Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Salutare tuturor, vad ca iar s-a scris o gramada, noi tocmai ne-am intors de la eco, avem 11 saptamani si suntem perfecti dupa cum a spus d-na doctor, cam somnorosi dar totul e ok , inimioara ne bate cu 168 de batai/minut.acum ma apuc sa va citesc din urma sa vad ce ati mai facut pana imi face mama niste pastravi prajiti.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Buna burtici. Azi am fost la eco si avem una bucata baietel de 190 de grame foarte jucaus. Dupa eco 17s si 3 zile. Ieri ne-am simtit mai bine asa ca ne-am mai dat jos din pat iar azi am platit... 2 injectii. Deja ma dor fesele ca nici nu mai stiu cate am facut. Maine mergem sa recoltam pentru triplu test ca la dublu nu era prea bine. Mergem cu incredere inainte. Pupici si somnic usor.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola burtici frumoase,ma bag si io ca musca in lapte,citesc din 2 in 2 ,sunt inca cu tuse naspa deastea...
hope mi-a atras atentia postarea ta,nu vreau sa fiu panicoasa dar placenta previa daca e centrala nu e o joaca.de ridicat se ridica dar pana atunci ramane o sarcina cu risc si trebuie monitorizata ca atare.nu ai voie efort,nu ai voi sex,nu ai voie sa ridici nimic mai mult de 1 kg,trebuie sa stai in pat.eu am avut cu fetita mea placenta previa centrala desi s-a ridicat pana la urma si ramas marginala din pacate am nascut prematur dar muuult mai bine fata de ce se putea intampla.imi pare rau ca treci prin asta eu cand aud de previa centrala fac 13-14...sotul meu imi injumatatea toate sticlele de suc de 2 l, si de la 30 de saptamani ma ajuta sa fac si dus(defapt de la 30 de saptamani la 35 cand am nascut am stat numai prin spital aproape).iarta-ma daca par paranoica dar nu e de joaca,placenta previa se desprinde mult mai repede decat o placenta inserata normal,sangerarea care se produce devine fff periculoasa mai ales pentru mama...eu am acum placenta tot jos inserata dar marginala,si totusi nu fac nici un efort si stau destul de mult in pat ca deja s-a desprins odata.in schimb iti pot spune cu mana pe inima ca merita tot efortul,am o minunica de fetita care-mi spune zilnic ca ma iubeste si pe mine si pe bebe si ma pupa non-stop...dar imi subscriu la ce au mai scris fetele mai cere o parere,desi la 13 saptamani se vede clar unde e inserata placenta...
marti poate vin si eu cu o culoare la carucior,sa vad o fi ana sau "X" pt asta nu suntem pregatiti.
monis imi pare rau ca ai pozitiva analiza dar mai bine ia tratamentul...eu am fost si acum fff suparata ca raceala asta mi-a adus o traheo-bronsita de toata frumusetea si am luat 3 zile antibiotic....
vorbeati de sistemul de sanatate o prostie incomensurabila,toata lumea plateste o carca de bani,medicii sunt platiti execrabil, spitalele arata ca niste cocini,aparatura e din 1900 toamna si unde naiba se duc bani???in fine eu astept hotararea aia de guvern in care ne ramburseaza banii pt fiecare interventie facuta in strainatate la corespondentul cAS-ului de la noi,asa mai recuperez o parte din bani pt ca eu voi naste tot in ungaria...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 11+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

vai ce de baietei si ce nume frumoase,felicitari!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 11+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

iar avem week-end plin....iar nu-mi spal perdelele

maine, shopping ziua si seara ziua unui prieten...
poimaine, brunch-ul de la pranz...

bine ca scap de facut mancare

of mai fetelor, ce ma intristez cand aud ca mai e cate una dintre noi cu problemute.....si cred ca toate astea se intampla numai de la poluarea asta din aer, mancarea plina de e-uri, stres...
Doamne ajuta sa ne fie bine tuturor!

krelia 16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

azi nu am prea avut pofta de nimic..decat am mancat 2 croissants..1 salata si cateva cirese si caise...v-am citit..nu am avut o zi prea buna asa k nu prea am avut chef de scris..va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Krelia, ba am facut ieri cinste cu fresh de portocale, da' cred ca n-ai vazut

Io acum pap porumb fiert (tocmai mi-am amintit cu se striga la mare pe plaja 'porumb feeeeeeert, porumb caaaaaald avem' ) Mi-ati facut pofta si mi-am adus aminte ca mi-am 'fert' acum cateva zile si mai aveam la frigider. La inceput nu ma omoram cu porumbul de aici, ca e dulce, da' acum imi place f mult si il mananc cum se mananca aici, respectiv cu unt si sare (sotu' meu pune si piper, io nu). Il iau proaspat, nu gata fiert sau la conserva etc.

Fetelor, voi ati auzit de epidemie de varicela in Bucuresti? Tocmai am vb cu sor-mea si are varicela! Se pare ca a luat de la nepoata-mea de la gradi. Thea, nepoata mea, a facut o forma ffffff usoara, doar 4 bubite si fara rau, pt ca e vaccinata, dar la sor-mea e mai naspa. Mi-a spus ca a auzit de alti doi adulti care au si cica au zis la tv ca echipa de volei a fost afectata... Asa ca nu stiu daca a fost declarata epidemie sau nu, dar am zis sa va zic sa aveti mare grija daca n-ati facut-o in trecut sau daca n-ati fost vaccinate.

Laura 16+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

si eu sunt de acord cu efectele negative ale poluarii si alimentatiei care di n pacate devine din ce in ce mai saraca..am citit ca aceleasi vitamine pe care le gaseai intr-un mar acum vreo suta de ani , azi le gaesti in 2 mere...si multe altele si mai grave...eu visez sa ma mut in afar orasului, pe langa mare..insh'allah sa reusim si noi in cativa ani...deocamdata in mijlocul poluarii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Laura, iarta-ma....cu siguranta ca n-am vazut ...si nici n-am mai apucat ..dar, urmatoarea saptamana nu mai scapi
eu nu am auzit ca ar fi vreun caz de varicela...da' la cat sunt eu de atenta....o sa urmaresc la stiri....

doura...si noi visam sa ne mutam undeva in afara Bucurestiului....daca sistemul de invatamant ar fi ok la tara....zau daca nu m-as muta acolo...dar asa, deocamdata visam la casuta pe pamant..si el la garajul din spatele casei in care sa se poata desfasura in voie, printre fiare

krelia 16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Buna fetelor,
Azi am plecat d la lucru mai repede k am o durere d coloana..... si in plus ma doare si burtik, e ink suportabil (doar din cand in cand mai am cate un junghi d imi vine sa ma tavalesc d durere, dar trece-dr. a zis k e din cauz k am fost racita rau d tot la ovar chiar inainte sa raman) si am zis sa ma aman sa iau no-spa pana pa pun sa dorm.
D luni sunt in medical o sapt pt. coloana si dupa aia vad cum mai e la lucru, poate o sa merg dar numa k sa isi ieie colegel concediile si at merg la 8 ore dsi nu 15-16 k acum (a doua zi am liber ).

Ramona +14

Mergi la inceput