Burtici fericite de septembrie-octombrie (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

'Neata!
Am reusit sa citesc ce ati scris in week-end, ca noi mai mult ne-am plimbat prin Mamaia, am mancat si am dormit. Ce imi place in week-end!
Raluk multumim de ingrijorare, dar eu am aflat abia a doua zi cand m-am uitat la stiri!

Cristina Ana am tot stat si m-am gandit la terase cu locuri de joaca pt copii, dar fara prea mare succces ca in Constanta nu prea avema asa ceva (bine in afara de McDonalds). Am vorbit cu o prietena care are un copilas de 3 ani si mi-a zis ca ei se duceau la o terasa in Mamaia, dupa ce treci de Hotel Rex catre marginea statiunii, dar nu a stiut sa imi zica numele. Oricum daca treci prin zona se vede! Distractie placuta!

24+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI tuturor piticilor! Si multe cadouri!

Selen, bine ca totul este in regula! Si ce bine ca ti-ai vazut grasunica!
Monica, sa-ti fie de bine in concediu!
Azi merg si eu la doctorul de familie ca sa vad de cand intru si eu in concedii!

24+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

clau uff .. imi pare rau pentru bufful facut de printesica .. pupam sa treaca mai repede bubita .. si eva a facut-o lata in parc vineri .. s-a dat la vale cu o masinuta, a ratat curba si a cazut cu fata de asfalt .. noroc ca am reusit sa-i atenuez un pic caderea .. dar si-a julit nasul si s-a harjit pe frunte, obraz si buzita .. i-am dat cu arnica si acum nu mai are decat buba la nas ..

mada

Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna dimineata tuturor,

Vreau sa le urez si eu La Multi Ani tuturor copilasilor si mamicilor de copilasi. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

Raluk, am vazut mai multe patuturi in ikea dar toate mi se pareau la fel. Nu m-a impresionat prea tare nici unul. Bine, nici eu nu m-am hotarat inca daca vreau unul micut si simplu sau ceva mai complicat. Vom vedea. Mai avem de cautat.

Imi pare rau pt copilasii care au suferit mici accidente. Vor trece pana se marita/insoara. Eu zic sa o intrebati pe Roxy ce e de facut pt ca al ei e mereu asa din ce l-a laudat. Ce zici Roxy.

Eu sunt mai bine azi, ma rog la DD sa fie totul bine cu bebelina mea. Cel putin sunt multumita ca am vazut-o vineri din nou la ecograf. Mi-a zis dr ca are 230g la 18sapt si 3 zile. Sper ca e in grafic.

Va pup si va doresc o zi excelenta voua si copilasilor vostri multe cadouri.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Selen ma bucur ca esti bine! Si eu m-am lovit in week-end in coltul de la mobila de bucatarie, nu a fost chiar grav, dar m-a durut un pic. Si m-am gandit la tine, ca tu te-ai lovit mai rau si bebe nu a patit nimic!

Claucia multa sanatate pentru Alessia!

Ellenutama bucur ca ti-a trecut supararea si ai reaparut printre noi

24+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

'Neata si la Multi Ani tuturor copilasilor, sa se faca mari si sanatosi !!!

selen, bravo ursulicai si lunile de sarcina ramase sa decurga fara cazaturi !

Pupam fatzucile lovite si mamicile ingrijorate !

O saptamana frumoasa, cu mult spor in toate, inclusiv la umplut capitolele !

Geani 25+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI tuturor copilasilor! Si multe cadouri!

+ 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele.La multi ani tuturor piticutilor de ziua lor.Fetle care au copilasi o intrebare va rog.Am un nepotel de 1 an si 5 luni.Problema este ca toti dintii de sus i s-au cariat.A fost sora mea cu el la dentist si i-a spus ca n-are ce sa-i faca.Chiar nu exista nimic sa-i dea?Sau sa-i faca ceva?In rest noi suntem bine imi simt bebelica cum "circula" toata ziua si noaptea chiar prin burtica.Nu mai simt doar mici lovituri.Este super.Inca ceva in momentele in care bebe nu misca voi o simtiti si asa la mana?Eu nu stiu sa-mi dau seama daca este ea.Va pup pe toate

+23 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Si eu sunt nascuta pe 7 iunie, scuze ca am uitat sa-mi dau data de nastere.
Accidente se intampla mereu cu astia mici. Crema de galbenele si arnica sa traiasca
A, eu mai am si cicatrol pentru cicatrici.

Diana 25 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Iulia, eu uneori simt la apasat o bila tare, vreo 3-4 cm diametru, banui ca e capul.

Diana 25 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput