vuitoane
Raspunsuri - Pagina 16
dooku3 spune:
Exista umani de sex feminin care au si contul in banca,si fatada,si mansarda aranjate bine.E chiar atat de greu de acceptat?:)Precum exista si cele cu doar un etaj aranjat,etc etc...va inchipuiti unde am mai pierde noi timpul sa ne "ciondanim" daca am fi toate scoase la sablon...banal..
Eu cateodata port si roz![]()
ladyJ spune:
Hai mai, ca parca suntem un cor de maicute![]()
Aratati-mi si mie femeia aia care nu vrea sa fie frumoasa si atractiva pt sexul opus. Ori e dusa cu pluta ori e barbat, va spun eu![]()
Nu cred ca barbatul a ´´educat´´ femeia sa fie ingrijita, machiata, frumoasa. Asta e un mare fsss.
FEMEIA, a apelat intotdeauna la trucuri de frumusete, pentru a atrage barbatii. S-a prins femeia ca barbatul VEDE si -i place, asadar a inceput sa se machieze, sa-si puna bijuterii, etc. Si nu de la LV incoace, ci de mii de ani.
Asa e femeia croita, ce sa-i faci? Adica fetele alea din Egiptul antic vedeau reclame la TV care le spala creierul? Nu...isi puneau doar imaginatia in plicare, cucereau, ademeneau, cunoasteti ...![]()
Femeia VREA sa-i faca placere barbatului, sa fie admirata, ce Dumnezeu! Ce spui tu, Conchita, suna cam asa: barbatii au impus femeilor sa fie frumoase,ele sufera din cauza asta, nesimtitii de barbati perversi´´.
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ladyJ Ce spui tu, Conchita, suna cam asa: barbatii au impus femeilor sa fie frumoase,ele sufera din cauza asta, nesimtitii de barbati perversi´´. |
ba eu nu-s nici o maicuta, is wild.

si cred ca am o problema cu exprimarea, ca nu se intelege deloc ce spun. eu nu sustin antiteza intelectuala/eleganta/cu stil vs LV, ci sclavia ETICHETEI, a brandului! daca esti intelectuala si-ti place LV, indiferent de eticheta, e una. dar daca esti orice, intelectuala sau nu, si tot ce te intereseaza la o sacosa este EXCLUSIV eticheta, atunci esti subiectul maniei mele proletare. ups, am zis proletara. e clar, nu-s milionara, nu am acces la LV, deci e vorba de invidie de clasa - precis asta o sa intelegeti.
recitesc si vad ca am mai scris asta de nush cate ori, deci e clar, nu eu am o problema de exprimare, ci suferim mai multe de indignarea proletara, din vocatie. trebuie sa contrazicem orice, chiar si evidenta.
XIO spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
opusul lu LV nu e neaparat "stilul", nu e obligatoriu "eleganta" - alte sorcove publicitare, alte concepte de inlantuit femeia moderna: daca nu porti brandul asta si pe-asta si pe-alalalt (a se citi daca nu ai minimum atatia bani), e clar, n-ai stil si nu esti eleganta. multe zic ca o femeie cu stil arata bine si cand isi pune o carpa pe ea, dar cine se inghesuie, oare, la magazinul de carpe? nimeni. isteria shoppingului la femei e data de nesiguranta care, bineinteles, e educata intensiv de sute de ani de catre barbat - principala ocupatie a femeii trebuie sa fie imaginea. trebuie sa arate super ca sa faca placere barbatului. bineinteles ca acum o sa imi raspundeti ca femeile din ziua de azi se imbraca pentru placerea proprie, dar eu tot cred ca si vecina/vecinu au o contributie importanta la fenomen, altfel nu si-ar da unele leafa pe un an pe o sacosa made in cfr. nimic |
Conchita , calitatea face totul. Nu trebuie sa fie material cu o eticheta cu renume cusuta pe el , dar trebuie sa fie material de calitate si nu o carpa.
ca dovada, ma intreb pe strada de ce se zgarcesc unele femei sa cumpere haine de bazar , ieftine , materiale oribile care arata oribil , ieftin , trist , cand pot sa-si cumpere altceva.
Si aici nu ma refer la cele care intr-adevar nu au bani , ci la cele care vor sa para bine imbracate , dar fac praf toata tinuta cu un accesoriu sau cu ceva care urla de ieftin ce e .
Vorbesc din punctul meu de vedere : normal ca vreau sa fiu admirata si de altii. Eu ma iubesc pe mine si cu o bucata de hartie pe cap
Dar cand primesc complimente mi se ridica incetisor colturile gurii si creste moralul. Sincera sa fiu , mi-e greu sa cred ca exista femei carora nu le pasa de un compliment.
Ne facem SI mai frumoase (
Eu cred insa ca tu te referi la femeile care poarta ceva doar ca sa fie admirate , desi nu se simt deloc bine, facand astfel un sacrificiu pt. imaginea lor.
Cum ar fi de exemplu sa ma urc pe niste tocuri incomode , cu un taior frumos si un ruj rosu aprins doar asa , ca sa ma admire nea' marin , iar in tot timpul asta eu sa ma simt ca dracu' pen'ca rujul rosu nu-mi place , taiorul nu ma caracterizeaza si pantofii astia sunt incomozi.
Sper ca ati inteles ceva din ce-am scris
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
conchita spune:
| citat din mesajul lui ruxij De fapt treaba e data de orgoliu, atat la femei cat si la barbati (ca nu suntem doar noi vinovate de asta). De aia ne luam nu numai sacose CFR, ci si case mai mari, masini mai bengoase sau ne laudam cu copiii care sunt care mai de care mai geniali. Acum depinde si cum se valorifica fiecare. Adica si eu cad in pacatul orgoliului din cauza caruia fac unele lucruri. Dar fac acele lucruri si nu fac altele, pt ca ma valorific diferit fata de alta persoana, adicatelea orgoliul meu nu e gadilat de sacose CFR, chiloti de marca sau fuste roz Edit: si da, probabil multe se valorifica f.f. mult pe baza impresiei pe care o produc sexului opus. Adica nu esti atragatoare pt. sexu' opus, esti zero. |
uite, ruxij a inteles, deci problema nu e la mine. :-))
ionica, raspuns tipic: daca nu apreciez brandul x, inseamna ca fac lobby pentru brandul y. cand io zic aici pana la ragusire ca BRANDUL e evil. :-)))
conchita spune:
| citat din mesajul lui XIO Eu cred insa ca tu te referi la femeile care poarta ceva doar ca sa fie admirate , desi nu se simt deloc bine, facand astfel un sacrificiu pt. imaginea lor. Cum ar fi de exemplu sa ma urc pe niste tocuri incomode , cu un taior frumos si un ruj rosu aprins doar asa , ca sa ma admire nea' marin , iar in tot timpul asta eu sa ma simt ca dracu' pen'ca rujul rosu nu-mi place , taiorul nu ma caracterizeaza si pantofii astia sunt incomozi. Sper ca ati inteles ceva din ce-am scris |
si Xio a inteles, uraaa! ah, iubesc limba romana - limpede ca izvoru' de munte. :-))
la faza cu "urla de ieftin ce e", imi amintesti de tati de sonia: ne uitam in galantar la doua produse identice, unul e de marca si mai scump, altul mai ieftin. io citesc ingredientele, vad ca ala ieftin are mai putin zahar, mai putina sare, fara corn starch, dar NU, trebuie sa-l cumparam pe-ala de brand, ca precis pretul asigura calitatea. snobism pur!

conchita spune:
| citat din mesajul lui dooku3 Exista umani de sex feminin care au si contul in banca,si fatada,si mansarda aranjate bine.E chiar atat de greu de acceptat?:)Precum exista si cele cu doar un etaj aranjat,etc etc...va inchipuiti unde am mai pierde noi timpul sa ne "ciondanim" daca am fi toate scoase la sablon...banal.. Eu cateodata port si roz |
iar tu ai inteles din parti. ce e de acceptat la sclavagismul brandului? e umilitor. nu ma ciondanesc, ci am misiune sa eliberez femeia de sub jugul brandului. :-))
eu port roz foarte des.
ocebine spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
ba eu nu-s nici o maicuta, is wild. ![]() si cred ca am o problema cu exprimarea, ca nu se intelege deloc ce spun. eu nu sustin antiteza intelectuala/eleganta/cu stil vs LV, ci sclavia ETICHETEI, a brandului! daca esti intelectuala si-ti place LV, indiferent de eticheta, e una. dar daca esti orice, intelectuala sau nu, si tot ce te intereseaza la o sacosa este EXCLUSIV eticheta, atunci esti subiectul maniei mele proletare. ups, am zis proletara. e clar, nu-s milionara, nu am acces la LV, deci e vorba de invidie de clasa - precis asta o sa intelegeti. recitesc si vad ca am mai scris asta de nush cate ori, deci e clar, nu eu am o problema de exprimare, ci suferim mai multe de indignarea proletara, din vocatie. trebuie sa contrazicem orice, chiar si evidenta. nimic |
Nu ma bag neaparat la LV (ca pentru mine e lux si-s de acord ca sacosa CFR este total neinspirata)...dar eu, de exemplu am partea de jos (aka "bottom") mai mare ca sus...deci in mare majoritate taioarele care se vind in magazinele americane nu mi se potrivesc...imi trebuie 2 marimi diferite. Stiu sigur ca Banana Republic vinde taioare (fusta separat de haina) care imi vin ca turnate. Cum naiba sa nu ma duc mereu acolo cind stiu ca merg la sigur: imi vin perfect (nu trebuie modificate in nici un fel), au o calitate buna (le pot purta de zeci si zeci de ori fara puricei) si nu pierd timp cautind bezmetica prin 1000 de magazine (urasc mall-urile cu pasiune)?
Zau ca nu scrie pe taior Banana Republic...numa io stiu...
Loialitatea fata de "brand" nu este intodeauna un snobism...aici nu sint de acord cu tine...exista "sclavie de brand" si din alte motive (exclusive de pitipoance cu LV la brat in tramvai care nu si-au platit abonamentul la mobil).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
conchita spune:
ocebine, dar tu alegi in functie de calitatea care ti se potriveste, faptul ca brandul x iti ofera asta e colateral! am mai explicat. daca, sa zicem, ti-ar veni bine fustele de la walmart, dar ai cumpara BR pentru ca altfel ti-e jena sa te imbraci de la walmart, ar fi facut subiectul discutiei de fata.