Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetele!

Carla, multumim; si noi ne dorim o casa la mare numai ca de aici pana acolo sunt 500 si ceva de km si inainte de asta sa o terminam pe a noastra de aici; superba ideea voastra si sa dea Dzeu sa va impliniti visul

BebeBeca, Maya doarme aproape toata ziua; nu e bine? putin sta cu ochii in tavan iar daca nu a dormit noaptea ziua toata o doarme

serialbastre felicitari pentru vestile de la eco

clody, tinem pumnii sa vina pana luni da?

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Hello burticute si mamicute!

Am intrat repede sa vad ce bondarei au mai aparut.

Felicitari proaspetelor mamici Roxi, Annkkaa si LauraOana si recuperare rapidisima! Bun venit printeselor Ruxandra si Karina Elena si printisorului Sebastian ! Sa cresteti mari si sanatosi!

Cris nimic??? inca nu am apucat sa citesc din urma am vazut doar listuta!

Pupici!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

yioanna, de hemoragie a zis ca e ok, daca se poate spune asa caci am facut efort; am iesit cu Maya si am stat in picioare cu ea in brate

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!

Bebe inca doarme,asa ca profit de timp si incerc sa raspund din urma..

Ely..ma bucur ca ati avut o zi linistita ieri,la cat mai multe asa!
Ioana..ma bucur ca Sara este mai bine,multa sanatate la amandoua si refacere rapida!
Oanaalex..multumim!Poate e vreo perioada cu cosmaruri la Alex,sper sa treaca repede!Felicitari pt kg in minus!
Alynutza,Clodyac..sa dea D-zeu sa fie asa cum va doriti si sa nu va chinuie prea mult durerile!
Clodyac..burtica mea se retrage incet,incet..nu stiu cat m-a ajutat insa burtiera de la mama,ca nu am purtat-o zi de zi..Lui Darius ii place mult la plimbare..sta un pic cu ochii deschisi,se joaca cu manutele si apoi face nani..
Ela..Darius doarme cam 2-3 ore si se trezeste sa pape..cateodata se trezeste si mai repede..insa are somnul cam agitat,tresare,suspina,se sperie..nu stiu de ce e asa..in rest e ok..Chestia e ca nu prea ii place in patut..vrea sa ma simta aproape..si tati nu are curaj sa doarma cu amandoi in pat..
Laurraa..buna intrebare..chiar as vrea sa stiu ce parere au si fetele..eu pana acum nu l-am clatit pe bebe cu alta apa separat..si la baita deocamdata nu am folosit sampon ,decat un spumant cu apa termala..Voi folositi doua ape pt baita?Felicitari pt cresterea Mayei!
AlexsiMatei..felicitari pt cele 36 de sapt si spor la shopping!
Mh..foarte emotionante pozele si Ania e o papusa scumpa foc!Sper sa treaca supararea repede!
Liana..de voi nu ne mai spui nimic?
Carla..i-am cumparat un medicament homeopat..sper sa ii treaca!Caldura nu o suporta..si asa e foarte cald in casa si am incercat macar sa il tin invelit la picioare si burtica si nu ii convine..Sa dea D-zeu sa reusiti tot ce va doriti in legatura cu casa la mare!Refacere rapida mamei tale!si asteptam pozele!
Serialbastre..felicitari pt vestile de la control!Sa fie asa cum va doriti!
Laurraa..ati cumparat caruciorul?
Deea..voi cum mai sunteti?

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Annkkaa, LauraOana felicitari! Sa va traiasca puii! Refacere rapida!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Lauraa, daca este ritmul fetei, nu-i bai. Insa copila mea nu facea asa ceva. la ea este asociata aceasta somnolenta cu faptul ca nu mananca. pls ca doarme si ziua si noaptea. oricum, o sa isi revina ea in forta...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

anamaria felicitari ai un bebe superb ce fel sta el cu tati la vorba sa va traiasca si sa fie sanatos sa va aduca numai bucurii

38+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

multumim mult!!

ana-maria, mamica fericita de Matei-Darian *06 mai 2009*

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Baietii mei sunt afara asa ca am un moment de liniste si am intrat sa va citesc..
Anamariacs..felicitari pt un bebe asa cumintel..sa o tineti tot asa!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

multumim, draguta ca de obicei! sa ne calcati pe urme, sa fie si Darius tot atit de cumintel si sa va aduca numai bucurii!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Ana-Maria, te inteleg cu nasii si "afinitatile", probabil s-au gandit intre timp ca este criza si le-ar conveni sa aveti "afinitati" pentru altii.
Foarte important si te rog sa nu te superi pe mine: la 3 saptamani bebe are un puseu de crestere, am mai scris aici, este normal ca 2-3 zile sa para ca nu se satura cu laptele tau. Lasa humana si alte chestii si da-i san cat de des poti, daca vrea continuu, da-i continuu. In 2-3 zile sanii se pregatesc si produc mult mai mult, exact cat are nevoie copilul. Stiu ca iti trebuie nervi tari si odihna cat cuprinde, dar merita.

Carla, s.37 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

multumim mult Carla!!
sincer, nu stiam! m-am cam panicat ca il vedeam ca plinge si cere titi, eu ii dadeam, papa, dar tot cerea! plus ca am trecut prin niste stari cumplite, am fost ff nervoasa, a plins mult, nu dorm de multe nopti si am zis ca poate incep sa "pierd" lapticul..cum se spune..
gaby m-a "certat" si se tot ruga de mine sa ma linistesc ca ramin fara laptic..si eu plingeam si mai tare..si de aia i-am bagat bibu la masa de la ora 22- 60ml laptic dupa ce papa de la titi-. si sincer..i-l-a papat pe tot!..si am zis ca inseamna ca nu mai produce titi
de exemplu, azi i-am dat titi cam la 2 ore, 2 ore jumatate..de cite ori a plins, l-am "servit"
..si, te rog, cind consideri ca trebuie sa imi mai "transmiti" din ceea ce stii tu, fa-o!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lauraa emotionanta povestea voastra! Ma bucur ca ti-ai pus nadejdea in DD! Am si m-am totodata!

Fetelor va multumesc pentru gandurile bune!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput