit tanara tu n-o sa mori, da?"
Este foarte greu, mie inca mi-e dor de mama desi au trecut 9 ani de cand a murit. Iar cand ma intreaba fi-mea si ii povestesc cum era cand eram eu mica, cum era mama ... 
Pe de alta parte moartea chiar face parte din "ciclul vietii" si cumva trebuie explicata ... iar adevarul cred ca e cea mai buna cale, desi uneori doare rau.

Sorana si Monica (6 ani)
Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Delphinas spune:
sorana
si multe 
si eu sunt pt adevart, oricat de dur ar fi el. dar spus asa pe limbajul lor.
iulia
si multa putere.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
ralualexandrei spune:
Soacra mea mai are 4 surori asa ca Dzeu cu mila daca s-or asemana.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O deelphi,esti irecuperabila...stii asta,nu? ![]() |
te implor nu-mi lau si ultima farama de speranta ca voi deveni si eu om normal la cap...ma bazam pe un spital de recuperare, faceau o sectie noua, pt cei irecuperabili cu capu....dar tu, uite ce-mi faci???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui Delphinas te implor nu-mi lau si ultima farama de speranta ca voi deveni si eu om normal la cap...ma bazam pe un spital de recuperare, faceau o sectie noua, pt cei irecuperabili cu capu....dar tu, uite ce-mi faci??? |

,cum am putut face asa ceva?

mi-am dat singura
fug sa culc kupilu'si kupilu din mine...revin....after somn...
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
fara plecaciuni ca nu sunt zana zanelor...si fara bile cu opt pe ele ca scufund cifra cu tricicletele de pe nas.
sa mor eu de ma mai joc cu voi....tu dormi de la 13, irina de la 15...tre sa fiti cele mai frumoase ma de dormiti atata.
da vreau si eu sa dorm....oare daca pun capatzana pe tastatura nu se scrie singur articolul??
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
aliclara spune:
Delphi nu dormea!
Eu cu cine mai raman aici. Si eu muncesc cu drag si spor, pentru-al firmei viitor.
Lasa-le pe fete sa adoarma copiii, sau copiii pe ele.
Si nu mai vorbiti de somn, ca la mine e boala cronica. Din pacate, mandra mea nu seamana cu mine.
Somn usor cui are nevoie si spor la treaba celorlate.
intreaga mahala.
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
Teledon pt Mihaita