FIV la Cluj 22

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ce faceti fetelor???
maddutz o iei razna?? bine , bine!!! stai tu cuminte si arunca termometrul ala!!!tu ai zis ca te comporti 2 saptamani ca o gravi!!!
pai sa vad!!
mara si eu am avut saptamana trecuta o zi nasoala , dar a doua zi am zis : gata!!! ce rost are sa ma stresez ca nu se schimba situatia!!
si am fost iar cu zambetul pe buze!! lumea care ma vede chiar crede ca nu am nici o problema!! adevarul e ca nici nu arat asta!!! si uite asa sunt optimista si vesela toata ziulica, pe ploaie , pe soare...asta e!!
nadia, scumpa nu ti fie frica , pastreaza ti calmul , stii ca esti pe drumul cel bun!! daca trebuie , trebuie!! si eu am facut o operatie laparoscopica, nu e asa grea..mult noroc iti doresc !!
a propos eu cred ca la spital o faci , din moment ce iti trebuie adeverinta pt internare si altecele...
uratico, hai nu le lasa pe fete singure , ca numai prostii fac si doar pe tine de asculta!!!ne e dor de tine...fa ti aparitia, de urgenta!!!

Mergi la inceput

hehe , pensie??? lasa ca v ati plictisi voi!!! eu nu lucrez de o vreme buna , e drept fac ce vreau !! dar mi e dor si de un program , dorm mult , ma distrez, offf mai putin invat...
azi am avut examen la franceza , daca nu eu atunci cine sa ia 10...
a propos maddutz la penultimul examen de franceza tu m ai dus la scoala...cand mai vi in baia mare sa ma cauti neaparat!!!
hehe si aulinul mi a trecut!!! dar sa vezi ce am patit: in ziua cu pricina (cand eram in butoi, sapt trecuta), m a durut capul ingrozitor si am luat 3!!! dupa , am crezut ca mi plezneste, eram si la cm... deci si de aceea era o zi proasta!!! offf dar mi a trecut , si aulinul o sa l iau doar in caz de urgenta..si nu mai mult de 1!

Mergi la inceput

am aparut eu , ati disparut voi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

brunadria bine ca ai aparut sa ma ajuti sa o bat pe maddutz daca o fi cazul. Tu o tii si eu ii dau da inainte ii aruncam termometrul ala. Io cred ca ai luat 10 la franceza
Maddutz la mine chestia cu termometrul n-a tinut sa stii, ca am avut tot peste 37 da eram gravida ciuciu Asa ca dupa mine, testul de singe e sfint.Eu nici barza sau clear blue nu mai fac ca nu mai suport sa vad doar o liniuta, fac alergie Asa ca test de singe lasa termometrul

Mergi la inceput

lilicica tu ce mai faci? ce planuri ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

Buna fetelor MADA FI OPTIMISTA caci esti gravida mai mada te invit cu Mara la mol Mara nr 0748953268 ma asteapta bebe ii este foame ne intilnim la o cafa mare Mada zicea o data ca vine dadaca Bruni Uratica CATALIN IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Mara ca m-ai intrebat ce planuri am?.... deocamdata am luat o pauza, cred ca pana dupa concediu.... acum am examene, apoi din 18 iulie mergem in concediu, probabil o sa reiau din august sau septembrie..... dar nu stiu exact care va fi planul de bataie atunci.
Va citesc zilnic.... sunt cu sufletul alaturi de fiecare, acum cel mai aproape de Maddutz, care ne va da vestea cea mare nu peste mult timp.
Dar unde este Uratica noastra?.... a dat bir cu fugitii......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

no gagici..am aprut si eu..dar vin cu scutire de la medic..din pacate nu a fost netul de vina-ci socata care am facut-o la fel de buna ca a lui madutz..
uff..breaza cum sunt-m-am urcat in copac sa adun flori de soc..s-a rupt creaca cu mine(asta ptr ca am reusit sa ma ingras si eu-fac haz de necaz ce sa mai)si ioti-asa m-am trezit cu burta de pamant-ca de..capul nu puteam sa mi-l sparg!deci-hemoragie-operatie praf..si tot asa..
in fine..acum sunt ok cat de cat!dar..asa beteaga cum is-tot vin si o bat pe madutz!!da rau de tot-desi..sincer am ajuns sa va inteleg pe fiecare in parte!
deci dragele mele..azi am ajuns acasa..si nu doresc nimanui sa stea macar o zi in spitalele de aici!naida-poti sa mergi cu inima impacata la cluj..nu se compara!!si eu am stat o saptamana acolo in spital-insa..crede-ma ca nu ai timp sa te plictisesti!chiar o sa inceapa sa iti placa si sa-ti para rau ca pleci!vorbesc serios!si..dintre fete..cred ca eu am fost ultima care a facut operatia asta la cluj-atat la privat cat si in spital..daca vrei detalii acum sunt pe-aici-ca a rezolvat frate-miu cu netu-ul!am schimbat "furnizorul"!
madule-te inteleg si crede-ma ca imi doresc din tot sufletul sa reusesti de data asta!nu te condamna nimeni ca ai starile astea..insa gandeste-te si dacae sa se fi prins??nu zapacesti de cap printesicile carliontate??si lasa-l incolo de termometru-ca intr-un final o sa ramanem toate insarcinate cu termometrul si o sa nastem un termometru mai mic!stiu..e greu sa te abtii,e grea asteptarea asta-de fapt grea este incertitudinea asta!!off-daca medicina ne-ar oferi o garantie ce bine ar fi!!dar din pacate-nu e asa!!insa..avem speranta,optimism,chef de viata..si o dorinta arzatoare- care ne imping mai departe in valtoarea vietii!!
suntem niste suflete pline de iubire si acest lucru va fi rasplatit!sa speram ca in curand!insa..nu trebuie sa ne pierdem speranta ci trebuie sa mergem inainte!!
eu una-duminica merg la biserica-nu am mai facut-o de mult..insa cred ca e cazul sa ma impac cu Dzeu..ca vad ca nu mai scap de ghinioane!si apropo-preotul de aici..un batranel ff simpatic-a zis ca ziua de duminica 7 iunie-e ff prielnica dezlegerii pantecelor..asa ca..desi e ziua intrusului si sigur vom avea musafiri voi merge si ma voi ruga ptr fiecare in parte!iar apoi o voi lua de la capat!binenteles ca luna asta iar am ratat-o..a iesit pap-ul neconcludent din cauza pataniei mele..asa ca astpet luna viitoare..voi face histeroscopia..intre timp strang si banutii de fiv..si pe la sfarsitul anului voi face si eu un fiv..trebuie doar sa ma hotarasc unde..
uff..fetite frumoase-hai "hopa sus" si mergem inainte!!daca noi nu putem atunci cine??
va ,va imbratisez cu drag..si ma bucur ca sunt din nou alturi de voi!mi-a fost ff dor si mi-ati lipsit ff tare!!
si madule uite majoretele astea sunt ptr tine-hai fetita frumoasa ca se poate!!
mara-nici tu nu-ti pierde speranta!ai vazut..iana a reusit!asa vom reusi si noi!
enni-multumesc mamicuta frumoasa!sper ca grasunelul meu-ginere e papacios si ascultator la fel ca fratiorul lui!sunt niste scumpici!!
jovana-tu sa dai secretul brbitei celui mic-ca mor dupa gropita lui..
bruni-papusica frumoasa bafta la examenesi spor la invatat!
naida-cu toata forta inainte!
kry-tinem pumnii si suntem numai ochi si urechi!sa ne tii la curent cu toate!abia asteptam sa vii cu o reusita!
apalina-bafta draguta!si..revino-ti!nu pleca la drum asa "desumflata"! gandeste-te ca vei reusi!nu se poate altfel!
georgie-fiv la constatnta-sper sa fie de bun augur!
lili,anamy-fetelor si dati-i inainte cu tupeu!
turqoise,petruta-
iaura-uff..e greu,dar nu avem ce face!decat sa mergem inainte!!
medut,julia,criadema,denisa-
dragutele mele..eu azi am dormit tata ziua..la spital nu am putut dormi deloc..si cred ca vremea asta ma ajuta sa-mi revin..asa ca ma duc iar la somnic..insa maine cu forte proaspete sunt prezenta la socata lui madutz dis de dimineata!a mea nici nu vreau sa o mai vad!poate asa ma las si de cafea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

wooooooooooooaaaaaaaaaw cat am scris-am o scuza-eram nevorbita rau de tot!nu ma bateti!
sorry-acum sigur am recuperat!

Mergi la inceput

ioi uratica !!!!mi-era dor de vorbaria ta

Mergi la inceput