Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola burtici !azi dau eu,am facut 12 saptamani!cumva la mine cam asta ar fi pragul,DD ajuta sa o duc cat mai mult....
la capitolul cine e mai neascultator am fost aseara la nunta(cica sa stau numai pe scaun)si am dansat cu fie-mea la greu.prima ei nunta si ne-a facut sa ne simtim ca cei mai mandri parinti din lume. vai ce ne vom mai distra in 4....
monis habar nu aveam ca-s asa scumpe...
fetele din intalia va inteleg perfect,mama e acolo de 5 ani...si eu aici singura fara nici un ajutor...
ramonika astept impresiile de la nunta.noi am stat numai 3 ore dar a fost superb!
imi da si mie cineva parola pe mail de la contul comun ,mail si ce mai este?multam!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 12+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata tuturor
Alina.a - ai PM

Noi suntem ca in legile lui Murphy, cand e soara afara, scriem cate un capitol pe zi, cand ploua.... piua

monis 17+

Mergi la inceput

Alexa - esti? Cu cate ore inaintea Romaniei e la tine?

monis 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

buna monis! da, analiza trebuie efectuata din nou pentru ca in unele cazuri aceasta bacterie nu dispare dupa o saptamana de tratament. sincer as fi preferat sa-mi prescrie si mie azitromicina din doua motive: primul pt ca este trecuta pe antibiograma(cu S) si al doilea ar fi ca azitromicina face parte din clasa cu factor de risc B, in schimb claritromicina apartine clasei C( si nici macar nu aparea pe antibiograma). stiu ca ureaplasma ataca sarcina mica provocand avort spontan, dar poate conduce si la nastere prematura. insa efectele asupra bebelului nu le cunosc. stiti cumva care ar fi acestea?

Buna
Da, asa stiu si eu ca nu e neaparat ca analiza sa devina negativa dupa 1 sapt de tratament (apropos mie mi-a dat 3 pastile / saptamana (la 12 ore) timp de 3 saptamani), dar, mai mult decat atat, doctorul a spus ca un viitor rezultat negativ nu inseamna neaparat ca bacteria "a plecat". De aia ma si gandeam ca o recoltare ulterioara poate fi absolut inutila... eu si logica mea .
Pe antibiograma, din 9 antibiotice, sunt sensibila la 8 si unul e intermediar, si cum nu am sapat despre ele, vreau sa-l cred pe doctor ca stie ce spune (a zis ca riscul de la azitro pt bb nu exista...). Spune-mi te rog, ce rezultat ti-a iesit de fapt (eu am <10.000 UFC) si pentru partener ce anume ti-a dat si in ce doza? Am uitat sa intreb daca avem voie sex , dar parca stiu ca nu in tratamentele la dublu
Ce am reusit sa aflu este ca poti sa nu ai nimic de la ea, ca suntem f multi dintre noi purtatori, dar ca riscul este de infertilitate (ceea ce aparent la noi nu e cazul ) si, in luni mari, de fisurare a membranelor. Ceea ce evident ar putea duce la nastere prematura.
In cate saptamani esti?

monis 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Buna, Monis! Sunt in 11 saptamani si cateva zile, de aceea sunt ingrijorata pentru ca stiu ca antibioticele se iau dupa primul trimestru. La mine, pe rezultatul analizei, nu scrie decat "ureaplasma pozitiv", nu si in ca "cantitate" se afla. Mie mi s-a prescris Klabax 500(claritromicina) 1 la 12 ore timp de 7 zile, insa am renuntat duap 5 zile pentru ca ma simteam foarte rau. O sa-i cer sa- mi prescrie altceva care se afla pe antibiograma. "Poti sa faci sex mai rar, insa protejat si cat mai putin penetrant"-astea-s spusele dnei doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

pentru partener mi-a dat acelasi tratament aceeasi doza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata, burtici!
Am cam exagerat cu mersul si de vreo 2 zile ma doare burtica in partea de jos. Marti abia sun pe dr dupa analiza DT. Sper sa se reglemeteze treaba si sa nu trebuiasca sa il vizitez inainte!
Spuneati mai devreme de statul la tara in jurul bucurestiului.
Of, mare pb! Si noi ne-am luat un teren, am ridicat o cabanuta care va ramane magazie si speram ca in cativa ani sa facem o casuta. Dar pb gradinitei si a scolii ma omoara!
Nu de profesori am grija ci de nivelul copiilor.
Ai mei parinti au facut tot posibilul sa imi dea o educatie buna, parintii de la tara isi trimit copii la oras sa invete, iar eu sa dau copilul la tara la invatat!!!!??
Naveta ar fi o posibilitate, sunt 20 de minute pana in bucuresti, dar pt un copil e problematic...
Al meu zice ca se vor aseza pe parcurs lucrurile! Mai sunt totusi 8 ani pana la scoala :)
V-am zapacit de tot, nu mai bat campii.
Va pup, ma apuc de curatenie si mancarica!

13+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Pentru ca tot e we si Dienute a adus vorba de crescut copii la tara, va ofer spre lectura acest interviu si acest articol.
Sper sa va placa, astept impresii

monis 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziuaaa!!!!!!!!
Fac cinste azi

am facut 16 sapt

16+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

camy te inteleg... ma ingrozeste ca mai merg la munci 2 sapt si gata.... apoi lejer... numai cand e cazul. imi va fi dor de micutii mei, de nazbatiile lor... de inocenta lor.... si in mod ciudat ... de galagia lor. asa as vrea si in toamna sa merg la ei.... dar ar insemna sa le fac mai mult rau.... sa vina altcineva in locul meu in oct-nov nici nu stiu ce voi face.

13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Lucram cumva in acelasi domeniu???? eu sunt educatoare

16+

Mariana

bebe

Mergi la inceput