Gravidute si mamici de Sibiu (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

si eu am zile in care ma doare spatele cumplit.. dar am inteles ca ii normal..pe mine ma doare spatele mai pe intelesul vostru salele ca la ciclu..dar de regula daca ma intind ma lasa..

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe26 spune:

Buna mamici si pitici,

Stiu k am cam intarziat cu povestirea noastra dar colicii nu ne da pace...
Sunt si zile mai bune dar si zile cand nu am timp nici la toaleta sa merg

Povestea incepe cam asa: in noaptea de 27 spre 28 decembrie 2009 bebe din burtica era f agitat
si burtica mai mult tare decat moale.......spre dimineata am reusit si eu sa adorm dar nu prea mult
pt k la ora 6 dimineata trebuia sa ma trezesc deoarece la 7 era plecarea spre brasov.
Cand m-am trezit si am vazut ce vreme urata era afara(ningea si viscolea) incepusem sa-mi fac griji ca nu ajung
pana la BV...burtica a fost mai tot timpul tare pana la Bv...slava Domnului am ajuns la Bv(drumul a fost ok deoarece drumarii
spre mirarea mea isi faceau treaba)
Tot drumul ma gandeam ca dk nu ma mai opereaza doctorita in ziua respectiva?!nu stiu d c ma gandeam la asta desi stabilisim cu
ea lucrul asta dar cum n-am vaz scris negru pe alb nicaieri asta,eram neinistita.....oricum temerile mele s-au adeverit cand am
ajuns la Eva pt k ma intalnesc cu asist doctoritei si-mi zice ca nu azi ma opereaza,k am inteles eu gresit...
Dar, de fapt, doctorita fusese de garda si mai aparuse si o cezariana neprevazuta care urma sa fie facuta imediat dupa ce ajunsesem eu.
Eu am aflat asta dupa ce m-a operat si pe mine....

Oricum incepusem sa ma consolez cu ideea desi eram f dezamagita..
M-au conectat la aparatul pt testul de anti stres,iaar bebe misca intruna si contarctii aveam f dese..
Pana la urma imi fac internarea si ma duc in salon.
Dupa ce termina cezariana, vine doctorita sa ma vada, ma urca pe masa si-mi spune ca eu deja incepusem sa ma dilat si vine si asist cu rezultatul de la
antistres si pe mine ma trimit in salon,nu inainte de a ma linistii doctorita(care arata f obosita,dupa cum a si recunoscut) spunand-mi ca n-am retinut eu
prost si ca trebuia sa ma opereze azi dar dk au aparut niste urgente urmeaza sa vada....

Ma intorc in salon unde o aduce si pe cea care tocmai ce o operase doctorita si vine si anestezista, o doamna f draguta care a vut mare grija d mine....
Incepe sa ma intrebe fel si fel de lucruri necesare pt ea ca sa vada cum o sa ma comport la anestezie
Intre timp apare si doamna doctor si-i spune k pe la 2 sa ne pregatim de operatie,se pare k bebe era f agitat dupa cum il si simteam.
Astfel,desi a fost programat pe 28,pana la urma tot atunci vroia si bebe sa vina:P
Pe la 14 si ceva am intrat in operatie .pana atunci sotul meu a stat cu mine in salon si binenteles ca a intrat si la operatie cu mine.Toti s-au comportat cu mine
f ok, am fost constienta in timpul operatiei si am auzit cand spunea doctorita ca am niste tesuturi f inelastice si ca trebuie sa mai taie ca nu iese.....dupa care
mi-au apasat pe burtica atat de tare ca am simtit ca a parait o coasta ceva pe acolo caci am avut dureri cand amm venit acs acolo unde au apasat..
Dupa ce l-au sters mi l-au pus langa fata si neonatologul mi-a zis ca e sanatos si de nota 10.
A fost un moment unic cand l-am auzit si vazut pt prima oara......
Dupa operatie m-au dus in salon unde a venit sotul si mama.
Mai pe seara ne-au dat sa mancam si mie mi s-a facut rau caci nu mancasem nimic de dimineata,am facut o cadere de tensiune datorita scaderii de glicemie dar
anestezista a avut grija de mine si mi-au facut niste injectii dupa care am adormit si m-am trezit odata cu colega de salon pe la 4 dimineata
Mie mi-a convenit f mult ca am mai fost cu cineva in salon pt k am avut cu cine vorbi......
La 8 dimineata a fost cel mai tragic pt k a trebuit sa ne dam jos din pat si doare groaznic dar s-au comportat cu noi f ok si ne-au mai facut si apoi calmante
dupa ce a venit anestezista si ne-a intrebat cum ne simtim si noi normal am spus ca vem dureri.Ne-a mutat in alt salon unde am stat pana pe 31 si i-a adus si pe beblusi
doar ziua, in afara de ultima noapte cand eu am vrut sa am eu grija de el ca sa-i mai dau si san.....

Recomand tuturor viitoarelor mamici sa mearga acolo,se merita din toat pct de vedere.
Offff,parca ieri a fost ziua cea mare si totusi a trecut o luna,ramane o experienta de neuitat la care o sa ma gandesc mereu cu drag!

Va pup si va multumesc pt urari!
Sanatate la mamici si pitici!

Ana:am uitat complet da landou.Imi cer mii de scuze,te rog sa ma anunti cand ti-l inapoiez si-ti multumesc inca o data caci mi-a fost de mare folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe26 spune:

Si eu am avut dureri de spate(de sale maibine zis)dar sunt perfect normale le gasiti descrise si-n cartea Mama si copilul, si tot la fel,dk ma intindeam era mult mai bine.

Pupici de la Veronica si comoara Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Mdap, durerile de ''sale'' sunt cam normale. Eu am avut dureri in zona pubiana. Ma dureau oasele de abia ma puteam da jos din pat. Cica din cauza ca se ''lateau'' pe ici pe colo, si anume in punctele esentiale.
Mai tarziu, in ultimele luni de sarcina, am avut niste dureri (arsuri) de stomac de toata frumusetea. Treceau cu branza de vaci in prima faza, apoi cu dicarbocalm, iar la final numai si numai cu ranitidina!

Dar fiti fara griji! Totul trece!
Sanatate si aveti grija de voi si de bebici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Seara...
Veronica,fr frumoasa povestea,si cu atate amintiri pt tine...pacat ca nu l-ai nascut natural...deh ...zic si eu...ce spun s idoctorii,te refaceai mult ma irepede,dar ma bucur ca ai rezistat...eu una,si cand mi-e frif sau se schimba timpul,ma doare epiziotomia...n-as rezista cu asa dureri la o operatie mai extinsa ca cezariana..acum asteptam si pozici....cu nerabdare...tati mai pleaca !?

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanasbro spune:

Buna fetelor,

Lasati durerile de spate ca astea eu nu le am inca 26 sap.
Am o rugaminte. Aveti ceva de donat sau de vandut pentru o viitoare fetita? DPN 10 mai.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

CAPITOLUL 4

Mergi la inceput