vuitoane
Raspunsuri - Pagina 24
blue eyes spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui ionica Blue eyes, Geanta unei femei este aproape ca si o carte de vizita,o doamna avocat de exemplu va purta pretutindeni o geanta eleganta ,de calitate ,stilata si sobra.
Eu intelesei ca a avea stil nu e de ajuns sa ai o geanta cu eticheta sclipitoare. |
Da, dar geanta e totusi un accesoriu. La fel si curelele, manusile etc...
Stiulul incepe de la piele, de la parfum, de la lenjeria intima, de la mers, de la expresia fetei, de la par. Accesoriile trebuie sa-ti sublinieze personalitatea si e o arta sa stii sa faci asta. Geanta e ultimul obiect pe care-l iei cand iesi din casa, dar daca dedesubt ai chiloti patrati de la supermarket, neasortati cu sutineul, un parfum care nu se potriveste personalitatii, o unghie rupta, tot degeaba ai LV!
Un exemplu simplu di propriul budoir: Eu folosesc parfumurile in functie de starea mea sufleteasca in acea zi, de materialul si culoarea garderobei; ce merge cu casmirul, nu merge cu bumbacul; ce se potriveste albului, nu se potriveste albastrului.
Suferinta din dragoste e de preferat celei din lipsa de dragoste.
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue eyes Da, dar geanta e totusi un accesoriu. La fel si curelele, manusile etc... Stiulul incepe de la piele, de la parfum, de la lenjeria intima, de la mers, de la expresia fetei, de la par. Accesoriile trebuie sa-ti sublinieze personalitatea si e o arta sa stii sa faci asta. Geanta e ultimul obiect pe care-l iei cand iesi din casa, dar daca dedesubt ai chiloti patrati de la supermarket, neasortati cu sutineul, un parfum care nu se potriveste personalitatii, o unghie rupta, tot degeaba ai LV! Un exemplu simplu di propriul budoir: Eu folosesc parfumurile in functie de starea mea sufleteasca in acea zi, de materialul si culoarea garderobei; ce merge cu casmirul, nu merge cu bumbacul; ce se potriveste albului, nu se potriveste albastrului. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ Suferinta din dragoste e de preferat celei din lipsa de dragoste. |
aaaaaaaaaaah, lesin. mai blue eyes, sora-mea de gandire si simtire pe la alte subiecte, tocmai tu sa te legi de-o unghie rupta? :-)) da-o-ncolo de unghie, si ce daca s-a rupt? arunci ditai geanta plina de stil pentru atata lucru? ca, ma gandesc, daca te-apuca pe strada. si anume, ruptul unghiilor. nu mai pui dreptu' inaintea stangului de jena ca te vede pitipoanca si rade de tine?
ce-s aia chiloti patrati de la supermarket? vand astia chiloti la pachet cu vinete si cartofi? :-))si daca nu-s asortati cu sutienul, ce gandeste domnul, oare? ca, mvaaaai, ce dezamagire, si io care credeam ca e femeia visurilor mele - papusica perfecta, robotelul cu unghii de otel, mimoza cu chiloti absolut stilistici. haide mai! ca si tu ai raspunsul tot la semnatura, ca Ingrid!
Ingrid, vorbeste, mama draga, de frumusetea barbatului, abia astept. ca m-am saturat de genti. :-))
Adela99 spune:
| citat din mesajul lui conchita esti femeie de succes? [..] par scurt (lung, cica e dovada de superficialitate) |
nu-i chiar asha, uite doar unu' din exemple de femei de succes cu par lung
www.dn.se/polopoly_fs/1.795708!image/1246168753.jpg" target="_blank"> Julia Timosjenko si aici despletita
cat pe ce s-o pomenesc si pe Palin
ilse spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue eyes
Da, dar geanta e totusi un accesoriu. La fel si curelele, manusile etc... Stiulul incepe de la piele, de la parfum, de la lenjeria intima, de la mers, de la expresia fetei, de la par. Accesoriile trebuie sa-ti sublinieze personalitatea si e o arta sa stii sa faci asta. Geanta e ultimul obiect pe care-l iei cand iesi din casa, dar daca dedesubt ai chiloti patrati de la supermarket, neasortati cu sutineul, un parfum care nu se potriveste personalitatii, o unghie rupta, tot degeaba ai LV! Un exemplu simplu di propriul budoir: Eu folosesc parfumurile in functie de starea mea sufleteasca in acea zi, de materialul si culoarea garderobei; ce merge cu casmirul, nu merge cu bumbacul; ce se potriveste albului, nu se potriveste albastrului. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ Suferinta din dragoste e de preferat celei din lipsa de dragoste. |
Bine zis si as adauga si de la dinti, cate femei d-astea asa-zis-care-se considera-ele, nu altii sa fim intelesi, elegante
, nu aveau geanta bling-bling-brand-nume-cunoscut, si aveau o dantura de-ti venea sa te impusti, adica vezi Doamne aveau bani sa dea pe geanta, dar nu si pe o ingrijire dentara regulata
.eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
ladyJ spune:
Allure, ori eu nu ma exprim bine ori tu nu intelegi ce scriu.
Pentru unele femei, guess este UN LUX. Este nedrept sa le consideri pacalici!Treaba ta daca vine una cu un guess si te zgarie pe retina. E chiar doar treaba ta!
Si ´´Luxul´´ tau este considerat de altele un mare fass.Este evident, treaba lor.Vorbim de un termen relativ.Luxul este relativ.
Asadar, Ingrid draga, daca tot detii o geanta guess, eu zic sa o arunci maica, ca cica prostesti lumea pe fata daca o porti.![]()
Uite Conchita, exita oameni care nu doar ca ´´se dau mari´´ ca luxul lor e mai lux decat al altora
dar se simt si lezati de o sigla de 50 de dolari in AMERICA, si vreo 18 milioane in Romania.
blue eyes spune:
| citat din mesajul lui conchita ce-s aia chiloti patrati de la supermarket? vand astia chiloti la pachet cu vinete si cartofi? :-))si daca nu-s asortati cu sutienul, ce gandeste domnul, oare? ca, mvaaaai, ce dezamagire, si io care credeam ca e femeia visurilor mele - papusica perfecta, robotelul cu unghii de otel, mimoza cu chiloti absolut stilistici. haide mai! ca si tu ai raspunsul tot la semnatura, ca Ingrid! |
Mai, nu stiu cum e un USA, dar aici la supermarket gasesti di tãti: de la barabule la chiloti tetra.
Eu nu ma imbrac pentru un EL, ma simt bine daca sunt in armonie cu mine insami, de acolo pleaca stilul.
ilse spune:
Mai, nu stiu cum e un USA, dar aici la supermarket gasesti di tãti: de la barabule la chiloti tetra. Eu nu ma imbrac pentru un EL, ma simt bine daca sunt in armonie cu mine insami, de acolo pleaca stilul. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ Suferinta din dragoste e de preferat celei din lipsa de dragoste. |
Si aici gasesti
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
blue eyes spune:
| citat din mesajul lui ladyJ Pentru unele femei, guess este UN LUX. Este nedrept sa le consideri pacalici!Treaba ta daca vine una cu un guess si te zgarie pe retina. |
Aoleo, cand vad Ghes, imi vine in mine o tipa care vorbea cam asa:"Da-o-n p--a mea de treaba, io daca nu am Ghes si Chelvin Clein, nu ma simt bine. Am bani si ii cheltuiesc cum vreau io."
conchita spune:
mah frumoaselor, minunatelor, desteptelor, alea alea: de ce trebuie sa intrati in standardele altora sau sa creati standarde pentru suratele noastre? nu exista tipar al frumusetii si uniforma, prin definitie, nu e stil! or asta cu brandurile, "regulile" de vestimentatie pentru diverse ocazii, etc exact asta sunt, tipare create arbitrar de unii si-altii, de cele mai multe ori pe criterii consumiste. ma uit la americani, slapi, pantaloni capri, bluze cu rever la femei sau dintr-alea de gravide cu dantela de perdea. de ani si ani de zile de cand sunt aici, asta e uniforma nationala. desigur ca veti veni sa-mi spuneti ca slapii sunt confortabili si ca la voi in cartier lumea umbla pe tocuri si ca, vai, ce anturaje declasate am eu, dar tot am dreptate. suntem femei si atat de influentabile de reclame si de geanta vecinei si uitam atat de repede sa ne conservam frumusetea ca individualitate si sa ne pastram personalitatea nealterata de stampilele si etichetele si brandurile care este. uof, greu mai construiesc io feminismu' cu voi!:-))
ladyJ spune:
Aoleo, cand vad Ghes, imi vine in mine o tipa care vorbea cam asa:"Da-o-n p--a mea de treaba, io daca nu am Ghes si Chelvin Clein, nu ma simt bine. Am bani si ii cheltuiesc cum vreau io." Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ Suferinta din dragoste e de preferat celei din lipsa de dragoste. |
Pai exact ce ziceam. Pentru unele e maare chestie sa aiba o astfel de geanta. Pot eu sa le judec?
ATITUDINEA este foarte importanta! Iar tipa de care zici e o paparuda, chiar daca ar cumpara hermes.
Daca e sa judecam toate bradurile astea menite sa sara in ochi, cu siguranta ca judecam atat guess-ul cat si LV-ul cat si x cat si y deopotriva!
Judecam expunerea nepotrivita? OK. Nimic mie nu-mi plac doamnele parvenite care etaleaza in cel mai nepotrivit mod ORICE geanta branduita.
Dar totusi, sa nu judecam posibilitatea financiara a unor femei, dandu-ne mari cu ´´luxul´´ nostru, pentru ca nu se cade.Daca facem asta intram in categoria pusa pe tapet de Conchita: prostie si sclavie a oricarui brand.