Prietenie la plesneala 49 -Iulia, alaturi de tine!
Raspunsuri - Pagina 16
andata spune:
Noemi, spune aici repede ce te deprima, ca ii venim noi de hac. Daca nu ceri, nu dam sfaturi, dar ascultam si incurajam. Pisalogul de serviciu e la datorie. Asa ca, indrazneste cu draga inima. Unde mai gasesti atatea plesnite adunate la un loc care sa suspine una pentru cealalta si sa puna umarul la ridicarea moralului?
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://sites.google.com/site/stylishsurprises/
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas anca stii ce inseamna asta, nu? ca tre sa bagi bb2 sub burta www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita Teledon pt Mihaita 0 900 900 320 - pt 10 euro 0 900 900 325 - pt 5 euro ambitioasa |
tot ce se poate,dar diseara cand ajung acasa o sa am o discutie serioasa cu ea pentru ca vad ca e precoaca...sa vb cu ea si de sex?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
andata spune:
Bravo, Delphi
Ai nevoie si de martori la divortul de soacra?
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://sites.google.com/site/stylishsurprises/
kay spune:
vaaaaaaaaaaaai, ce ciudat e sa vad scris Noemi
!!! Deci am stat sa ma gandesc despre cine e vorba 
NOIE, stii ca te iubesc, mult, mult de tot... si daca nu-ti iei rochia de la mine jur ca il imbrac pe alexandru cu ea in emisiune
! si atunci sa te vad daca o mai imbraci !!!
vreau si eu cafea ! m-am culcat cand s-a trezit alex, la 5
am strans, am curatat, am desfundat rtevile, am triat haine, am bagat ce e urgent in masina, ca sa am pt. Viena, etc, etc, etc... si la 5 m-am trezit ca nu dorm... e, ce sa-i faci?
si acum mi se termina bateria, vreau si eu o cafea : latte mare, cu 2 shot-uri, 3 plicuri subtiri de brown sugar, sau 2 normale de brown sugar... to go, cu inel si capac !
astept !
mult de tot pe toooooata lumea, cu o mica exceptie !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Dodo-pui spune:
Am la bazar niste bijuterii daca va intereseaza ceva
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui kay si acum mi se termina bateria, vreau si eu o cafea : latte mare, cu 2 shot-uri, 3 plicuri subtiri de brown sugar, sau 2 normale de brown sugar... to go, cu inel si capac ! astept ! mult de tot pe toooooata lumea, cu o mica exceptie ! |
De la mine
o cisterna asa cum ti-o doresti si un big
de la noi pentru gestul tau(unul din multele)frumos.Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui kay NOIE, stii ca te iubesc, mult, mult de tot... si daca nu-ti iei rochia de la mine jur ca il imbrac pe alexandru cu ea in emisiune vreau si eu cafea ! m-am culcat cand s-a trezit alex, la 5 am strans, am curatat, am desfundat rtevile, am triat haine, am bagat ce e urgent in masina, ca sa am pt. Viena, etc, etc, etc... si la 5 m-am trezit ca nu dorm... e, ce sa-i faci?si acum mi se termina bateria, vreau si eu o cafea : latte mare, cu 2 shot-uri, 3 plicuri subtiri de brown sugar, sau 2 normale de brown sugar... to go, cu inel si capac ! astept ! mult de tot pe toooooata lumea, cu o mica exceptie ! |
deci inca odata Oana face chimie buna cu Noe...dragoste cu nabadai.
Mititico cand il trimit pe Al la emisiune cu rochia lu Noe sa ne zici si noua sa admiram...rochia, pe Al
si acum sa preparam
pt tine....se ia ceva cafea, lapte de mama, 2 shot-uri(nu stie eu ce e aia, dar cred ca e de bine) si 2 plice de brown sugar...facem shaik Dev nu doar neata neata si atat...mai presteaza ceva. nu e suficent atat.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
kay spune:
dodo, delphi, excelente cafelele !!! va multumesc mult, mult de tot ! pe a lui dodo am bagat-o in vena direct, ca altfel nu mai ajungeam sa o beau pe cea de la Vero...
acu stau mot in varful noului dezastru si admir cum s-a distrus tot ce am muncit o noapte in cateva ore...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ralualexandrei spune:
Kokyi Claudiei i-as spune adevarul asa cu binisorul,socul oricum va fi dar asa mai atenuat,as lasa-o eventual pe ea sa deschida discutia caci sunt convinsa ca o va face,cu Maria asa am procedat ,am incercat sa-i explic pe intelesul el,asta dupa un timp cand m-am linistit si eu si am reusit sa fiu calma si sa nu izbucnesc in lacrimi,bine Claudia e mai mare ca Maria intelege mai bine.
Faza cu fiecare are cate o parere in ce priveste obiceiurile am patit-o si eu insa eu m-am ghidat dupa un singur lucru si cu asta le-am inchis gura tuturor,"eu stiu cum i-ar fi placut mamei si asa fac,eu am cunoscut-o cel mai bine si cu asta basta".
Delphi esti sigura ca Max al tau n-are frati? ca prea seamana soacra ta cu soacra mea,mmmm ce acrituri prefacute,perfide ,omniprezente,egoiste,etc,ma opresc ca nu mai termin nici maine.
Gata va las nitel ca Edu se balaceste in chiuveta de la baie
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro