Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
ionelamaria spune:
simina eu sunt invatatoare si anul acesta am luat cei mai mici pitici. acum ii las pe drum.... si ma simt tare prost fata de parinti. am avut o super colaborare anul acesta. nici nu stiu cum sa le spun ca ii las. pana acum mi-a fost teama sa spun sa nu se inatample ceva pe parcurs ( primele luni de sarcina) si sa explic prea multor oameni... acum incepe sa dispara usor usor frica de a-l pierde pe bb si incep sa imi fac griji pentru piticii mei
13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
ionelamaria spune:
simina era politicos sa incep cu : felicitari pt trecerea in noua sapt
13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria simina era politicos sa incep cu : felicitari pt trecerea in noua sapt ![]() 13+bebe creste Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte" |

....
16+Mariana
bebe
ionelamaria spune:
de ce raaaaazziiiii? 
13+
bebe creste
simina_kin spune:
Eu m-am angajat la gradi acum 3 ani din lipsa de ocupatie, eram studenta si atat..
Am terminat facultatea intre timp dar tot la gradi am ramas, desi sunt incadrata ca necalificat si salariu-i de rahat!! Na ca am facut si rima
16+
Mariana
bebe
ionelamaria spune:
eu lucrez de 6 ani, din anul 2 de facultate. am terminat liceu pedagogic. m-am indragostit de pitici... si desi gata facultate, gata master n-am mai plecat. ( dar facultatea si masterul mi-au ridicat semnificativ venitul: aprox 40 ron

. si daca nu ar lucra sotul in alt domeniu... nu as avea suficienti bani sa duc eu la serviciu. asta e invatamantul romanesc. vreau ca elevii mei sa aiba sanse egale cu ei cu venituri mari... asa incat....suplimentez din propriile venituri.... spre disperarea sotului care mi-a promis ca daca mai cheltui pt scoala si dupa ce vine bb ma voi trezi cu bagajele la usa

13+
bebe creste
dienutze spune:
Faine articolele despre viata la tara, Moni!
Al doilea, cu nenea din Oltenia, cam suprarealist pt ...zona in care sunt eu cu tara :))
Ca avantaje nete!!: si eu sunt langa padure si lac, padure de salcami, cand sunt in floare, innebunesti acolo! In orice perioada a anului este un aer tare, intr-adevar, amestecat cateodata cu miros de balegar din drum! Dar are farmecul lui!
Nu am decat niste pomi, trandafiri, coacazi si tufanele, mai mult nu cred ca voi avea, caci si pt astea trebuie sa muncesti, si la cum ne ducem noi o zi pe saptamana e greu. Dar munca acolo inseamna oxigenarea sangelui si spalarea creierului. De cand sunt insarcinata dorm cate o ora la pranz acolo, cand mergem, e nebunie :))
In bucuresti simt fizic aerul poluat, nu e metafora! La mai putin de o saptamana de curatenie cu aspirator si tot tacamul, am praf negru pe jos, ca o zgura, nu e normal!! Si stau in lacul tei, langa parcuri, deci, teoretic, mai putina poluare.
In schimb, nu m-au convins cu scoala pt pitici! Eu nu imi permit nici financiar si, sincer, nici psihic, sa renunt la job si sa vad exclusiv de copil si ciorba, vorba Ancai din primul articol!
Sper sa mai fie comentarii la aceste articole, chiar sunt f f interesata si de alte povesti de viata, pareri etc privitoare la viata la tara!
Va pup si sper ca nu v-am plictisit!
13+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie
sa fim sanatosi!
VEDETUTA
byabeatrice spune:
Hello!!! Se vede ca e weekend... oare pe unde sunteti... maine o sa aveti ce povesti...
Va pupik
!
bya
12+
BEBE STRUMF
DORIS_71 spune:
Fetelor unde am gresit? De ce eu vad pozele si voi nu? Imi poate ex. cineva?
Doris
14+ 
poze