Gemanutzele petrec - La multi ani!!! (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinabita


La mine, eu nu bine...mama internata de o saptamana...drumuri si tot asa...o luna de kakao...

Doina, sanatate multa mamei tale. Sper ca nu e ceva grav.
Sa mai vii pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

La multi ani, AIDA! Fericire, bucurii multe sa ai in viata, sanatate, un bebe sanatos, multa iubire si mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

La multi ani tuturor copilasilor vostri! Si la multi ani noua, tuturor, celor cu suflet de copil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Horoscop Gemeni, iunie 2009: Iubire si cuplu
Un fior de idealism romantic strabate luna iunie 2009. Inclini, cu alte cuvinte, mai mult catre visare decat catre actiune. Iar in momentele cand te trezesti, analizezi faptele printr-o logica rece, matematica, prea putin incurajatoare pentru sentimente.

Cu alte cuvinte, cam somezi sau... nu ti se prea leaga! Dar nu este bai, fiindca peste cateva saptamani vei avea parte de multa actiune, si o sa recuperezi cu varf si indesat.

Horoscop Gemeni, iunie 2009: Cariera si bani
Ai realizari in studii si colaborari la distanta, iar in prima decada din iunie 2009 apar si satisfactii de ordin material.

Te mai poti astepta sa se iveasca ocazii-surpriza de promovare si succes, cel mai probabil in decada a doua a lunii iunie 2009.

Dar exista si reversul medaliei: "inghiti" o doza considerabila de stres, te confrunti cu situatii neprevazute, care-ti dau planurile peste cap, iar unele lucruri nu-ti ies din prima, ci abia dupa multa insistenta.

Horoscop Gemeni, iunie 2009: Forma fizica si echilibru psihic
Soarele in Gemeni iti confera energie in primele doua decade din iunie 2009.

Psihic, nu prea esti in forma in prima jumatatea a lunii, cat Mercur, stapanul tau, se afla in casa a XII-a. Si oricum, cam toata luna iunie 2009, cu una calda si-una rece, traiesti intr-o stare de agitatie si surescitare.

Poate ca n-ar fi rau sa bei niste ceaiuri calmante.

Horoscop Gemeni, iunie 2009: Sfatul eAstrolog.ro
Pazeste-ti spatele! Neplacerile ataca subversiv, din dosul cortinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Horoscop Gemeni Iunie 2009

Intelect:Mercur tranziteaza zodia Taurului, iar din 14 iunie va trece in Gemeni. Aceasta aduce o comunicare originala, intuitiva cu multa capacitate de improvizatie, fapt care va poate aduce mari beneficii. Memoria va va functiona bine, intuitia va va ajuta sa gasiti solutii eficiente, dar va trebui sa cautati sa fiti cat mai pasnic si constructiv. Ar fi bine sa evitati certurile. In a doua parte a intervalului veti actiona mult mai ingenios si eficienta voastra va creste.
Sanatate: In perioada urmatoare puteti avea probleme cu ochii sau cu rinichii. Sunteti predispusi la disfunctionalitati si infectii ale organelor genitale. Puteti avea si unele probleme care sa afecteze urechile si zona gatului.
Profesie: La serviciu vor aparea schimbari pozitive, neasteptate, datorate tranzitelor Jupiter si Neptun prin Varsator pe intervalul casei a 10-a. Relatia cu sefii va merge foarte bine si totul va merge din plin.
Bani: La nivel financiar veti avea probleme datorate prezentei lui Pluto in casa a 8-a. Veti avea de facut fata multor cheltuieli si va veti descurca cu dificultate. Incepand din 14 iunie Jupiter va intra in miscare retrograda ceea ce va amplifica problemele financiare.
Dragoste: Venus tranziteaza zodia Taurului, iar din 6 iunie va trece in Gemeni ceea ce indica o perioada destul de linistita in viata voastra sentimentala. In ultima parte a intervalului relatia cu partenerul de viata va fi marcata de discutii si certuri. Incercati sa fiti pasnici si sa nu raspundeti la provocari.
www.roportal.ro/horoscop/iunie_2009/gemeni.htm" target="_blank">Sursa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

LUNA IUNIE 2009


Inima īti bate mult mai tare, dar oare pe cine ti-au c#259;zut ochii? Pe un bun prieten, cu care ai avut pān#259; acum relatii pur amicale, dar luna aceasta īl descoperi cu alti ochi. Formati un tandem dinamic, v#259; stimulati unul pe altul, dar dep#259;siti un pic faza de pur#259; colegialitate si alunecati spre o zon#259; sensibil#259;. Poate fi vorba de o atractie spontan#259;, cum nu ai mai simtit pān#259; acum, desi e greu de crezut c#259; duce spre o relatie definitiv#259;. Consider#259; totul un flirt si cam atāt, f#259;r#259; s#259;-ti faci prea multe iluzii, pentru c#259; asa cum se aprinde, asa se stinge... Ai ceva de īnv#259;tat din aceast#259; experient#259;, deci nu visa cu ochii deschisi!

Planul profesional e un carusel de evenimente. Se nasc planuri noi īn mintea ta, stimulat si de tovar#259;sii de munc#259;, dar ca s#259; aib#259; viitor, e nevoie de unele renunt#259;ri. Practic, pui punct unui capitol pentru a face loc noului s#259; intre īn cariera ta. Esti pus īn fata unei decizii grele – familie sau carier#259;? – dar amāndou#259; ti se par la fel de importante. P#259;rintii sau rudele īti spun una, partenerul de viat#259; te īmpinge spre altceva, iar tu trebuie s#259; faci ordine īn viata ta. Dai prioritate familiei, ca un sot devotat si p#259;rinte iubitor...

Banii se duc cāt ai bate din palme, mai ales pe pl#259;ti administrative legate de cas#259; si confort familial. Evident, trebuie s#259; mai renunti la unele puncte de pe lista de cump#259;r#259;turi, ca atare economiile vor fi la ordinea zilei, dar tot īti r#259;māne gāndul la un obiect pe care nu-l poti cump#259;ra acum. Amān#259;-l pe alt#259;dat#259;, cānd poate vei sta mai bine cu banii, sau poate īl iei f#259;r#259; stirea familiei?

Durerile de cap nu te mai las#259; īn pace, dar recunoaste c#259; toate aceste probleme sunt legate de viata trepidant#259; pe care o ai. Cāt timp nu te linistesti si dac#259; nu o lasi mai moale cu munca si cu viata social#259; destul de īnc#259;rcat#259;, nu se poate vorbi de o stare de s#259;n#259;tate acceptabil#259;. Cāteva crize te cam tin acas#259;...


Special pentru mame - Uneori te mai eschivezi de sarcinile tale casnice pentru a te dedica doar copilului. Cauti scuze īn fata celorlalti membri ai familiei de ce nu ai timp de ei, de ce nu ai terminat māncarea... dar adev#259;rul e c#259; cel mic te atrage mai mult acum. Preferi s#259; iesi cu el la plimbare, s#259; te joci, s#259; īl scoti īn lume, s#259; te ocupi de educatia lui, considerānd c#259; cei mari se pot descurca si singuri. Cele mai frumoase momente le tr#259;iesti īn medii cu multe persoane, dar īn centrul tuturor se afl#259; copilul!
www.acvaria.com/horoscop.php?t=gemeni&p=horoscopul_lunii" target="_blank">Sursa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ral, nu e grav, dar nu e nici bine, e varsta(67 ani)si cu tot ce aduce ea.nu se mai pot vindeca, doar ameliora sau agrava...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

huh , cam naspa

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinabita

Ral, nu e grav, dar nu e nici bine, e varsta(67 ani)si cu tot ce aduce ea.nu se mai pot vindeca, doar ameliora sau agrava...

sper sa fie prima varianta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

huh , cam naspa

ce e naspa, Aida? ce s-a intamplat?

Mergi la inceput