Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (121)
Raspunsuri - Pagina 16
the_andreea spune:
Unde-i Flo?
Noi am fost ieri la un gratar si fii'mea a cochetat cu un mini-lac,de cand am ajuns acolo si pana la urma a cazut in el pana la jumatate (degeaba i-am tot zis ca face baie seara
)si acum am o pb.Cum scot eu petele de pamant din haine? (n-am d'ala cu "murdarirea este buna"
)Si mai am niste pantalonasi scurti pe care i-am spalat de 3 ori pana acum si tot patati sunt.Stie careva?
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
AnnaBaby spune:
Neata si LA MULTI ANI tuturor copiilor!!!!!
Va doresc tuturor o vara frumoasa, cu concedii placute si amintiri nepretuite alaturi de pepenasii nostri de un anisor!!!
Imi amintesc de anul trecut pe vremea asta, cand ne sarbatoream bebeii din burtici de 1 iunie, ce repede a trecut timpul...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
dara_d spune:
Da Anna asa este ce repede a trecut timpul,nu imi vine sa cred uneori ce fetita am de apropape un an,anul trecut aveam o burta mare si abia ma mai miscam pe vremea asta, dar inca mai mergeam la serviciu.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs
alexa_teo spune:
buna dimineata!
cam rar la voi spre rusinea mea,sper sa nu fiti suparate pe noi,dar incercam sa ne incadram in timp sa facem cam tot cu puinta.
in primul rand vreau sa urez La multi ani!tuturor micutilor,sa fie sanatosi si sa creasca mari!
uite ca incet incet ne apropiem de un anisor...uram si noi tuturor pepenasilor sa aiba parte de tot binele din lume.
speram sa intram de acum mai des,pana acum am avut pc stricat.
am vazut ca ati tot avut spor la discutii,ceea ce ma bucura.
ce sa va zic despre noi,suntem bine,mai active,mai energice,mai rele,mai alintate,dar in acelasi timp si foarte iubitoare.
noi papam cam orice potrivit varstei normal,stam la olita(facem in ea doar cand avem chef ca altfel ne ridicam),vb pe limba lor dar spun si cuvinte corecte(mama,tata,baba,papa,caca,da,da,nai,da-mi)
mergem tinute de manute foarte bine,insa ne e frica sa mergem singure,se agata de orice din jurul lor ca sa se ridice in picioare,la plimbare suntem innebunite,caci mergem in parculet si avem un adevarat scandal cand le iau din leagan si dam semne de plecare.
relatia cu sotul..hm... e cam tensionata caci asa sunt eu,sunt intr-un stres continuu,as avea nevoie si eu de o relaxare,sa stam nitel fara ele,dar nu avem cui le lasa asa ca ne resemnam.
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
ariadnabr spune:
neatza,
Dana81 LA MULTI ANI!!! Iertare de intarziere! Daca vrei sa te superi pe cineva, ma ofer voluntar
am scris ieri cu extra norma si nu m-am uitat pe lista. ![]()
Floooooooo unde iesti???? Nu vezi ca suntem pierdute fara tine??
come baaaaaaaaaaack!!! 
Turtu asteptam vesti de la voi
sper ca fata e bine 
V-am pupat si La multi ani de ziua copiilor tuturor prichindeilor ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
monalac spune:
DANA,imi pare atat de rau!imi imaginez cum te simti si eu m as fi simtit la fel,insa fetele care se uitau mereu pe listuta n au fost zilele astea si noi celelalte nu prea ne uitam pe lista.eu,recunosc cu rusine ca nu m am uitat niciodata.dar nu e nimic personal,te asigur.inca o data iti spun ca mi pare tare rau si ti doresc,chiar daca cu intarziere,un sincer si calduros ''LA MULTI ANI'',cu multa sanatate si fericire.
am vazut pozele cu clara care merge singurica,e tare dulce.
vias spune:
E 1 iunie
Pentru toti copilasii sa le dea Bunul Dumnezeu numai soare in viata...sanatate multa.....si distractie la maxim!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
monalac spune:
LA MULTI ANI DE 1 IUNIE TUTUROR COPIILOR SI MAI ALES PEPENASILOR NOSTRI!
eu anul trecut de 1 iunie aveam niste dureri cumplite din cauza injectiei aleia nenorocite si sufeream cumplit ca nu ma pot duce cu cris afara la spectacolul de 1 iunie...mi era asa de dor sa fim numai noi doi...
TURTURICA,ce mai face mara?
STRULUTA,am vazut pozele cu viktor,e tare dragalas!iar costumul bleu ii scoate si mai mult ochii in evidenta!
am vazut pozele si cu mezina,ALEXANDRA DE VIO.e asa rumena in obrajiori,asa frumoasa!mama si cate stie,pai codi ,desi e mai mare,nu stie atatea!vad ca fetele sunt mai precoce,dar pe baiatul meu nu l as da pe 1000 de fete,desi l as fi vrut fata!!!asta cand am ramas insarcinata!
MONIOR,ce frumos scrii tu acolo!ai mare dreptate,nu tb sa comparam,fiecare copil e unic!uite,de ex cris poate ca nu stie atat de multe lucruri comparativ cu copiii de varsta lui,nu i place sa coloreze si ca atare nu stie,nu stie nicio poezie ca nu vrea sa invete si nu l am obligat,i am luat toate dvdurile cu engleza,dar nu vrea sa se uite la ele,nu stie literele alfabetului,nu stie sa numere decat pana la 10 si le mai si incurca...dar are un vocabular f dezvoltat si face niste asocieri de ramai masca...
nu i place sa construiasca,nu are imaginatie la asta,ca de ex,stefan al anei,care face niste constructii atat de frumoase.dar asta e,la capitolul asta seamana cu mine,eu nu suport puzzle,habar n am sa desenez,nu stiu nici sa cos un nasture.iar fratele meu geaman a terminat arhitectura si face niste desene super!!!
asta e,poate el o sa fie priceput la altceva...
si mai voiam sa spun ca i am citit blogul lui SIBYLLE si m a impresionat tare mult!sa dea dumnezeu ca vladi sa recupereze cat mai mult!
AnnaBaby spune:
Cum se procedeaza cu vaccinurile cumparate din farmacii, cum se transporta, cum se depoziteaza pana la momentul vaccinarii? Eu i-am facut Ioanei numai vaccinurile de la medicul de familie, asa ca nu stiu cum sa fac. Vreau sa-i fac varilrixul, bineinteles asta daca scapa acum de varsat de vant, mai am cateva zile de asteptare.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii