Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(93)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Clody, intepaturile sunt de la scurtarea colului, si este normal sa se scurteze in ultima perioada, pana se sterge. Contractiile la inceput sunt ca durerile de la ciclu sau de la indigestie, pe masura ce se intetesc simti si presiune foarte jos si se intareste burtica. (cel putin asa a fost la mine)
Ma bucur mult ca este tati acasa, poate mai tine vremea rea si sta si el cand apare flacaul.
De vrut inapoi la mare, iti dai seama ca vreau, problema este ca de acolo ajung in 2 ore acasa si in 3 ore la maternitate, deci nu mai risc.
Ioana, multa sanatate tie si Sarei. Subscriu la batista bebelusului . Si eu stiu ca laptele congelat este ok cam 3 luni.
Yioanna, multumesc pentru urarile pentru mama, am fost azi la control si arata totul foarte bine, dar are o zona mare tumefiata si o inteleg ca o doare rau. Apartament la mare... inca nu, doar cand va ajunge 10mii o garsoniera .
RamonaP., poti sa intrebi orice, nu stiu de ce eziti. O sa povestesc de teren si ce am facut la mare intr-un mesaj separat.
Miruta, si noi ii respectam pe nasii Sabinei si am refuzat pe altii care voiau sa o boteze pe Larisa, tocmai pentru ca ei s-au oferit de la inceput sa boteze si a 2-a fata. Printre cei refuzati este si o prietena draga din Germania care vine maine in tara. Insa cand cealalta pereche si-a manifestat dorinta de a boteza fara a fi deranjata in vreun fel ca ar fi a 2-a pereche de nasi, ni s-a parut corect sa le cerem parerea primilor. Ei au acceptat initial, apoi... vezi cum a iesit. Si in situatia de acum nu mai avem ce face si nici nu mai am chef.
Maria, imi pare rau pentru colici, poate functioneaza ce i-ai luat de acolo. Daca nu, suptul este cel mai bun remediu, scosul gazelor si poate functiona si foenul pus pe burtica de departe.
Lauraa, , ma bucur ca mergeti la mare in septembrie, bravo, esti curajoasa si o sa fie bine.
Oanaalex,
Ely, ma bucur ca Denise este cuminte si tu poti sa te odihnesti.
Ganesha, felicitari pentru ultima zi de munca! Nu cred ca te vei plictisi acasa, am eu un feeling .
Mh, iti trimit o imbratisare mare ca sa nu te mai supere nimeni si nimic si sa se rezolve toate asa cum iti doresti. Superbe pozele, se vede ca este mai bine natural .

Carla, s.37 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Ioana, ma bucur ca Sara merge spre bine si ca papa. Lasa ca-si revine ea si o sa ia sanul din nou, probabil oboseste foarte repede acum.

Va ziceam de terenul de la mare: cand avea Saby 8 luni in burtica am cautat un teren pe langa mare. Initial am vrut la Corbu, dar ce ne puteam permite era foarte departe de mare, fara utilitati, chiar daca nenea care il vindea ne arata marea intr-un colt, la 2 km distanta. Pai pana acolo se vor face zeci de alte constructii, nu mai vedem noi marea in cativa ani.
Asa ca am gasit un teren pe faleza inalta dintre 2 Mai si Vama Veche. Mai avem doar 100m pana la mare si speram sa nu se faca un hotel mare in fatza . Cu ajutorul lui D-zeu speram sa ne punem si o casuta acolo poate chiar anul acesta. Am vorbit cu un nene care sa se ocupe de toate autorizatiile, sper sa-si faca treaba bne si repede. Cam asta e povestea...

Cum a fost la mare? Pai am fost atat de nesimtita incat puteam sa nasc si sa nu simt nimic . Nu m-a durut nimic, nu am avut nici un disconfort, nu m-am simtit deloc insarcinata. Mie marea imi da o stare de "je m'en fiche" cum nu pot regasi nicaieri in alta parte.
Saby a dormit 11-12 ore pe noapte neintrerupt, am gasit o locatie unde am papat mai mult si mai bun decat am visat vreodata, totul a fost minunat. Cum am ajuns in Bucuresti au inceput greturile, ametelile si durerile de bazin. Acum daca vreau noaptea sa ma intorc de pe o parte pe alta ma doar oasele bazinului si trosnesc de parca nasc de fiecare data.

Cam asta e despre noi, am facut si poze, incerc sa le pun pana luni ca altfel nu stiu cand mai apuc, iar dupa nastere nici atat.

Carla, s.37 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

alinutza da exact asa trebuie sa ma opresc si e o durere acuta dar de durata scurta ce as vrea sa ne vina bebicii

carla am inteles deci se pune burtica pe treaba poate poate il prindem pe tati acasa

carla ma bucur ca te-ai simtit bine la mare si felicitari pt proiectul casuta pe malul marii sa dea dumnezeu sa iasa asa cum o visati

38+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
39 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Multumesc mult. Eu sunt la recuperat din urma, asa ca o sa tot raspund periodic :

Lauraa, alapteaza la cerere, daca ti se pare ca adoarme prea repede incearca sa o atingi pe obraz sau pe barbita sa-si aminteasca sa si suga. Sughitul este normal si nu face deloc rau la bebe, in schimb sucul de lamaie face, deci oricat de mult te-ar stresa asta, ai rabdare si va trece de la sine.
Deea, ma bucur ca sunteti bine
Anda, mi-am luat bratara de alaptat
Happymum?????????????
Gabrilici, imi pare rau ca te streseaza sotul in timpul sarcinii. Al meu este perfect in general, dar tot mi-a facut niste figuri ca mi-a crescut tensiunea la 15/10. Asa sunt ei, isi aleg cele mai nepotrivite momente.
Nicuratze, imi pare rau pentru permis, chiar ar fi meritat daca aduceai vreo atingere "sigurantei supreme"
Woooooow, cordon de 4 ori si nastere naturala? Da, vreau detalii, te rog mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Am aparut si eu, dar noutati ... nu prea avem.
Am fost la medic si bebelina mea sta bine-merci, nu are nici un gand sa iasa la aer. Dupa dna doctor DPN e intre 3 iunie si 13 iunie (ptr ca aveam un ciclu de 38-40 de zile, si nici nu stiu cand s-a intamplat ).
Concluzia este ca daca pana pe 6 iunie (adica sambata viitoare) nu se intampla nimic, merg sa ma internez si om vedea ce va fi. Partea nasoala e ca ea pleaca in concediu dupa 7 iunie si o sa ma preia altcineva. Eu totusi mai sper sa nasc pana atunci.

In alta ordine de idei, ma enerveaza vremea de afara, e frig si ploua, as face ceva si nu stiu ce, nu am rabdare deloc.
Ma duc sa ma mai fatai prin casa.

Andreea 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca
Pana la urma, laptele congelat isi pastreaza proprietatile, stiti ceva?

Da, isi pastreaza proprietatile. Il poti pune de seara in frigider sa se dezghete si dimineata i-l incalzesti fetii in apa calda.
Atentie ca daca copilul a pus gura pe biberon, acel lapte nu se mai pastreaza, ci se arunca: bacteriile din gura copilului se inmultesc f repede in laptele din sticla si asta duce la indigestii ale micutului.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Carla sa va ajute Doamne Doamne cu proiectul de la mare, mi se pare o idee superba!

38+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubita_tiana
cum arata dopul gelatinos? ca niste muci? e am vazut azi dimi putina secretie albicioasa pe hartia igienica, si avea si putina gelatina ca niste muci...dar era tot alba.....

Sectretie de-aia albicioasa am si eu de vreo luna de zile. Dr a zis ca-i normala - nu e dopul gelatinos.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mari si Carla, multumesc pentru raspunsuri!!!

Revin, ca tocmai ce se trezeste!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Clody, Alinutza, multumesc, sper sa reusim sa ne mutam la mare macar o mare parte a anului.
Ioana, am uitat sa-ti spun, am fost tot la Mamaia, in hotelul unde mergem din 1995 de cateva ori pe an, deci ne cunoaste toata lumea si ne cauta in coarne .
Andreea1608, ma bucur ca esti mai activa .
DanaMi, uff, nasol cu firele, esti mai bine? Stiu ca cele care se resorb determina o reactie a organismului, o inflamatie usoara in jurul lor.
Gabrilici, acum am citit ca cel care te supara este tatal tau, nu tatal lui bebe. Sorry.
Lauraa, sunt pediatri care au anumite fixuri, printre care si cel cu calciul. Eu nu i-as da decat eventual dupa intarcare si daca se dovedeste lipsa de calciu la analize. Pana atunci bebe isi ia din laptele matern tot ce are nevoie, iar un supliment de calciu nu face decat sa se elimine in mare parte si restul sa se depoziteze pe unde nu trebuie (rinichi, vezica urinara si biliara).
Am citit povestea Mayei, este superba, am plans vreo 10 minute, mii de flori pentru o mama curajoasa si fericita xx.

Mergi la inceput