Burtici fericite de septembrie-octombrie (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Va anunt ca avem 15 sarbatorite luna aceasta. Se pare ca iunie este o luna tare buna de facut bebei defapt septembrie

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

mie mi-au iesit 16 ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza

Dupa 4 zile lipsa, de-abia acum ma pun pe recuperat (nici nu mai stiu pe la ce capitol eram ultima data.....), dar m-am gandit sa va zic ultimele stiri despre noi: am fost sambata la control, ursulica e bine dupa cazatura de sapt trecuta (cica am avut noroc ca m-am lovit mai sus, deasupra uterului, deci n-a fost afectata nici placenta, nimic...), oricum daca era sa se intample ceva mi-a zis dr ca trebuia sa am simptome in maxim 24 de ore....are 911 gr, cica e mai grasuna cu 100 gr decat media pt 26 de sapt, dar nu-i nimic...eu am reusit iar performanta sa nu iau prea mult in greutate, doar 1.5kg, deci in total 4 kg pana acum, sunt mandra de mine
am mai aflat o veste buna, ca dr mea poate sa nasca si ea la noua maternitate privata din CT, deci ne putem gandi si la varianta asta...

va pup, ma apuc de recuperat (asta daca nu e sefu' cu ochii pe mine prea mult )

25+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

La multi ani tuturor copiilor!
Sa fiti sanatosi, norocosi, destepti, sa va ascultati parintii, sa le aduceti bucurii si sa fiti fericiti!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

AM facut-o amandoua o data , la listuta ma refer..? Posibil sa fi ratat pe cineva eu dar oricum sunt muuuuuuulte, nicio luna nu a fost asa.

Selen, ma bucur ca sunteti bine

Dana, mama ta nu mai vrea sa ia medicamentul sau nu il mai gaseste?? Te intreb pentru ca si eu iau.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 24+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ma duc sa ma bag in sifonier ca incepusem treaba prin a ma odihni

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 24+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

monica haha .. da, am facut-o amandoua odata .. n-are nimic ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grasunica80 spune:

Neata fetelor...
Ma bucur mult sa vad ca suntem din ce in ce mai multe..
Noi suntem bine, maine ne ducem la dr ca se pare ca am o usoara anemie si sa vedem cum o rezolvam...
Bebelina e foarte jucause... ... misca tot timpul..
Am o rugaminte, daca se poate: va rog sa ma treceti si pe mine la lista de gravidutze... (am vazut ca nu sunt )
DN: 24.11.1980
UM: 10.12.2008
DPN: 14.09.2009
Va multumesc mult si va pup ...
24+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

La multi ani pentru toti copiii, din burtici si cei de acasa, la Multi ani si pentru fetita mea de acasa, Alessiuta lu' mami care ma face sa ma gandesc cat sunt de fericita zilnic si mai des de atat!

Dupa ce i-am urat, acum sa o spun: a cazut si si-a spart buza si pe cea de jos si pe cea de sus, s-a julit la nasuc si sub nasuc, si in concluzie de ziua ei de copil cuminte are una bucata buza de sus umflata ca o patlagica
Si asta bineinteles numai din vina noastra, dupa ce toata ziua am fost in parcuri, s=a jucat frumos si a fost tare dulce si activa toata ziua, am venit in fata blocului, unde a alergat dupa copii (ce altceva poti face de altfel pe betonul din fata blocului, fara lopatele, jucarii, tobogane si alte activitati de pici?), era in panta si a cazut. Ea mititica a pus manutele in fata dar viteza era prea mare si a cazut cu gurita de asfalt . Asa imi trebuie daca nu ma invat minte ca ii trebuie parc si loc pt copii si nu asfaltul din fata blocului...
Sper numai sa se reduca umflatura, sangerarea s-a oprit imediat asa ca nu a mai fost cazul de cusatura, dar era tare amarata ca nu putea nici sa bea apa din biberon ca era prea umflata buzica

Dana, iar nu ai dormit bine? Of, sper sa treaca cat mai curand, desi acum vine bb2, si odata cu cresterea lor o sa vezi ca o sa treaca, nu e usor, dupa atatea luni de dormit intrerupt...numai cine trece prin asta stie cum este, totul se schimba, si eu eram zombie, cica lipsa acuta de somn are efectele alcoolului asupra creierului, nu ca te simti bine, ci ca e greu sa te concentrezi, etc. Dar va trece, o sa vezi, si o sa dormi ca o printesa in curand. Pupici lui Alessio ca mi-e tare drag - il si cheama ca pe fata mea.

Roxxy, ce mai faci?

Selen, felicitari pentru grasunica si pentru silueta ta! Wow, numai 1,5 kg...la mine inmulteste cu 4-5

Monica, spor la treaba, sifonier frumos iti urez!

Clau 23+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR
ELLENUTA bine ai revenit chiar ti se simtea lipsa
MONICA spor la treaba,se vede ca ai intrat in concediu
Sa aveti o zi minunata si cu cadouri pt copii mai mari ai burticutelor

22+

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata si de la noi si La multi ani! tuturor piticilor.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si24+

Mergi la inceput