Gravidute si mamici de Sibiu (3)
Raspunsuri - Pagina 20
enik83 spune:
MONEAIOANA ma bucur ca totul ii ok pana la urma.. ce o sa faci? la mures o sa nasti? sa auzim numai de bine..sarcina usoara 
10+
enik83 spune:
roxanasb asteptam mai multe detalii de la tine.. asteptam sa ne scrii...bine ai venit!
10+
neliaCris spune:
buna...
Uite ca si noi intr-un an aproape am umplut 20 de pagini
Rugam frumos pe Ana noastra sa ne dchimbe capitolul,si sa ne facem o listuta,ca vad ca ne inmultim
Bine v-am gasit gravidute,cum va simtiti azi?
Va pup...
O zi frumoasa,in italia azi e mai soare,dar friful e tot la locul lui
de
Christian Ionut
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
roxanasbro spune:
Buna fetelor,
Eu astept o printesica la inceputul lunii mai.
Va rog sa-mi spune-ti pareri despre maternitatea din Sibiu si
Clinica Eva din BV.
Eu sunt hotarata, dar as mai dorii sa-mi scrieti experientele voastre sau ale prietenelor voastre.
Pa pupam amandoua.
roxie24rop spune:
Heei!
Bun venit mamicutelor si gravidutelor noi!
Cat despre diferentele dintre maternitatea Sibiu - clinica Eva, cred ca sunt evidente. Eu am nascut la Sibiu si a fost relativ ok. Dar...deh, ca in spitalele noastre. Daca medicul tau e de garda, ai noroc. Daca nu, nasti cu cine apuci. Si banii pana la urma cam tot pe acolo ajung. Oricum, dintre cei dragi n-are nimeni voie sa stea langa tine cand ai dureri (cu atat mai putin la nasterea propriu-zisa). Spre deosebire de Eva, unde - dupa cum imi povestea o prietena care a nascut acolo acum 2 luni - sotul este lasat sa stea atat cat il tine curajul.
De povestit ar fi multe si sunt sigura ca detalii aflati de la fetele care au fost direct implicate in problema. Orisicat, daca as mai naste o data, as face tot posibilul sa fie la o clinica privata. Which reminds me, cica se va deschide si la Sibiu o minune din asta prin mai. Voi ce stiti?
ana_micu83 spune:
Seara buna dragelor,
Un calduros "bun venit" noilor mamici si burtici..sper sa va placa la noi si sa formam o echipa completa.
Eu am nascut la Eva la fel ca bebe26(sa-ti traiasca puiul ca in 28 a implinit prima lunita) si nu am cuvinte sa-mi exprim multumirea...totul a fost la superlativ ...tati a stat cu mine tot timpul in travaliu , in timpul nasterii si apoi pe timpul spitalizarii. A fost super...
Avantaje Eva
-sala de travaliu individuala
-se face epidurala la toata lumea (cine nu accepta...nu beneficiaza)
-beneficiezi de asistenta de specialitate in permanenta (la nasterea mea au asistat 8 cadre medicale)
-se face cezariana la primulsemn ca ceva nu ar fi in regula cu mami sau cu bebe
-pe timpul spitalizarii beneficiezi de masa asigurata din partea clinicii cu tot ce trebuie sa pape o proaspata mama
-ai rezerve cu 1 pat sau cu 2 paturi (baie individuala, tv cu plasma, aer conditionat)..ai un tel la care poti suna oricand ..si apare cineva sa vada de tine
=pe durata spitalizari nu ai nevoie de celebrul bagaj de spital..ai nevoie de lucruri care tin de igienta intima (chiloti, articole de ingrujire etc)
-nu accepta nimeni spaga (am vrut eu sa dau cuiva care merita din plin)
Nimeni nu urla, nimeni nu zbiara...toata lumea explica , si raspunde la intrebari...
Nelia, scumpete...promit ca fac listauta pe sapt viitoare..zilele astea sunt prinsa ca tati al nostru implineste 32 de ani...si stii cum este.
Va pup pe toate, va doresc o seara de vis si toate cele bune!
AnaMaria,posesoarea comorii ANDREI~RAZVAN /Blogul meu cu hainute
MONEAIOANA spune:
Buna dimineata!
Haideti mai fetelor la o poveste...mi asa de urat fara voi...eu de ex sunt singura la sb nu am pe nimeni decat pe sotul meu si cativa prieteni de-ai lui
si as vrea sa vb si eu cu voi...cu mamici care au trecut prin sarcina ca sa imi spuna ce se intampla pas cu pas...pt ca sunt stresata de orice fel de miscare a lui bb sau de orice simt ciudat ca pana acum pt ca nu stiu cum e...si daca nu vb cu voi...cu cine sa vb?
Vreau sa imi spuneti daca pe vreuna din voi va doare spatele...ca eu am niste dureri groaznice...
Ast raspuns...
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MONEAIOANA Buna dimineata! Haideti mai fetelor la o poveste...mi asa de urat fara voi...eu de ex sunt singura la sb nu am pe nimeni decat pe sotul meu si cativa prieteni de-ai lui si as vrea sa vb si eu cu voi...cu mamici care au trecut prin sarcina ca sa imi spuna ce se intampla pas cu pas...pt ca sunt stresata de orice fel de miscare a lui bb sau de orice simt ciudat ca pana acum pt ca nu stiu cum e...si daca nu vb cu voi...cu cine sa vb?Vreau sa imi spuneti daca pe vreuna din voi va doare spatele...ca eu am niste dureri groaznice... Ast raspuns... ![]() |
buna
Ioana sunt normale durerile de spate,acum depinde si unde sunt,eu le aveam in coaste...sa nu fie jos si insotite de crampe,alea sunt contractii...nu te speria,eu am fost o panicoasa toata sarcina,am avut contractii mereu,crampe fr mari,si nu am luat nimic,pt ca in perioada aceea,nu aveam net sa aflu atatea,si cand mergeam la gine aici in italia,imi spunea ca e normal in sarcina...deci!?si am trecut peste....si acum as mai luao de la capat...
Sa scrii cate sapt ai,asa purem sa te sfatuim cum si cat stim din experienta noastra,dar niciodata sa nu ramai fixa pe ce spunem noi,ci pe ceea ce spune ginecologul tau si instinctul....
O zi super,aici e soareeeeee

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
yioanna_s spune:
un vot va rugam si pt noi dak se poate
www.luanababymall.ro/concurs/ STEFANIA ALEXANDRA
multumim
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/ 1 pag.
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
noi doi~.~stefania~alexandra~.~creste gaza mea
17.06.2009 
MONEAIOANA spune:
pai...am 23+ si durerile de spate sunt de fapt de coloana...prima data m-au luat durerile in zona coastelor de nu puteam respira si mi-am trezit sotu sa ma maseze la 4 noaptea...pe urma ma luau de sus pana jos zici ca statea sa se rupa si acum ma doare in zona lombara...dar doar coloana...si dimineata cand ma trezesc mai simt niste dureri la burtica in mom cand inspir ca acelea de febra musculara...cam atat...dar in 16 merg la control...abia ast sa vad ce spune dr
MONEAIOANA
23+ cu