Salutare tuturor.
M-am hotarat sa scriu pe acest forum din dorinta de a afla ce se intampla cu mine, si cu speranta ca poate mai sunt si alte persoane care au trecut prin aceeasi situatie.
Povestea incepe in felul urmator: Menstruatia mi-a venit pe 12 aprilie. In mod normal, in luna viitoare ar fi trebuit sa vina pe 10 mai, insa dupa zile in care m-am simtit rau a venit pe 18 (in cantitate mai mica decat de obicei - insa nu mi s-a parut suspect).
Pana sa vina seara, pe data de 18 mai am fost dimineata sa fac un test HCG, si mi-a iesit 46 mUI/ml.
Avand in vedere ca burta imi este tare umflata, am mai fost astazi pe data de 28 mai sa mai fac un test HCG si mi-a iesit 50 mUI/ml. (la diferenta de 10 zile).
Am incercat sa ajung la un doctor insa pana pe data de 8 iunie nu am gasit liber.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Sunt gravida, nu sunt? daca nu sunt de ce mi-a iesit asa HCG?
In speranta ca voi primi niste raspunsuri, pentru a ma linisti pana ajung la doctor, va multumesc anticipat
Eu te-as sfatui sa ajungi mai repede la un doctor, eventual sa iti faca o ecografie...cind beta are asa valoare ar trebui sa fie vorba de o sarcina,dar pt ca timp de o sapt a crescut asa putin exista riscul sa fie vorba de o extrauterina....nu vreau sa te sperii, dar mai bine sa stii la ce te poti astepta.
Sigur gasesti undeva la urgenta un doctor ,eventual sa iti faca o ecografie.... macar isi da seama daca sarina se afla unde trebuie .
Bafta
hcg se dubleaza la 48 ore, daca sarcina e in evolutie. Probabil ca la tine s-a oprit, sau e o extrauterina. Trebuie sa faci neaparat o ecografie. Asta te va lamuri.
Buna tuturor,
La aceste lucruri ma gandeam si eu citind diverse articole de la internet, insa parca imi venea greu sa le cred.
Va multumesc pentru raspunsuri si in momentul in care am aflat ceva legat de probema prin care trec, va scriu, in speranta ca va fi de ajutor cuiva care se va confrunta cu aceeasi problema.
Inca mai sper ca o sa fie bine!
O zi buna tuturor!