vuitoane
Raspunsuri - Pagina 25
conchita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Adela99
nu-i chiar asha, uite doar unu' din exemple de femei de succes cu par lung www.dn.se/polopoly_fs/1.795708!image/1246168753.jpg" target="_blank"> Julia Timosjenko si aici despletita cat pe ce s-o pomenesc si pe Palin |
pai pioniere dintr-astea ne trebuie noua aici pe dc, ca singura nu mai fac fata. :-)))
nu o vad de la gat in jos. daca e intolita si ea masculin, si anume cu celebrul costum "sobru" si care "impune autoritate", pantofi sa nu i se vaza calcaiele sau degetelele, geanta maro, ii dau 5 din 10 la lectia cauza nobila. :-))
ilse spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui conchita
pai pioniere dintr-astea ne trebuie noua aici pe dc, ca singura nu mai fac fata. :-))) nu o vad de la gat in jos. daca e intolita si ea masculin, si anume cu celebrul costum "sobru" si care "impune autoritate", pantofi sa nu i se vaza calcaiele sau degetelele, geanta maro, ii dau 5 din 10 la lectia cauza nobila. :-)) nimic |
La Iulia Timosenko e si chestie de "imagine", ori stim bine ca poarta coafura specifica Ukrainiei cu coditele rasucite in jurul fruntii, deci e si chestie politica, nu ca asa a visat ea noaptea ca-i sta bine...ci ca da bine la electorat
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
blue eyes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ilse so...eu am inteles perfect ce vrea conchita sa zica...restul am vaga banuiala ca se fac ca n-au inteles .eu si 3 banditi: ilse, sven si thor |
Suferinta din dragoste e de preferat celei din lipsa de dragoste.
ilse spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue eyes
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ Suferinta din dragoste e de preferat celei din lipsa de dragoste. |
hehehe...bravo, ai dat rezumatul pentru cine nu intelegea
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
Allure spune:
| citat din mesajul lui conchita pai, Xio, io din fraza aia inteleg ca, pe langa pitipoancele cu LV, mai avem si pitipoancele cu Guess care, numai si numai pentru ca au brandu' pe geanta, vor sa le scoata ochii alora care n-au. e vorba despre atitudine. dom'le, inteleg ca ne scoata ochii cu realizari de seama pe liniile profesie, educatie, lecturi, caracter, munca in folosul societatii, de-astea, daca ma'ntelegi. adica, dupa ce ca-s superficiale, mai baga-n ochi si-un amarat de Guess, nu importa ca la miorita e lux, ca-n lumea mare nu e. si nu despre luxul facatura vorbim, ca altfel devine atitudinea si mai ridicola. adica si daca ai Guess si ai dat tot salariul pe el - ca, mdeh, la romanika e cum ziceti tu si LadyJ, saracie - pai sa-ti fie de bine si sa-ti tina de foame o luna si sa-ti plateasca restantele la intretinere. ![]() io tot nu pricep ce e asa greu de inteles: nu va mai dati mari cu branduri (ieftine/scumpe), alea care va dati, ca efectul e invers pentru cunoscatorii de moravuri contemporane, aka eu si restul celor care gandesc ca mine - ca femeia nu trebuie sa dovedeasca nimic nimanui cu lucruri de imprumut (branduri), este minunata oricum, iar valoarea ei e data de altceva. nimic |
Multzam. Singura care a inteles...
Ingrid, imi pare rau ca nu am inteles mesajul tau. Uite ca mi se intimpla si mie...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
blue eyes spune:
Da, noua oamenilor de rand, care avem salariul de cateva mii de €, ni se pare aberant sa dai o asemenea suma pe o geanta. Stau si ma intreb: dar daca am fi milionare, am mai gandi asa? Sigur ca nu, 3.000 $ pe o geanta ar intra in normal, ar fi un chilipir. Preturile sunt umflate, pentru exista cumparatori.
Suferinta din dragoste e de preferat celei din lipsa de dragoste.
ladyJ spune:
| citat din mesajul lui blue eyes Da, noua oamenilor de rand, care avem salariul de cateva mii de €, ni se pare aberant sa dai o asemenea suma pe o geanta. Stau si ma intreb: dar daca am fi milionare, am mai gandi asa? Sigur ca nu, 3.000 $ pe o geanta ar intra in normal, ar fi un chilipir. Preturile sunt umflate, pentru exista cumparatori. Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea! Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! _ Suferinta din dragoste e de preferat celei din lipsa de dragoste. |
Cu siguranta ca nu am gandi asa.
Insa tocmai asta vrea sa sublinieze Conchita: exista femei care isi cumpara o geanta de cateva mii de euro, dand tot salariul pe ea, doar pentru a avea ´´geanta de firma´´.
Pentru milionarii in euro, geanta aia de 3000 de euro e neinteresanta.
Pentru cei cu salarii de 3000 euro, e o provocare.
Pentru cei cu salariu de 500 euro, e un mare lux.
Pentru cei cu salariul sub 500 de euro, este un vis.
miki68 spune:
| citat din mesajul lui ladyJ Pentru cei cu salariul sub 500 de euro, este un vis. |
Utopic, in cele mai multe cazuri
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Adela99 spune:
| citat din mesajul lui conchita stilul este omul, continui sa sper ca asa gandeste cat mai multa lume. ce sper eu este ca atunci cand imi vorbeste cineva, se uita direct in ochii mei, nu trage ocheade la etichetele pe care le port, nesigur cum sa ma...eticheteze, adica. |
io sustin in continuare cu riscu' sa credeti ca n-am inteles despre ce e vorba in propozitie. da' stilu' e omu'. si omu' e complex. prin alegerea tinutei avem posibilitatea sa ne exprimam individualitatea, personalitatea, gustul. si daca consider ca pot face toate astea printr-un brand sau chiar mai multe si daca mai am si bugetul necesar, de ce nu?
io privesc interlocutorul in ochi cand imi vorbeste si daca mai arata si dupa gustu' meu il privesc in ochi chiar daca nu vorbeste :)
ui' Julia pe de-a-ntreaga :)
Ingrid S spune:
LadyJ, uite ca daca imi placea geanta aia Guess (bat-o frasu', cine m-a pus sa spun de ea) o purtam fara nici un fel de complexe, pe cuvant, putea sa coste si un euroi, nu ma simteam ciudat deloc. Acu' ce sa fac, i-o las fiica-mi mostenire de familie, poate se pelungeste criza si isi face bani de paine cu ea.![]()
Conchita, nuuu, nu vreau sa vorbim despre frumusetea barbatilor, ca pentru mine la un barbat asta e fix zero, conteaza altceva.![]()
Allure, nu-s suparata, doar ca a iesit asa o ciudatenie dupa mesajul meu...curat piesa Mult zgomot pentru nimic. Si pana nu cade pe mine ploaia de aur a lui Jupiter, n-am cum sa-mi cumpar nici un fular Hermes....desi primul lucru ar fi o masina..aia a visurilor mele, ce tzoale, ce accesorii? Fleacuri..
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

.